Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

בעבר חיפשתי פיאסטה MK1 ומכל מיני סיבות זנחתי את החיפוש.

כעת עברה לה בערך שנה וחצי מאז ואני מחפש אחת כזאת שוב. (הפעם יש מקום לשיפוץ ואחסנה)

כעקרון אני מחפש פיאסטה מדגם L, שהתאפיינה בפגושי ניקל וקישוטי ניקל מסביב לחלונות, משולשים בחלונות,בוסטר בלם ועוד כמה דברים שהיו יחודיים לדגם הנ"ל.

אם מישהו מכיר אחת למכירה אני אשמח לקבל טלפון.:wink:

תודה רבה!

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

במקום העבודה הישן שלי ביפו, ליד מחסן ברחוב בית עין, אם אתה ממשיך עם הכביש המשובש (עם פסי האטה בגובה של גדר הפרדה) - עומדת שם פיאסטה L למכירה.

בהזדמנות אני אעבור משם.

יש עליה המון חלודה, יותר מזה - אין לי מידע.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ברח' עקיבא ברעננה באיזור הקרוב לאיזור התעשיה עומדת (או לפחות עמדה בימים האחרונים) פיסאטה 83 למכירה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא סגור על מה זה בדיוק דור ראשון של פיאסטה אבל, בכפר ראמה ליד כרמיאל יש פיאסטה מאוד ישנה, לפני הדגמים שהיו ב86, רואים אותה מהכביש, ליד טאטא סיירה. אם היא עדיין שם, לא הסתכלתי כבר הרבה זמן.

• אחראי פורום
פורסם

פירסמתי על אחת , מודל 83 , בשרשור ענתיקות.

(בפתח תקווה)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...