Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה שהמחיר שהוא דורש יקר , לא?

לדעתי המחיר לא כלכך יקר. קצת מיקוח ויורדים קצת במחיר ל 12,000/13,000 שזה כבר מחיר יותר ריאלי לרכב אספנות משופץ ברמה סבירה.

אם היתי יכול להרשות לעצמי היתי קופץ לבדוק את הרכב...

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

בעיני המחיר ממש לא יקר אופן מופרז. זה רכב נוסטלגי ישראלי יחודי ונדיר למדי, ונראה במצב שלם ויפה. אני מוצא בו קסם ומשיכה גדולה לתקופה אחרת.

לו יכולתי להרשות לעצמי להחזיק עוד רכב באוסף, הייתי שמח מאוד לקנותו במחיר כפי שמ. אזולאי ציין.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בשבוע שעבר נמכרה כזו בדגם טנדר ב 3000 שח בפרדס חנה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אם הרכב משופץ מכנית וקוסמטית מדובר במחיר סביר ביותר. משום ממילא לשפץ אחת כזאת יעלה לפחות סכום כזה אם לא יותר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בשבוע שעבר נמכרה כזו בדגם טנדר ב 3000 שח בפרדס חנה

באיזה מצב??

לשיפוץ יסודי?

לשיפוץ קל?

שמורה?

במצב נסיעה??????

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
באיזה מצב??

לשיפוץ יסודי?

לשיפוץ קל?

שמורה?

במצב נסיעה??????

במצב קשה.

לא זזה יותר מ-10 שנים ובזמן הזה עמדה תחת כיפת השמיים (מזל שזה פיבר).

גלגלים והגה תפוסים.

אבל בגדול כל המכלולים קימים ובהחלט בסיס טוב

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

מעניין מה גורם לבן אדם לרצות למכור רכב אספנות שהוא השקיע עליו כ"כ, אחרי הכל הסוסיתא הזאת נראית שמורה למדיי.

בלי קשר, אני אוהב לשמוע על מכוניות אספנות יד ראשונה. אבל לשמוע על מישהו שהוא יד ראשונה ורוצה למכור אחרי 30 שנה אוטו? זה אפילו קצת מעציב, ממש סוג של גירושין. חבל.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
מעניין מה גורם לבן אדם לרצות למכור רכב אספנות שהוא השקיע עליו כ"כ, אחרי הכל הסוסיתא הזאת נראית שמורה למדיי.

בלי קשר, אני אוהב לשמוע על מכוניות אספנות יד ראשונה. אבל לשמוע על מישהו שהוא יד ראשונה ורוצה למכור אחרי 30 שנה אוטו? זה אפילו קצת מעציב, ממש סוג של גירושין. חבל.

אתה מבין,אחרי זה אנשים עוד חושבים שהמחיר גבוה מדיי...

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

ברוך הבא לפורום

אנא ראה את תאריך השירשור...ההקפצה מיותרת לחלוטין..

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...