Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום ,

ברשותי ב.מ.וו 1502 מבציר 76 שבשנה הבאה עלינו לטובה , תזכה לעלות לכביש ארצנו כרכב אספנות .

אך , כיוון שהרכב צבוע בצורה מזוויעה (לא אלאה אתכם בפרטים איך , למה וכמה . . . ) , יש צורך לצבוע אותו שוב , בצורה המכבדת ב.מ.וו אספנות .

שאלתי היא , איך אתם ממליצים לי לבחור בעל מקצוע טוב ? האם המדד היחידי הוא עלות העבודה ?משום שיש כאלה שיגבו סכום גבוה על עבודה בינונית ולעומתם, כאלו שיגבו סכום סביר על עבודה מעולה . . .

מה נחשב סכום סביר לעבודת צבע ? איך אפשר לסנן בעלי מקצוע מראש ולא אחרי שכבר נעשתה העבודה ?

ברצוני לציין כי אני גר באיזור נתב"ג ואם אתם מכירים בעל מקצוע טוב , עם מוניטין ראוי אשמח לשמוע .

הדרישה היא לצבע יסודי כולל קילוף הצבע הנוכחי כי הוא נראה מזוויע לפי התמונה המצורפת . ..

IMG_1371.jpg

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

2 הדברים שאתה יכול לעשות הם לשמוע תיאור מדוקדק של אופן ביצוע העבודה כפי שהצבעי/פחח מתכוון לבצעה, ולראות עבודות קודמות + לדבר עם הלקוחות. כמובן שמומולץ בחום לבקר את העבודה מקרוב כמה שיותר.

תשאל מי מפרק את האוטו ועד איזו רמה (חלונות, ידיות, פסי קישוט, פנסים וכו'), איך מוריד את הצבע הישן, באיזה צבע משתמש, האם צובע בתנור (יש כאלה שלא...), כמה "ידיים" הוא מתכוון לתת בצבע.

לעבודה טובה לא תצא בפחות מ 5000 ש"ח לדעתי, תוכל להוזיל קצת אם תביא אוטו מפורק ו/או אם אין לך בכלל פחחות לעשות אלא רק להוריד צבע ישן, לעשות פילר עדין ולצבוע חדש.

תביט פה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=701191#post701191 ותקבל מידע מועיל נוסף.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תשלום גבוה בלבד אינו ערובה לטיב העבודה, אולם מחיר זול במיוחד הוא ערובה למפח נפש.....

עבודה מקצועית על פי כל השלבים, כולל תיקונים אומנותיים, פרוק כל החלקים, והקדשת כל תשומות הלב לרכב כפי שאתה רוצה, מחייבת עבודה רבה וממושכת, עבודה כזו עולה כסף ועל כישרון והיכולת של מבצע העבודה תחוייב בתשלום...השיטה הנכונה היא לבדוק היטב את מסגרת התקציב שלך, לבצע את כל הפרוק והעבודה שאתה מסוגל לעשות בעצמך, כך תשאיר יותר כסף לדברים שאתה לא מסוגל לעשות, להגיע לבעל מקצוע מוכר ואחרי שקיבלת המלצות לגביו, לקבוע איתו את טיב העבודה הזמנים (זמן שווה כסף) ולהיות נוכח במשך זמן העבודה במקום....רצוי גם ליצור סביבת עבודה אוהדת עם הפחח, ואווירה נעימה, על מנת שבאמת תעשה העבודה מכל הלב....בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יש כאלו שכבר מכירים את האימרה ויש רבים שלא.

טעמה המר של האיכות הירודה נשאר הרבה אחרי טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

haters will hate

פורסם

פחחית רכב עם מצבעה המתמחים גם ברכבי אספנות ועובדים ברמה גבוהה הנם

"מוסך מרום-טל" שברח' פלוטיצקי 3 א.ת ישן ראשל"צ, טל' 03-9508555 או 057-7702348

ובקש את אבי.

בביקורי שם ראיתי מכוניות אספנות בשלבי שיפוץ ותיקון ברמה גבוהה של העבודה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
פחחית רכב עם מצבעה המתמחים גם ברכבי אספנות ועובדים ברמה גבוהה הנם

"מוסך מרום-טל" שברח' פלוטיצקי 3 א.ת ישן ראשל"צ, טל' 03-9508555 או 057-7702348

ובקש את אבי.

בביקורי שם ראיתי מכוניות אספנות בשלבי שיפוץ ותיקון ברמה גבוהה של העבודה.

בברכה - רפי לין :-)

הוא עבד על הרכב שלי.....

תמונות מהשיפוץ:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=78677

תמונות מאחרי השיפוץ (בהודעה מספר 3) :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=88657&highlight=%EE%F4%E2%F9+%F4%E5%F8%E3

(ד.א- המכה שרואים קרתה כשלושה שבועות אחרי שהרכב יצא מתיקון והרכב תוקן ולא רואים שום הבדל בצבעים....)

לא לצפות למחיר זול.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

משה אני לא רוצה לזלל חס וחליללה אבל הדוגמא של הרכב שלך למרות התוצאות היפות לא משקפות את הרמה של העבודה שלו.

הבחור משחזר חלקים מ0 ו

מפרק רכבים לשיפוץ לגורמים ובונה אותם מ0.

על הסובארו שלך הוא עבד "בקטנה".

ליוותי שיפוץ של מוסטאנג 66 שהצילו אותה ממות קליני.

הוא בנה לה שתי קורות חדשות ומקטע שלם של הגוף שאי אפר לקנות אותו אלה רק לשחזר.

כאשר נותנים לו יד חופשית הוא פשוט מוציא רכבים חדשים! זה מדהים.

חוץ מיזה עכשיו הוא עובד על הקאמרו שלו ופשוט תענוג לראות אותו עובד.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

האם הוא מקצוען גם כאשר בעל הרכב לא עומד לו על הראש ? האם מבצע עבודה מעולה גם עם לבעל הרכב אין מספיק ידע ? מאוד אשמח לדעת עד כמה ניתן לשמוח עליו בעיניים עצומות.

הניסיון שלי מצביע על יחס שונה לרוב בכל הקשור לשרות הניתן לבעל ידע או למי שאינו כזה, בקיצור המומחים בארץ לימדו אותי שאין להם הרבה כבוד למקצוע.

אז אך המוסך הזה ?

פורסם

נורא פשוט. שמדובר בפרויקט רצני כמו שיפוץ מהתחלה ועד הסוף

אני יודע שלאבי יש פינה מיוחדת בעסק שמה הרכב עומד והחל משעות הערב הוא נשאר לעבוד עליו עם עוד פועל אחד עד שעות הלילה הוא אינו ממהר לגמור את הרכב ומעדיף לדייק ולעשות עבודה יסודית.

המוסטאנג של הלקוח שלו הייתה קרוב ל חצי שנה בשיפוץ אבל יסודי זה יסודי.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אוקיי חברים , תודה רבה על מגוון התשובות .

הרושם שעולה מהתגובות הוא כי בעל המקצוע המומלץ הינו מוסך "מרום טל " ואכן אני אקח זאת בחשבון . חשוב לי מאוד להשקיע בנושא בצורה יסודית כי עבורי התועלת גבוהה :smile: .

אך הצד השני של המשוואה הינו נושא העלות . מה רמת המחירים ? שווה את המחיר . . .ביחס להשקעה (אצל אותו בעל מקצוע ) .

עניין נוסף : אני גם לא יודע איך עדיף לי להתחיל את תהליך הרישוי אך ,כרגע מה שאני מתכנן הוא :

1. לגשת למשרד הרישוי ולהתחיל עם ההליך הפורמלי .

2. לגרור את הרכב למוסך כדי ליישר קו מבחינת מכונאות (פחות או יותר כבר סיכמתי אצל מכונאי באיזור שלי ).

3. להכניס את הרכב לצביעה ולהחליף בנוסף אגזוז .

4. לגשת למבחן .

העילה לשאלה נובעת מכך שמצד אחד אני לא רוצה להתחיל ולעשות "מנוי" אצל גרריסט ולגרור את הרכב כל פעם , ומצד שני אני מעדיף לגשת למבחן הרישוי שהכל כבר מדונדש . . .

מה אתם ממליצים ?

נתן ,

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

אם הרכב במצב נסיעה, 38 ש"ח במשרד הרישוי מעניקים לך אישור נסיעה זמני ל-48 שעות.

זה הפתרון הכי זול להעברה של הרכב ממקום למקום.

אבל קודם כל תעביר את הרשיונות לאספנות ותוציא ביטוח מתאים, שאותו תוכל להקפיא כשהרכב לא על הכביש.

• תוכן חדש...