Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

באירוע שהיה כבד במספר המשתתפים, מעל 100 ענתיקות, צרמו לי שני דברים.

ראשית, לא שמתי לב שהגיעו מכוניות של החבר'ה מאיזור הצפון, ודווקא השנה האירוע "התקרב" אליכם מאשר בכל שנה...

האם אני טועה?

אמנם אינני מכיר את כל המכוניות הצפוניות, אך כל אלו המוכרות לי, לא הגיעו משום מה.

משום מה?

האם אני סתם הוזה?

האם זה נדמה רק לי או שיש סיבה לעניין,

האם זה קשור לכך שיש התארגנות עצמאית (ברוכה) לטיולים ע"י הצפוניים בחודשים האחרונים?

אני מקווה שאינני דורך על יבלות, אך העניין בכ"ז מטריד אותי.

שנית, באירוע השתתפו גם מספר מכוניות של אנשים שכלל אינם חברי מועדון.

אחד מהם אמר לי "לא רק שאני נהנה מכל החוקים, אני גם משתתף באירועים, אז למה לי לשלם?".

אני מניח שהיו גם נוספים שאינם חברים אשר אינני מכיר. אם כן, משהו לדעתי לא בסדר.

ייתכן ולהבא יש צורך/חובה לזהות כל רכב על פי כרטיס החבר ולא רק על פי העובדה שנוסע ברכב אספנות.

יום טוב - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

לא שמתי לב שהגיעו מכוניות של החבר'ה מאיזור הצפון.

היו גם מכוניות של חבר'ה מאזור השרון שלא הגיעו :wink:

באירוע השתתפו גם מספר מכוניות של אנשים שכלל אינם חברי מועדון.

אחד מהם אמר לי "לא רק שאני נהנה מכל החוקים, אני גם משתתף באירועים, אז למה לי לשלם?".

זה באמת מחייב בירור.

עוד דבר, ודשנו בזה כבר בעבר, הוא גביית תשלום מהמבקרים.

באירוע היו גם 2 מתקנים מתנפחים לילדים, שעבור שימוש בהם שילמו ילדי 20 ש"ח כל אחד, דוכנים שמכרו תכשיטים, צעצועים, אוכל וכל דבר אחר במחירים לא נמוכים, הכניסה עצמה עולה כסף, למה תערוכת מכוניות זה בחינם? זו גם הזדמנות להציב דוכן ולמכור חולצות, כובעים, גליונות "אבטומוביל" וכו. למה לא עושים את זה?

נכון, קל לקטר וקשה לעשות, והאירוע עצמו היה מוצלח מאוד ומהנה, ועל זה ראויים המארגנים לכל שבח. חבל לי שפיספסנו (פעם נוספת) הזדמנות למלא קצת את הקופה הריקה.

נמרוד

פורסם
היי חברים,

באירוע שהיה כבד במספר המשתתפים, מעל 100 ענתיקות, צרמו לי שני דברים.

ראשית, לא שמתי לב שהגיעו מכוניות של החבר'ה מאיזור הצפון, ודווקא השנה האירוע "התקרב" אליכם מאשר בכל שנה...

האם אני טועה?

אמנם אינני מכיר את כל המכוניות הצפוניות, אך כל אלו המוכרות לי, לא הגיעו משום מה.

משום מה?

האם אני סתם הוזה?

האם זה נדמה רק לי או שיש סיבה לעניין,

האם זה קשור לכך שיש התארגנות עצמאית (ברוכה) לטיולים ע"י הצפוניים בחודשים האחרונים?

אני מקווה שאינני דורך על יבלות, אך העניין בכ"ז מטריד אותי.

שנית, באירוע השתתפו גם מספר מכוניות של אנשים שכלל אינם חברי מועדון.

אני מניח שהיו גם נוספים שאינם חברים אשר אינני מכיר. אם כן, משהו לדעתי לא בסדר.

ייתכן ולהבא יש צורך/חובה לזהות כל רכב על פי כרטיס החבר ולא רק על פי העובדה שנוסע ברכב אספנות.

יום טוב - אבי.

צודק אבי נוף,בשנת 1990 כאשר טיפלנו בנושא רכב אספנות ,פניתי למי שהיה אז יו"ר המועדון יוסי בראל בטיעון שאנחנו עושים את העבודה, אנשים מועטים, ויהנו מזה גם כאלה שאינם קשורים לעניין,יוסי ענה שככה זה,מיעוט עושה את העבודה ,וכולם נהנים,נראה שבעניין חוקים הוא צדק,אבל לאפשר לאנשים, שההגינות נאמר אינה הצד החזק שלהם להשתתף באירועי המועדון, זו תמימות ויכול להיות שאפילו איך אומרים בחברה אנחנו "פרייריים" חברים, יש לאסור דבר זה אפילו בגלל עקרון,והרי למפגש יום שישי גם כן אפשר לבוא בלי לשלם,אין ספק שתמיד יהיו כאלה שינצלו מצב כזה,או את טוב ליבנו,וחבל.

ערב טוב-זאב.

zeev

פורסם

הצפוני מתבייש ומרגיש כי גם הפעם הוא הפסיד אירוע מדהים ומרשים.

אבל סוף השנה, ספירות מלאי, מסיבות ואלכהול גרמו לכך שכולם נשארו בבית כי המכוניות היפות היו עייפות ומסטוליות....חבל.

מהתמונות עולה כי היה אירוע מרשים וכל הכבוד למארגנים ולמשתתפים

העיקר להמשיך לאסוף מכוניות ישנות ולהנות מהחייםלמארגנים.

לאלו שאומרים שבארה"ב הרמה גבוהה יותר אז תרגעו הייתי במספר אירועים שבשקט יכולים ללמוד מאתנו. נכון יש גם כאלה שאני למדתי מהם.

חג אורים שמח

שלמה דן גדרון

פורסם

היי לכולם

הצפוניים,הדרומיים וכו שלא הגיעו לארוע פשוט הפסידו,צדק אבי נוף שועד המועדון העלה צפונה את הארוע ע"מ שיגיעו יותר חברים מאשר בארועים הקודמים ובמבחן התוצאה הצלחנו-הגיעו כ-108 כלי רכב.

חבל לי באופן אישי שהנציגות מהצפון הייתה דלילה,בסכום בארוע נבדוק לעומק גם נקודה זו.

נמרוד ידידי-משרד המועדון היה גם היה בשטח,צרפנו מס חברים חדשים, חלקם שייכים לאותם חברה שנכנסו כחובבי כלי רכב עתיקים וקלאסים ויצאו חבר מועדון מאושרים.

כמו כן עשינו קופה קטנה ממכירת אביזרי מועדון ועל כך תודתי למשפחת ניר,ולמשפחת מצא שעשו את מלאכתם בהתנדבות כמובן-ישר כח !!!

זו ההזדמנות להודות לכל חברי הועד על עזרתם לארגון הארוע כמו גם למתנדבים שבחבורה,משה אזולאי וצאליק.

להת בארוע הבא

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

שלום לכל החברים:)

אתמול שוחחתי בפון אם חבר מועדון מהצפון שלדבריו לא ידע כלל על הארוע,אין לי מושג הריי הקלאסיקון מופץ לכולם עד כמה שברור הדבר,אני לפחות נהנתי ונגעתי מירושליים דוהר במכונית הסטודי שלי וברכות לחבר מועדון יקר על צרופה של מכונית סטודי אמריקאית

להתראות בשמחות

עופר בן צבי

• תוכן חדש...