Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפקדות ממפגשישי

Guest AKICHU
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על אף ההכרזות קבל עם ועדה , על אף ההבטחות יולה ורנצ'וק לא הגיעו!!!! אני מצפה להסבר בה"פ

אולם שמחתי מאד להכיר את איתיי סמוראי ואת שביט, אני מקווה שזה הדדי?

להתראות במפגשישי הבא על כוס בירה!

אירית

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבטחתי ואיכזבתי שלא באשמתי......

נזילה סמויה גמרה לי את כל השמן גיר של הסובארו, מאוחר מדי ביום שישי מכדי לטפל בבעיה,בצורה שתאפשר נסיעה בטוחה לתל-אביב או למצוא תחליף אמיתי להגיע בזמן...היות והירושלמים לא מרימים כפפה לצורך התארגנות מסודרת להגעה למפגשים....מבטיח לפצות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• אחראי פורום
פורסם
על אף ההכרזות קבל עם ועדה , על אף ההבטחות יולה ורנצ'וק לא הגיעו!!!! אני מצפה להסבר בה"פ

אירית

ברור שזה הדדי! היה נחמד מאוד להכיר. :-P

אני מבין שהכינוי הזה דבק בי לעולם ?? עם ההענות שאני זוכה לה

שאני מבקש לשנות כינוי , נראה לי שיותר קל פשוט לקנות סמוראי שוב פעם...

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
...היות והירושלמים לא מרימים כפפה לצורך התארגנות מסודרת להגעה למפגשים....מבטיח לפצות-רן

רן,

סליחה על ההתפרצות לשירשורכם, אבל הרעיון שהעלית כאן בין השיטין כלל לא רע.

הרי יש עוד אספני רכב בעיירת הקודש, ואולי באמת תוכלו להתארגן בסבב של הסעות משותפות, וכך תוכלו לבוא כקבוצה, פעם בכמה שבועות (לא כל שבוע, לא צריך להגזים...), לחסוך דלק וגם לא לנסוע לבד את הדרך הארוכה יחסית.

:-) אם תעשו כך, תוכלו אחרי זמן מה ללחוץ על "ההנהלה" לארגן מפגש בירושלים, אם לא בשישי אז לרגל חג או מאורע אחר... ותחשבו על זה ...

שבת שלום - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
רן,

:-) אם תעשו כך, תוכלו אחרי זמן מה ללחוץ על "ההנהלה" לארגן מפגש בירושלים, אם לא בשישי אז לרגל חג או מאורע אחר... ותחשבו על זה ...

שבת שלום - אבי.

ההנהלה "נלחצה" , יש מצב, כפי שאתה אבי-נו יודע צריך מישהו שירכז את זה, כנ"ל לדרום, אולי רן ירים את הכפפה לאחר הצטרפותו למועדון??? :roll:

אירית

פורסם
ההנהלה "נלחצה" , יש מצב, כפי שאתה אבי-נו יודע צריך מישהו שירכז את זה, כנ"ל לדרום, אולי רן ירים את הכפפה לאחר הצטרפותו למועדון??? :roll:

אירית

היי איריתה

• "ההנהלה" - לא התכוונתי אלייך, התכוונתי לוועד המועדון...
  • בעניין ריכוז הנושא, ברור שהתכוונתי לרן, ולא אל אף חדל אישים שלא ממפלג ירושלם.
  • האם את רוצה לאמר לנו שמר רן איננו חבר מועדון ה-5 ???
  • אגב, מה בקשר לצבע הוורוד?......סתתתתתתתתתתם :-D

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
היי איריתה

• "ההנהלה" - לא התכוונתי אלייך, התכוונתי לוועד המועדון...
  • גם אני לא! כאילו דאאא....
  • בעניין ריכוז הנושא, ברור שהתכוונתי לרן, ולא אל אף חדל אישים שלא ממפלג ירושלם.
  • אכן רנצ'וק הוא המועמד מבחינתי גם
  • האם את רוצה לאמר לנו שמר רן איננו חבר מועדון ה-5 ???
  • לא!!!
  • אגב, מה בקשר לצבע הוורוד?......סתתתתתתתתתתם :grin:
  • סגול צבע המזל שלי (ועירבוב שני הצבעים של הראש שלי)

שבת נפלאה לכווווווולם

אירית

חברת מועדון

מ.ח. 13327

פורסם

אירית

אכן, הדדי. כאמור, נחמד לפגוש את הפנים מאחורי המסך. סופ"ש נעים!!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
רן,

סליחה על ההתפרצות לשירשורכם, אבל הרעיון שהעלית כאן בין השיטין כלל לא רע.

הרי יש עוד אספני רכב בעיירת הקודש, ואולי באמת תוכלו להתארגן בסבב של הסעות משותפות, וכך תוכלו לבוא כקבוצה, פעם בכמה שבועות (לא כל שבוע, לא צריך להגזים...), לחסוך דלק וגם לא לנסוע לבד את הדרך הארוכה יחסית.

שבת שלום - אבי.

אכן השבוע דיברנו בנושא, רן ואני. חשבנו על לארגן מפגש לירושלמים שביננו, גם אם הם לא כותבים הרבה בפורום.

רן אמר שהיה כבר נסיון כושל לארגן מפגש של הירושלמים (אנחנו חיות מוזרות כאלו...), אבל אולי ננסה שוב בעתיד.

לגבי נסיעות משותפות......

אכן הוא העלה את הרעיון הזה, וכאן אני אמרתי לו שעל השבוע אין על מה לדבר, אבל אולי בעתיד. חבל לי לשמוע שלא יצא לו להגיע אליכם, אבל אולי עכשיו תרימו אתם את הכפפה (ואת המכוניות) ותבואו לירושלים, להראות לנו ולהסביר לנו איך עושים דבר שכזה בערב שבת.......

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

מה אני אעשה שהייתי חייבת לבקר את סבתא עם הביואיק (צריך להתלהב קצת לא? :) )

אל דאגה - שבוע הבא אני באה בתקווה עם הביואיק (גם לי מגיעה השקה קטנה... ;) )

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

בהנחה שתהיה השקה, אני מוכן להביא דיסקים (או קלטות - זה יותר אותנטי) של ציון גולן ממיטב להיטו: "עת רצון יא ג'מעה", "יא בנת גצ'אני" "חביבי גלבי" וגולת הכותרת: "ויסמעי יאדל מליחה".

מניסיון של חודשיים באולמות אירועים: ברגע שיש אירוע משמח, הרגשה ביתית היא התחושה הנכונה ברגע הנכון וזה מה שכולנו רוצים, לא...? :twisted:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
בהנחה שתהיה השקה, אני מוכן להביא דיסקים (או קלטות - זה יותר אותנטי) של ציון גולן ממיטב להיטו: "עת רצון יא ג'מעה", "יא בנת גצ'אני" "חביבי גלבי" וגולת הכותרת: "ויסמעי יאדל מליחה".

מניסיון של חודשיים באולמות אירועים: ברגע שיש אירוע משמח, הרגשה ביתית היא התחושה הנכונה ברגע הנכון וזה מה שכולנו רוצים, לא...? :twisted:

סליחה?????

פורסם

עידן - די. מספיק, כמה אפשר?! התחלת לשתות שמן גיר עכשיו?!!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
עידן - די. מספיק, כמה אפשר?! התחלת לשתות שמן גיר עכשיו?!!
זה הזמן לעבור לשמן ברקס ( ורצוי DOT4 לפי מצב הפציינט...)

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...