Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ולילה טוב!

לפני יומיים,סופסוף,קיבלתי את המיני הראשונה שלי(ולא נראה לי שאחרונה)

האוטו עמד בערך 8 שנים.מודל 79,מנוע 1000 סמ"ק.מצב הפח בינוני(תעבור פחחות בקרוב)מכני עוד לא הספקתי לבדוק אבל זה לא ממש משמעותי כי האוטו הולך לעבור הסבה כמעט מלאה למיני קופר.

אני מעלה תמונה שצולמה ממכשיר הפלאפון שלי אז סליחה על האיכות.

בקיצור...עוד רכב נוסף לאוסף הקטן שלי ואני מאושר!! יו הו

SPA0202.jpg

פורסם
מזל טוב תתחדש.

אשמח לדעת מה עוד יש באוסף הקטן.

אז ככה...חיפושיות זה החיים שלי.

יש לי חיפושית דגם 1303ls מקורית עם בלמי דיסק,כרגע מורכב עליה מנוע 1300 אבל המקורי זה 1600 שיושב בחוץ(צריך אוברול),גיר שונה ועוד כל מיני שטויות.יש לי עוד חיפושיות גרמניה מפורקת.אני צריך לקבל בשבועיים הקרובים עוד חיפושית שנת 75 מקורית מקורית יד שניה עם טסט דגם ג'ינס,ועוד חיפושית בלי מנוע שנת 72 אם אני זוכר נכון.

והנסיכה שלי היא באגי כביש.זה פרויקט שהתחלתי לעבוד עליו לפני שנתיים בדיוק והוא כבר שנה וחצי באון אנד אוף בגלל שאין לי זמן לסיים את הפרויקט(נשאר רק להרכיב חלקים של המנוע ועוד כל מיני שטויות של הרכבה) כי אני תלמיד בבצפר ואני לא מוצא ממש זמן לסיים את האוטו.את הבודי בניתי מאפס,יש לה מנוע 1600 עם שני קרבורטורים של וריאנט,ג'אנטים של פורש ועוד ועוד ועודדד...

כרגע זה האוסף הקטן שלי והוא בטח יגדל עם הזמן...50 אחוז שפיאט 500 שמצאתי לפני כמה ימים תיכנס לאוסף אבל זה ממש בתהליכים ראשוניים.

יאללה היה לי משעמם בלילה אז חפרתי...

פורסם

מזל טוב אחי וכן ירבו כמוכה

מצפים ליראות תמונות יותר ברורות ולא רק של המיני

בהצלחה

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

היי עוז ,,,

תתחדש עבור המיני אחלה של רכב

תהנה ומתגעגע תגיע למפגשים.

זורק עליך בEmo94.gifנות דרור.

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

פורסם

חיפושית 1600! נחמד!:twisted: ותתחדש על המיני!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה לכולם על הברכות.

התחלתי לחפש אוסטין מטרו...האמת שגם מצאתי משהו מעניין.אם למישהו ידוע על משהו אז תיידעו אותי בבקשה.

יום טוב!

פורסם

חדשות טובות!מאוד אפילו.

מסתבר שהאוטו לא מודל 79.דיברתי עם הבחור שממנו קיבלתי את האוטו(אין לי עדיין את הרשיונות בגלל זה אי הודאות),והוא אומר שלפי הזכרון שלו,הוא מתחת ל73.ירדתי אל האוטו,והמספר מתחיל כך-197.

כשהבחור שמע את זה,הוא אמר שלדעתו הרכב מתחת לשנת 70 בשלוש שנים לפחות.פתחתי מכסה מנוע,בדקתי מספר שאסי ושם נדהמתי(לטובה!)כתוב שם,ליד מספק המנוע,כמה מילים ובסופם-au.1965!

ההגיון אומר לי,שהרכב יצא באוגוסט 65.

אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי לוודא את זה!

תודה,עוז.

• תוכן חדש...