Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה כיף שיש המון חברים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלקכם מכירים אותו טוב, וחלקכם מכירים אותו טוב מאוד.

הנשמה הטובה, אדם מצחיק, חשמל עם פוטנציאל, הנוכל שתמיד מוכן לעזור וחוטא בעירו שלא שלו - אלון. הסובאריסט והאגדה.

אני רוצה להודות לאלון (aloni002005) שהציל אותי אתמול לאחר שביקרתי אצל אינספור חשמלאים, ושרפתי מאות שקלים שחוץ מלהעמיס אותי ברשימת קניות של חלקים שאני לא צריך בכלל, לא עזרו במאומה לפתור את התקלה.

הגעתי לאלון בבוקר, אבחן את התקלה, ופתר אותה בתוך דקות. עכשיו סוף סוף יש לי אורות ואפשר להפעיל אותם מבלי לחשוב שמישהו מעשן נרגילה בתוך הקונקטורים.

אז אלון - תודה על הכל.

על העזרה, האבחון, והסיבוב באיזור המרכז ורחוב המסגר (פגישה ראשונה עם שטרית המיתולוגי!)

הדבר היחידי שהעיב על היום הזה היו רגשי הנחיתות שלך :-P.

ניצול נוסף של הבמה - אני רוצה להודות לאור (OrSe) שהסכים לקבל אותי אתמול בשעת ערב מאוחרת כדי לסייע בהתקנת מנגנון חגורה חדש (בפיאסטה זה חתיכת מבצע...) תודה!

הצלתם אותי, אשריכם!

PICT0235.JPG

PICT0244.JPG

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

אלון החשמלאי חישמל גם אותי.....

מצטרף ומצרף צרור תודות לאיש שנגרר איתי לכל מקום ועושה לי מצב רוח בכל יום עם הסובארו קופשע...

haters will hate

פורסם

גם לי הבחור עזר לא מעט פעמים (לדוגמה: כשפרקנו את התורמת איברים).

לצערנו אין מספיק מקום בפורום כדי לכתוב עליו מילים טובות.

אז נכתוב רק תודה (איזה קמצן אני).

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אוי באמת לא צריך.................:ok: ועכשיו ברצינות-לדעתי האישית זה היה והינו הדדי,

אני שמח לעזור לאנשים טובים שאני יודע שאם היה ההיפך הם היו ניצבים לצידי.

בנצ'ו אני מקווה שתישן טוב בלילה אפילו שאני יודע שלא כך,ומקווה עוד יותר שמחר נפתור את הבעיה.

אלוני

פורסם

לישון, ראית אותי היום מוקדם בבוקר עם הבגדים של אתמול, וזה היה בגלל מחשבות על תעסוקה.

תחשוב מה מחשבות על האוטו עושות לי. מקווה שישארו לי שערות על הראש. רק בן 20 וכבר קרחת...

haters will hate

• אחראי פורום
פורסם

כן, גם לי אלון עזר.

הוא לקח ממני את הג'אנק שנשאר מהסמוראי

ופינה לי קצת מקום בדירה...

תודה אלוני!!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כל הכבוד ! ! ! !

ממש מחמם את הלב לשמוע שיש גם אנשים מאחורי לוח המקשים והמסך , כאלו שנרתמים לעזרה כשצריך , ומכל הלב בלי לחסוך עד הפתרון .

"בשביל זה יש חברים"

זה מה שעושה את ההובי שלנו למעניין ומיוחד !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
חלקכם מכירים אותו טוב, וחלקכם מכירים אותו טוב מאוד.

אני נמנה על החלק השני...

כמו שאמר אזולאי, תקצר היריעה מלפרט אודות מעלליו של איש הסובארו וטוב ליבו.

והכי חשוב - כל מה שנעשה הוא חף מכל "שירות אינטרסים" כזה או אחר, ומתבצע מרצון אמיתי וכנה להיות לעזר.

:beerchug: אחד האנשים היותר טובים שאני מכיר.

בהערכה,

שמוליק.

נ.ב

לא סיפרת לי את רשמיך משבוע שעבר אודות הסיבוב שלנו...

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם
אני שמח לעזור לאנשים טובים שאני יודע שאם היה ההיפך הם היו ניצבים לצידי.

אלוני - אני יודע שטיפה קריר לאחרונה, אבל תשאיר את החלון במרפסת פתוח. אני אזרוק לך את הציריות תוך כדי נסיעה (הבטחתי - ואני אקיים!)

יש לך ד"ש מהלטאה המדוכאת :wink:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...