Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כ-13 שנים הייתה בבעלותו של סבי פורד אנגליה משנת 1962 שמאוד אהבתי בתור ילד.

עברו השנים, הרכב נמכר ולי נותרו בעיקר זכרונות.

אין לי תמונה של הרכב, סבי אינו בחיים ואבי, שבד"כ זוכר מספרי שלדה בע"פ, לא מצליח להיזכר מה

היה מס' הרישוי של האנגליה.

לאחרונה נתקלתי באנגליה למכירה משנת 1962 וכמובן שיש בידי את מס' הרישוי שלה. הבנתי שקיימת

אופציה דרך משרד הרישוי לבדוק מי היו הבעלים הקודמים של הרכב, כמובן שבמידה והרכב הוא הספציפי שהיה בבעלותו של סבי הוא יירכש.

בנוסף- מבין האנגליות שהוצעו למכירה בשנים האחרונות (לפחות ממה שאני נתקלתי) זו הראשונה שאני נתקל בה משנת 1962 כך שזה מוסיף קצת לתקוות שלי.

אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור או להפנות אותי לגורם מתאים.

הנושא מאוד חשוב לי.

תודה רבה,

דין.

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם

היי דין,

לפי מה שאני יודע, בעל הרכב יכול לבקש את פרטי כל הבעלים שהרכב עבר.

אתה צריך לשכנע אותו שיטלפן למשרד הרישוי (המספר מופיע מאחורי הרישיון, 1700-70-43-70)

ושיבקש. יכול להיות שצריך להגיע למשרד הרישוי עם רשיון הרכב ותעודת זהות, אבל אני לא בטוח לגבי זה.

בהצלחה, ועדכן אותנו.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

גר בהרצליה, הרכב היה על שמו ונמכר ע"י בן דוד שלי.

הרכב היה בצבע בז' למרות שאבא שלי זוכר שברשיון הוא היה אדום אחד מגווניו.

אני זוכר ריקבון די רציני באחת הדלתות.

אני זוכר מדבקה של 3 מכוניות מעוכות אחת על השניה של משרד הרישוי באיזה קמפיין שמירת מרחק או משהו בסגנון.

אני זוכר ריפודים בצבע סגול/בורדו ורדיו.

ברכב היה מורכב מנוע שירד מסוסיתא ולא המנוע המקורי (למרות שלדעתי הם זהים)

אלה נראים לי הפרטים שיוכלים להיות רלוונטים לזיהוי.

תודה.... לפי החתימה שלך, אולי היא אצלך :wink:

פורסם

הרכב שברשותי נרכש לפני 15 שנה מאזור ירושלים והיה למייטב זכרוני ע"ש אישה והבן שלה מכר לי אותו, היה בבעלותם 7 שנים וכנראה שהיד הראשונה היתה של רופא מחיפה(אוטו מרופא), יתכן ובדומה לרכב של סבך הצבע המקורי של הרכב היה בורדו ואולי גג לבן ,אני קניתי אותו בצבע אפור לוחית הרישוי היא בעלת 5 ספרות.

אם אני לא טועה הוצא לאחרונה פורד אנגליה למכירה באזור הרצליה שהיה בבעלות 12- 15 שנה

היה פרסום בקלאסיקאר

אתה צודק המנוע של סוסיתא קוביה זהה

ממליץ להיכנס לאתר של שלומי בנושא פורד אנגליה

בהצלחה במציאת הסינדרלה שלך

http://shlomimycars.95mb.com/

פורסם

התפתחויות בנושא:

בן דוד שלי מכר את הרכב לאדם מפתח תקווה לפני כ 11-13 שנים, לדעתו הרכב לא נקנה לשיפוץ אלא לחלפים :(

דודתי טוענת בכל תוקף שהספרות הראשונות היו 214

אני זוכר בודאות שמס' הרישוי היה בעל 6 ספרות כך שזה כנראה לא הרכב שלך....

מי שיודע / יכול לשער בנפשו איך לאתר את הרכב מוזמן לסייע.

תודה לכולם וסופ"ש נעים.

• תוכן חדש...