Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום גדול בתהליך השיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום גמרתי לשפץ את מערכת החשמל!! החלפתי את כל החוטים שבאוטו, וזה לקח לי שנתיים (לא עבודה רצופה כמובן).

ד"א הפנסים שבתמונה הם פנסי הלוגן 55W, שזה הרבה מעבר לספציפיקציה המקורית. פנסי הערפל הם 45W, גם כן יותר ממה שהיה במקור.

mini-IM000107.JPG

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
היום גמרתי לשפץ את מערכת החשמל!! החלפתי את כל החוטים שבאוטו, וזה לקח לי שנתיים (לא עבודה רצופה כמובן).

ד"א הפנסים שבתמונה הם פנסי הלוגן 55W, שזה הרבה מעבר לספציפיקציה המקורית. פנסי הערפל הם 45W, גם כן יותר ממה שהיה במקור.

מזל טוב !!!

ד"א, מאיפה השגת את התרשימי חשמל ??? כנראה גם לי מצפה עבודת חשמל רצינית מכיוון שכל החשמל באוטו שלי לא עובד ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ד"א, מאיפה השגת את התרשימי חשמל ??? כנראה גם לי מצפה עבודת חשמל רצינית מכיוון שכל החשמל באוטו שלי לא עובד ...

מהאינטרנט. אם האוטו שלך הוא VW, אז אני אוכל להגיד לך מאיפה להוריד. אם לא, אז יש גוגל.

עבודת חשמל נראית מפחידה, אבל היא בעצם נורא פשוטה. אם אתה יודע לחבר נורה לבטריה, אז אתה מסוגל לחווט אוטו עתיק.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

נראה ממש מעולה.

תגיד, שנתיים ?????? :shock:

גם אם עובדים פעם בשבוע רק שעתיים, זה אמור לקחת הרבה פחות.

אני יודע שזה לא מעט עבודה כי אני בונה עכשיו מערכת חשמל חדשה בטריומף שלי, אבל שנתיים???

בכל מקרה כל הכבוד על העבודה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

שנתיים זה ברוטו, לא נטו.

בהתחלה סידרתי את מערכת הטעינה וההצתה ועוד כמה דברים הכרחיים, ואז עבדתי בעיקר על המנוע ועל דברים אחרים.

לאחרונה חזרתי לחיוט וגמרתי אותו.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...