Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רן האיש והאגדה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלק ממכם מכיר אותו טוב, חלק ממכם מכיר אותו ממש ממש טוב.

וחלק ממכם לא מכיר אותו בכלל.

לא אומרים בשיבחו של אדם בפניו אבל הוא דמות מאד פעילה כאן בפורום הזה,

וכפי שהכותרת מציינת זה פורום אספנות.

אז אני רוצה לשתף אותכם באיסוף של חבר שהתגלה כחבר אמיתי ואדם נפלא.

וזהו.

קובי...

שעדיין קצת קפוא מהקור הירושלמי.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

וזהו.

קובי...

האם כוונתך"לשושנים" המכונה רן שושני?-זאב

zeev

פורסם
אכן אכן

חוץ מכל התכונות הטובות והנכונות שכבר צוינו כאן,רנציק ניחן בחוש הומור מיוחד ,מצרך יחסית נדיר במקומותינו,שרק לא תשתנה לנו חלילה.

לילה טוב-זאב.

zeev

פורסם
:beerchug::king::mm_yeah::wave2::angel:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

וזהו.

קובי...

מה....אתה....אומר....:wink:

השושוני הינה הדיוויזיה השבטית הצפונית ביותר של משפחת השושוני אשר התישבה במערב וויומינג וחלק במרכז דרום איידהו ומקצתם הגיעו לארץ הקודש... סתם סתם אבל תסכימו שיש דמיון.... רנצ'וק גם אני אוהבת אותך ולא שכחתי את החוב...

09-Washakie.jpg

פורסם

מסכים עם כל מילה שנכתבה.

אכן איש מדהים תורם רבות לתחום הרכב ולתחום הרכב-האספנות בפרט. הלואי והיו לנו עוד כמה אנשים כמוהו במדינה.....

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מצטרף למחמאות !

יש לנו מזל שיש לנו את רנצ'יק אחרת היה צריך להמציא אותו !!!

רק דברים טובים יש לי לומר עליו ויש הרבה.

מריו.

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם

הכל בסדר,רק שרן טיפה קשוח בעונשים שלו.

אני על הטעות שלי כמעט חיפיתי בשום כלום עד שרן הופיע וחרץ את גזר הדין.

רן אני אוהב אותך למרות זאת,:inlove:

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
מה....אתה....אומר....:wink:

השושוני הינה הדיוויזיה השבטית הצפונית ביותר של משפחת השושוני אשר התישבה במערב וויומינג וחלק במרכז דרום איידהו ומקצתם הגיעו לארץ הקודש... סתם סתם אבל תסכימו שיש דמיון.... רנצ'וק גם אני אוהבת אותך ולא שכחתי את החוב...

09-Washakie.jpg

אגב אירית אם נדייק

אז מדובר רק בצד אחד של המשפחה שמשוייך בעצם לאחד מהשבטים האובדים מתוך ה-12 המקוריים, זקנות השבט עדיין מדליקות נרות בשבת והמבוגרים צולפים חיצים בסופגניות המחוברות לראשי שועלים (עדות מוקדמת להשפעות מערביות שחילחלו מאירופה בהשפעת האגדות על וויליאם טל) ויש הטוענים כי זוהי בעצם הסיבה להימצאות הריבה בסופגניה זכר לפיספוסים של זקני הדור ...אגב ראשוני המוסטגנים נקראו כך בעקבות עדרי הסוסים של המשפחה... וראש השבט ששמו הנותן בגז החליט גם לקרוא טנדר על שמו אבל התחרט ברגע האחרון....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...