Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה porsche 356 sc נראת ממש מדהים!!! במציאות למרות שבתמונות היא יצאה קצת פחות מרשימה.... (מה לעושת מצלמה של פלאפון)

ועוד משהוא שאני חייב לציין זה שבחיים עוד לא ראיתי שברחוב שנקין העמוס ביום שישי אנשים יעצרו להסתכל לצלם מכונית אספנות (במקרה שלנו הפורש...) פשוט הייתי בהלם שאני לא הדפוק היחידי (מה שקורה לרוב) :smile:

dsc001437cb.th.jpgdsc00146filtered9hm.th.jpgdsc001444ms.th.jpgdsc001458ed.th.jpg

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
בין אילו שנים יוצר הרכב הנ"ל?
פורשה 356 היה הדגם הראשון של החברה, ויוצר משנת 1948 עד שנת 1965.

לאורך השנים, שופרו המכוניות והחברה השתמשה באותיות A,B ו-C להבדיל בין הדורות.

מנועים - בוקסר 4 בוכנות, קירור אוויר, בנפחי מנוע מ-1100 ועד 2000.

סוגי מרכב - קבריולה (כמו בתמונה), קופה, ו-Speedster עם חלון קדמי נמוך כמו בתמונה המצ"ב:

Porsche%20356%20p2%207.jpg

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני מכיר את הרכב והבעלים אישית. הרכב אכן במצב תצוגה, והוא הגיע לפני כשנה בייבוא מארה"ב. לבעלים יש עוד כמה פנינות בחניה (פיאט 128 ספורט כתומה גם יבוא אישי) ובקרוב הוא הולך להביא עוד דברים נחמדים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני מכיר את הרכב והבעלים אישית. הרכב אכן במצב תצוגה, והוא הגיע לפני כשנה בייבוא מארה"ב. לבעלים יש עוד כמה פנינות בחניה (פיאט 128 ספורט כתומה גם יבוא אישי) ובקרוב הוא הולך להביא עוד דברים נחמדים ...

תוסיף גם פיאט 500 לרשימה ועוד...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

והשיפוץ מקומי ? או שהגיעה כך מחו"ל ?

מכונית נפלאה באופן כללי, וזו מדהימה באופן ספציפי. מישהו ממכריו של הבעלים יכול לברר מה היתה עלות הפרויקט הכוללת ?

• תוכן חדש...