Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום במקום עבודתי, שמעתי בחצי אוזן (שהפכה כמובן לאוזן שלמה ומשם להתערבותי בשיחה של אחרים :) ) על עובד חברה, אשר סיפר כי הוא ראה אמש (שבת בבוקר) שיירה של מכוניות קלאסיות מדהימות נוסעות וכששאל את אחד מבעלי הרכב, מה פשר העניין, הוא סיפר לו על האירוע שהתרחש אתמול ואותו עובד, יחד עם משפחתו וילדיו, שמו פעמיו לאירוע!

הנ"ל מדגיש עד כמה חשובה הנסיעה בשיירה לאירועים ואפילו סתם כך למפגשי יום שישי, שכן כמות גדולה ונכבדה של נהגים על הכביש נחשפת לפלא השמיני (הידוע כמכוניות אספנות) ומעלה את העניין, הסקרנות והמודעות...

לתשומת לב הקוראים והנוסעים ;-)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
שלום לכולם,

היום במקום עבודתי, שמעתי בחצי אוזן (שהפכה כמובן לאוזן שלמה ומשם להתערבותי בשיחה של אחרים :) ) על עובד חברה, אשר סיפר כי הוא ראה אמש (שבת בבוקר) שיירה של מכוניות קלאסיות מדהימות נוסעות וכששאל את אחד מבעלי הרכב, מה פשר העניין, הוא סיפר לו על האירוע שהתרחש אתמול ואותו עובד, יחד עם משפחתו וילדיו, שמו פעמיו לאירוע!

הנ"ל מדגיש עד כמה חשובה הנסיעה בשיירה לאירועים ואפילו סתם כך למפגשי יום שישי, שכן כמות גדולה ונכבדה של נהגים על הכביש נחשפת לפלא השמיני (הידוע כמכוניות אספנות) ומעלה את העניין, הסקרנות והמודעות...

לתשומת לב הקוראים והנוסעים ;-)

ליאור.

ומכאן באה השאלה: איפה היתה הפרינס אתמול??

בבגאז' של האוטוליסינג:wink:??

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
ומכאן באה השאלה: איפה היתה הפרינס אתמול??

דפק קונטסה בכיכר מלכי ישראל (היום רבין) :-P

הקשר: משפט ששמעתי מאבי מאז ימי עלומיי

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

צודקים בהחלט ליאור וחבריו בעניין "אפקט השיירה".השיירה של הענתיקות מהווה שינוי משמעותי בנוף התחבורתי, עד שאין אחד שיכול להשאר אדיש למראיה.

וכאן מגיע ה "אבל" הגדול,

ניתן להוסיף תבלינים לשיפור והעלאת הטעם והפרסום:

• יציאה ונסיעה בשיירה ובסדר קבוע, ללא עקיפות של אלו שנמאס להם "מהפיאט הקטנה שבקושי סוחבת", ומחליטים להגיע מהר יותר למקום האירוע, כפי שהיה בדרך לבית גוברין למשל.
  • דיגלול חובה על המכוניות, כאשר לצורך זה לא יתחננו בפני החברים לרכוש דגלים לפני היציאה, אלא תהיה "ערכת דגלים" לשימוש השיירות, אשר תותקן על חשבון המועדון על כל רכב לפני שייצא, ואשר תורד, ותישמר במשרד המועדון עד לאירוע הבא. העלות לא רצינית - הפרסום והאפקט רבים.

... ואז, כשנכנס למקום האירוע ונחנה את מכוניותינו לפי הסדר, ויהיה גם חיבלול... טוב, לא צריך להסחף...

לילה טוב - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
יציאה ונסיעה בשיירה ובסדר קבוע, ללא עקיפות של אלו שנמאס להם "מהפיאט הקטנה שבקושי סוחבת"

נסיעה מראש עם החבלול תפתור את 2 הבעיות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
נסיעה מראש עם החבלול תפתור את 2 הבעיות.

אנא רז,

אומנם אתה כבר "חבר במועדון החמש", אך אפילו זה לא נותן לך את הרשות לחנוק אותי באמצע הקפה, עם היציאות שלך מהשיירה...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אנא רז,

אומנם אתה כבר "חבר במועדון החמש", אך אפילו זה לא נותן לך את הרשות לחנוק אותי באמצע הקפה, עם היציאות שלך מהשיירה...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אבי-נו להפך לעודד!!!

אנחנו מחפשים סטנדפיסט ליומולדת של המועדון

רזי מה דעתך??? חלום בלהות בהתגשמותו לא?

בוקר טוב

אירית

פורסם
צודקים בהחלט ליאור וחבריו בעניין "אפקט השיירה".השיירה של הענתיקות מהווה שינוי משמעותי בנוף התחבורתי, עד שאין אחד שיכול להשאר אדיש למראיה....

לילה טוב - אבי.

מנסיונו של כל בעל רכב אספנות גם נסיעה לא בשיירה לא משאירה אנשים אדישים בכבישים וברחובות.

נקודה למחשבה:

תוספת של וילון אחורי עם לוגו ומספר הטלפון של המועדון תשיג מספר דברים:

הראשון: ישמור על ריפוד משענת המושב האחורי מפני השמש הישראלית.

השני: מונע סינוור בלילה.

השלישי: כל מי שיסע אחרי רכב עם וילון אחורי ועליו לוגו של המועדון ידע על קיום המועדון ושייכות הרכב למועדון....

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

כשהגעתי לרכבת מרכז שאלתי מספר אנשים איפה רוכשים דגלים של המועדון, אמרו לי "עוד כמה דקות יהיו דגלים" וחיכיתי עד שהשיירה התחילה לצאת. חבל.

haters will hate

פורסם
כשהגעתי לרכבת מרכז שאלתי מספר אנשים איפה רוכשים דגלים של המועדון, אמרו לי "עוד כמה דקות יהיו דגלים" וחיכיתי עד שהשיירה התחילה לצאת. חבל.
בנצי חבל:roll:

קצת להתעקש ומשיגים הכל, דווקא נמכרו לא מעט, בכל מקרה הזדמנות נוספת לקפוץ למשרד (בשעות הנכונות ....ולא לשכוח לבדוק לפני כן בטלפון :wink: ) או להזמין אצל סמדר ושתתן למי שמגיע למפגשישי.

אירית

• תוכן חדש...