Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את :

קלאסיק קאר

יד שנייה

אתר מועדון החמש

אלה שלושת הרציניים בארץ.

תרשום איזה רכב אתה מחפש,ונוכל לעזור לך.

עריכה-אני מבין לפי השירשור שלך שאתה נמצא במיאמי,והמידע הנ''ל לא עוזר לך.טוב נו...ניסיתי:roll:

פורסם

אגב תיקון קל אני מחפש אתרים בחו"ל

אכן אני נמצא במיאמי כרגע (בחופשה ארוכה)

ולשאלתך איזה רכב אני מחפש...

יש לי נטייה תמיד להדלק על דברים שעולים הרבה

אז בחרתי לי להדלק על 2 רכבים..

מוסטנג או קאמרו שיהיו בסביבות שנת 67

אני מאמין גם שהחלקים שלהם יעלו המוןןן

יש לכם הצעות אחרות בשבילי

המטרה שלי היא רכב שניראה טוב ועדיפות לשני דלתות

עד שנת 73

מי שעוזר מלךךך

פורסם

אתה במיאמי?אתה בליבה של "המלחמה"אתה מבקש עזרה מארץ הקודש?יש שם ים דילרים שמתעסקים עם רכבים קלאסיים רק תצא קצת החוצה ותמצא...

פורסם

מייקל אתה חמוד אתה

הדילרים שוחטים במחירים במכוניות שאני ראיתי בכל אופן ואני מחפש יותר מכונית להשקיע בה ולא מכונית שכבר תבוא לי מוכנה, דגש על מכונית שתהיה במצב טוב יחסית לגילה ולתת לה את הנשמה..

אז אני מחפש אתרים עם אנשים שמוכרים ומצאתי לעצמי כמה מציאות ב-3K דולר שזה מצויין בשבילי!

דרך אגב תסתכל אצל דילרים ותבין למה לא הלכתי לשם.. בעצם אתה כבר יודע (אם לא אז בגלל שהם שוחטים!)

מישהו יכול להסביר לי את הנהלים בקצרה של יבוא רכב אספנות לארץ הקודש?

• תוכן חדש...