Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רבותי וגבירותי קבלו את השנה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה אזרחית טובה לכל חברי ואורחי הפורום, שתהייה לנו שנה חדשה נפלאה, שנה של בריאות, של אחווה, של כלכלה משגשגת ושנת שלום.

שתהיינה אלפי הזדמנויות וסיבות לאירועים ובהזדמנות זאת תודה לכל המארגנים על האירוע הנפלא!!! בשנה שעברה (אתמול לפני כמה שעות)

ונשיקת חצות לכוווווווווווולם

fw21.jpg

ולכל מי שתהה אכן הגעתי באיחור (אקיצ'ו החליטה לברוח דקה לפני היציאה) אולם הגענו והשמירה בעמדה שלי עברה ללא תקלות חוץ מאחת שנבחתי עליה.....:wink:

אירית

פורסם

שנה טובה לכולנו! ושכל דבר טוב, שלא התגשם בשנה שעברה - ייתגשם לנו השנה! :beerchug:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ושכל דבר טוב, שלא התגשם בשנה שעברה - ייתגשם לנו השנה! :beerchug:
אינשאללה! מהפה שלך לאלוהים.

שבשנה הזו אני אוכל להרשות לעצמי לקנות עוד פורד שמתעדת להיות אספנות והפעם גם לנסוע איתה ולא רק לשחק בכאילו...:roll:

שנה טובה לכולם!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

חברים יקרים!

שתהיה לכוווולכם שנה טובה ומוצלחת,

המון אושר ועושר, הצלחה ומזל.

שכל משאלותיכם יתגשמו,

והעיקר שתהיה שנה טובה בהרבה ומכל הבחינות מהקודמת.

בברכת שנה טובה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

שנה טובה חבר'ה.

שנעביר כולנו עוד שנה בכיף כמו שהעברנו יחד השנה.

כיף להכיר עוד ועוד חברים,שרק נגדל ונתפתח.

שיהיה לכולנו שנה פורייה ,עם עשייה רבה ומהנה,אושר,עושר והעיקר הבריאות.

שמח להיות חלק מהפורום הזה.....

לירון יריב.

נ.ב

בקשר לשעה,הרגע חזרתי ממסיבה.

זה לא שאני קם ב6 בבוקר לראות מה חדש בפורום:roll: .אני קם ב7:wink: .

• תוכן חדש...