Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפחות כך זה היה - אלא אם שינו משהו - עולה חדש יכול לייבא כל רכב במשך 3 שנים מיום הגעתו לארץ כאשר הוא פטור ממיסים. רכב אמור להיות תקין ומתאים לתקנים ישראלים. הזכות ניתנת למימוש פעם אחת בלבד ונכונה גם לקניית רכב חדש. למשל לי היה חבר שהביא לארץ משאית ZIL כדי לעבוד איתה בארץ אבל היא לא עברה את הבדיקות תקינות עקב זיהום אויר - מנוע בנזין. ולא היה מה לעשות איתה אלא רק להשאיר אותה במגרש מכס בנמל ולתת לה למות...

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

זאת אומרת שאם יש לי חבר שעומד לעלות לארץ, הוא יכול להביא למבורגיני קונטאש שנת 85? אתה בטוח? ותוך כמה זמן הוא יכול למכור אותה?

אם זה היה אמיתי, נראה לי שהיו כמה מכוניות מעניינות שהיו עולות לארץ על הקומבינה הזאת.

פורסם

אני לא סגור ב-200%. יכול להיות שיש הגבלה לדגמים מסויימים של רכבים אבל כך זה היה כשהייתי מתעסק עם זה. ויש בארץ לא מעט מכוניות מעניינות מאירופה כמו BMW 535 או 740 משנות ה-80 שהגיעו בצורה כזאת. וכמובן כל הלאדות למיניהן שנראות כמו FIAT 124 גם. אי אפשר למכור את הרכב במשך 5 שנים. אפשר למכור לעולה אחר במחיר מופחת כאשר הקונה מממש בזה את הזכות שלו.

פורסם

באותו עניין--אם יש לישראלי אזרחות אירופית(גרמנית למשל),

יש לו איזה יתרונות\קומבינות ביבוא אישי של רכב?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

כי להרבה עולים מחבר העמים שאני מכיר יש אזרחות כפולה ואין להם שום הטבות...

פורסם

אינני יכול לתת מידע בטוח לגבי עולה חדש אך מכיוון שהתעניינתי בקשר לאשתי שהיא תיירת הרי שתייר יכול להביא כל רכב אספנות שהוא בתנאי שהוא עומד בתקנות התעבורה (הגה שמאלי למשל). באם התייר מקבל מעמד של עולה חדש או לחילופין אשרה מסוג א/1 הוא רשאי להחזיק ברכב ולהוציא רישוי ישראלי. זמן מקסימלי להחזקת הרכב לשימוש התייר ללא רישוי ישראלי,שנה אחת. נאמר לי שאם אשתי היתה עולה חדשה היתה יכולה לייבא רכב אספנות ללא כל בעיה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...