Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי כיתוב "קורטינה" ימסר למי שרוצה לבוא לקחת.

אזור הצפון.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אממ ,מעניין למי זה יכול להתאים:wink: .

אם אני יגיע לצפון אני יודע לך,אם לעומת זאת תגיע למפגשישי,תודיע לי.

אם מישהו יקדים אותי,שיהנה...

פורסם

הסמל היה שייך לקורטינה אשר נכנסה לשיפוץ כללי במוסך של חבר שלי אבל הבעלים של הרכב התעקש לא להחזיר את הסמלים לאוטו :shock::screwy: אז הסמל הגיע אלי בתקווה למצוא לו בית חם.

הסמל עצמו קצת משופשף אבל זו ממש לא בעיה להחזיר אותו למצב כמו חדש! אני אפילו מוכן לעשות מצווה ולבקש מחבר שלי(צורף) שיעשה טיפול יופי לסמל.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

את הפרטים אני ממש לא יודע כל מה שידוע לי שהקורטינה הזו הולכת להצטרף למשפחת המכוניות של הבן של סטף וורטהימר,זה כל מה שידוע לי על האוטו הזה.

מה שעוד ידוע לי שהמוסך הזה נפתח בחסות משפחת וורטהימר והמסוך הזה משפץ ומתחזק את כל המכוניות של המשפחה שבבעלותם.

פורסם

מכובד למדיי שקורטינה תעמוד ליד כל הקלאסיקות הללו.

האם ראית את הרכב?

מה שתמוה לי זה שהמכונית אמורה לשמש במצב תצוגה,אז למה הורידו לה את הסמלים?

פורסם

האם ראית את הרכב?

ראיתי אותו כשהוא היה כולו מפורק לגמרי! וכנרא הורידו את הסמלים מאחור כי תחלס האוטו יעמוד עם הפנים בתצוגה ואת האחורה למעשה לא יראו.
פורסם

אכן כן רק שהצבע המקור שלה היה נדמה לי אדום.

פורסם

נדמה לי שאני מתחיל לקשר עניינים.

לפני איזה שנה שנתיים נקנתה קורטינה 1975 אדומה מאדון שהיה לא על עץ,על מטוס הוא טיפס.

לאחר שבוע הרכב נמכר ומאז לא נשמעו ולא נראו עקבותייו.

לרכב היה בודי יפה,ואם השיפוץ ייערך ברמה גבוהה,מאמין שיגיע לרמה מדהימה.

פורסם

את האמת קשה לי לזהות אבל הצבע נרא זהה.

פורסם

לא משנה ,תודה בכל זאת.

באמת עניין אותי מה עלה בגורלה של הנסיכה באדום.

מאמין שהוא ישקיע בה שיפוץ רציני מאד,התוצאה חייבת להיות מעניינית.

אם תוכל לצלם(באישור כמובן)מתהליך השיפוץ,ולהעלות לכאן. זה יתקבל בברכה...:wink:

פורסם

סבבה אני אקפוץ סופ"ש למוסך ונרא מה קורה עם האוטו.

פורסם

האם ראית את הרכב?

אולי אם היא תהיה במצב תצוגה ולבעלים אין מחסור בכסף אז לדעתי הולך להיות על האוטו סמל חדש מאריזה.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...