Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים ומכרים וכל חובבי האופנועים הקלאסיים,

לכבוד השנה החדש אני שמח לבשר על השקת אתר האינטרנט הפרטי שלי – "אתר האופנועים הקלאסיים של ניר עוזדור" ב- http://ozdor.indian.st .

מעבר להצגת עצמי ואופנועים שלי השתדלתי שהאתר יהיה גם שימושי לציבור חובבי האופנועים הקלאסיים על ידי העברת חלק מהידע שרכשתי תוך כדי העיסוק בתחביב זה. במסגרת זו קיבצתי לאתר מידע אודות עסקים שונים בארץ ובעולם וכן גם תערוכות אופנועים היכולים לסייע בשיפוץ או בהשגת חלפים. אני מפרט קישורים לאתרים אחרים בעלי עניין ומוסר מידע על מוזיאונים ואוספים בארץ ובעולם. במדור ה"טיפים" אשתדל לקבץ עצות מועילות שונות משל עצמי ומשל אחרים. ישנם עוד מדורים נוספים ובעתיד עוד יתןןסף חומר.

לאלו מביניכם העוסקים בנושא האופנועים הקלאסיים –חפשו ואולי תגלו את עצמכם באתר.

אם יש ברשותכם מידע נוסף ודומה לזה שבחרתי להציג באתר, אשמח לקבלו מכם ולהוסיפו בליווי הקרדיט לכם. תגובות אבקש להעביר דרך כתובת הדוא"ל שלי המיוחדת לשימוש באתר : [email protected] המתקבלת באמצעות הקישור "כתוב לנו" באתר.

אני מקווה שבנוסף על מה שהוכנס כבר לאתר (בשעות עבודה וכתיבה רבות) יהיה לי את האנרגיה להמשיך להזין האתר להרחיבו ולעדכן אותו. אשמח לקבל את עידודכם.

אבקשכם לעזור לי ולהפיץ את כתובת האתר בקרב כל חובבי הרכבים הקלאסיים ובפרט לאופנוענים וגם בקרב חובבי אופנועים אחרים.

אז אתם מוזמנים להקליק על הקישור לעיל ולהיכנס לאתר...

תהנו...

שלכם, ניר עוזדור.

בברכה,

ניר עוזדור

דוא"ל: [email protected]

אתם מוזמנים לבקר ב"אתר האופנועים הקלאסיים של ניר עוזדור" -

פורסם

היי ניר

מזל טוב,

בחג החנוכה נחמד לחנוך עוד אתר בנושא האספנות.

רק אתמול הייתי במשרד מסויים לצורך עיסוקי. תוך הזמן שחיכיתי למישהו הראיתי לנוכחים את האתר של האוטו שלי, (כן, גם הוא על השרת שמשמש אותך, וכן, גם הוא עקב האתר שבני בן ה-10 הקים בזמנו...)

הם ממש לא הבינו. "יש לך אתר לעסק? לא, אתר לאוטו. מה, אתר לאוטו?".

אנחנו שכן מבינים, מעריכים ואוהבים, ורואים בזה חלק חשוב שקשור לתיעוד, להעברת אינפורמציה, לעיסוק בתחביב המשותף ועוד כהנה וכהנה...

מרימים אתך כוסית לחיים

:beerchug: אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

כל הכבוד ניר על היוזמה .

רק, תאפשר כפתור להפסקת המוסיקה .

גם מכביד על התנהגות הדף וגם לא תמיד לפי טעמו של כל אחד .

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

ניר,

אמנם אנחנו לא מכירים - אבל תרשה לי לאחל לך בהצלחה עם האתר! מאד יפה, מרשים וידידותי למשתמש! כול הכבוד!

אם יורשה, מאד תועיל אפשרות לביטול המוסיקה.

פורסם

אתר נהדר

ויופי של אוסף

כל הכבוד!!!

(היה לנו פעם במועדון הדה שבו חבר שגם בחר לשפץ טילון כזה, קטנים אבל עם הרבה אופי ויופי )

פורסם

ניר,

מברוק וכל הכבוד.

שוטטתי באתר, טוב אני תמיד חייב לטייל קצת...., ומבין כל הדברים שם אני מבקש להמליץ לכולם על רשימה מדהימה שכתב ניר לפני כשש-שבע שנים ועכשיו משוכתבת במדור הכתבות באתר שלו ומספרת על אודות מסע אופנועים מסביב לעולם של חברי אגודת מכבי ארץ ישראל אי שם בשנות ה-30. מ-ד-ה-י-ם.

ובאווירת הימים הללו - חנוכה שמח, שבת שלום ושנה (אזרחית) טובה,

איל

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

• תוכן חדש...