Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעיון שמתרוצץ במוחי ההזוי זמן מה... לפני הקריאה יש לקחת הרבה אויר, לנקות את הראש מחסמים ולחשוב פתוח.....

הכוונה שלי היא כזאת, להשיג רכב אספנות...מתרומה של מישהו או במחיר זול מאוד...כל חבר במודעון יתן סיוע על פי יכולתו, מי בחלקים, מי במידע... מי בעבודה, הרכב ישופץ בהתנדבות החברים, וכל אחד יוכל להראות את מומחיותיו... תהליך השיפוץ יתועד ויצולם במסגרת התהליך, יוכלו החברים להיות שותפים במחיר סימלי וללמוד מבעלי המקצוע ולהעשיר את היכולת והידע המקצועי להיות נוכחים במהלך העבודה... בתום השיפוץ ימכר הרכב במכירה פומבית בין החברים, כל הסכומים ישתווספו ומחיר המכירה יעברו לטובת המועדון...השגנו כך המון יעדים חינוך והדרכה לחברים, גיבוש ושותפות בין החברים, תשלום נמוך שלמידה בצידו.... וכסף למועדון כל הצדדים מנצחים....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובמקרה יש רכב אחד למסירה בלוח המכירה של המועדון ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ובמקרה יש רכב אחד למסירה בלוח המכירה של המועדון ...

לדעתי עדיף שזה יהיה איזה רכב אטרקטיבי ולא מכונית פרווה...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

זה רק לחברי המועדון?! ואם אני גם רוצה? רק שתידעו שיש לי המון ידע ברפדות פנים, גם משהו בפחחות אני יודע ומבצע, וגם יגע טכני לא חסר בהרבה תחומים...

רן, הרעיון שלך מבורך ביותר, ואפילו יש איזה סיטרואן טרקסיון שאפשר להשיג למטרה זו...

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
זה רק לחברי המועדון?! ואם אני גם רוצה? רק שתידעו שיש לי המון ידע ברפדות פנים, גם משהו בפחחות אני יודע ומבצע, וגם יגע טכני לא חסר בהרבה תחומים...

רן, הרעיון שלך מבורך ביותר, ואפילו יש איזה סיטרואן טרקסיון שאפשר להשיג למטרה זו...

בברכה,

דימה.

וזו סיבה מספיק טובה למה כדאי להצטרף למועדון :wink:

אירית

פורסם
ברגע שאני מקבל את המשכורת...

סתם בשביל הדיון הנוכחי, ובלי להכנס לעניניך האישיים, כמה לדעתך שווה חברות במועדון החמש? איזה סכום נראה לך סביר לשלם כל חודש, ומה התקרה אליה תהיה מוכן להגיע?

נמרוד

פורסם

אני כרגע בן 19 ועובד במלצרות זה אומר הרבה על מצבי הכלכלי

כמה זה עולה אין לי מושג, אבל אני מוכן לשלם....

ואם גם מישהו יענה לי על השאלה כמה זה עולה, ולא ישלחו לי את הלינק של אתר המועדון, כי הוא לא עולה אצלי...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מויש, סלח לי על הבורות, אבל, מה זה מכונית פרווה ? התכוונת למשהו לא בשרי ולא חלבי?

או כמו שאומרים אצלינו " נישט אאין נישט אהר..."

לדעתי עדיף שזה יהיה איזה רכב אטרקטיבי ולא מכונית פרווה...

NSU Club Israel

פורסם
מויש, סלח לי על הבורות, אבל, מה זה מכונית פרווה ? התכוונת למשהו לא בשרי ולא חלבי?

או כמו שאומרים אצלינו " נישט אאין נישט אהר..."

אני חושב שפרווה פה הוא דימוי לאספנות\מודרנית,ובמילים אחרות מכונית שאין לה ערך אספני גבוה במיוחד אך בכל זאת תהיה מוגדרת ככזו,או גם אפשרי אספנוט לייט\אולטרה לייט?!

רן תקן אותי אם אני טועה(ומטעה אנשים הכי חשוב),כי עדיין אני בחוב על הפעם שעברה וכידוע הרפורמה עם המינוסים נכנסת לתוקף...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

מנסיון, אין מכונית שאין לה קונה......בזמן הנכון ובמחיר הנכון כל רכב ימכר.....אם מצבו טוב, הוא ניראה טוב, ונישמע יותר טוב הוא יחטף....הכוונה המקורית לקחת רכב דוגמת החיפושית, אסקורט ודומתיה ולהריץ עליה פרויקט משותף, בעלות נמוכה, כשרוב העבודה והחלקים מתרומות, פירסום ושכר לימוד....ישנם רבים שמעוניינים להיצטרף לפרויקט כזה על מנת ללמוד, ומוכנים לשלם סכום סימלי על כך, אחרים צברו חלקים שמעלים אבק, בעלי מקצוע שישמחו לשתף אחרים במומחיותהם, התוצאה להערכתי תצא מצויינת ותימכר בקלות, לאחד שרוצה רכב משופץ אבל לא מסוגל להעמיד את הפרויקט לבד..או אחד שיש בבעלותו רכב ולא מצליח לשפצו ומעוניין שתעשה העבודה על רכבו ויש ביכולתו לשלם.... כיוון שהעבודה תהיה בהיתנדבות התשלום של בעל הרכב או הקונה ילכו לקופת המועדון המדוללת....

נימרוד לשאלתך, היה לי יותר קל לשלם תשלום חודשי קטן 35 ש"ח בחודש מתשלום אחד גדול.....

עמית: ???

מי מרים את הכפפה?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
סתם בשביל הדיון הנוכחי, ובלי להכנס לעניניך האישיים, כמה לדעתך שווה חברות במועדון החמש? איזה סכום נראה לך סביר לשלם כל חודש, ומה התקרה אליה תהיה מוכן להגיע?

נמרוד

אני אומר שאם בן אדם מגיע ל3 מפגשים בחודש הוא משלם 540 ש"ח רק על הכניסה לחניה בכל שנה.

היום ממש רציתי לבוא אבל תפס אותי גשם באמצע עבודה. והתבאסתי. רציתי לבוא ולהצטרף למועדון למרות שאני עדיין לא יודע את המחיר.

haters will hate

• אחראי פורום
פורסם

אני חושב שזה רעיון מצויין והייתי מצטרף בשמחה ,

אני יכול לתרום ידיים טובות והרבה רצון , אבל בעיקר ללמוד הרבה כשלב ראשוני.

לדעתי הכי נכון זה לבחור רכב שהוא "פשוט" יחסית לשיפוץ ושיחזור כי המטרה כאן

היא לא להביא לשיפוץ במצב תצוגה (תקנו אותי אם אני טועה) , אלא בעיקר

ללמוד ולצבור ולהעניק ניסיון עם חומרים/בעלי מקצוע וכו'.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני חושב שזה רעיון חזק ביותר ובכיף אני רוצה להצטרף!

אני יכול לתרום מכל דבר קצת,יש לי חוש טכני למרות שאין לי ניסיון בפרויקטים כאלה ואני לא מומחה.

אבל אם אפשר לנסות לעזור,ללמוד ובאותו זמן גם להנות אז למה לא:)

רק אם לתת יותר פרטים על מיקום הפעילות ועוד פרטים כללים לקבלת קצת יותר רקע אני אשמח.

פורסם
אני כרגע בן 19 ועובד במלצרות זה אומר הרבה על מצבי הכלכלי

כמה זה עולה אין לי מושג, אבל אני מוכן לשלם....

ואם גם מישהו יענה לי על השאלה כמה זה עולה, ולא ישלחו לי את הלינק של אתר המועדון, כי הוא לא עולה אצלי...

החברות עולה בסביבות 300 ש"ח לשנה, ועוד דמי רישום חד-פעמיים לחבר חדש - למיטב זכרוני בסביבות 50 ש"ח.

נסה את הלינק הזה: http://www.5club.org.il/

ואם הוא לא עולה לך, הכי פשוט להתקשר למשרד המועדון בשעות הבוקר, בטלפון: 03-7318818. תקבל מידע מדוייק לגבי העלות, ותוכל להרשם בטלפון ולשלם בויזה. אח"כ תקבל בדואר את ה"קיט" לחבר מועדון חדש.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...