Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצוגות המועדון - חבלול שמירה - הגיגיכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמרוד, משה, זאב אבי ואבי (הסדר מקרי לחלוטין),

משה אזולאי עדי כי אני לא מי יודע מה חיה בשלום עם העובדה שאין חבלול או יותר נכון עם העובדה שאין שמירה על כלי הרכב, ורק מי שהיה בקרבתי בזמן תצוגה יודע לאילו דציבלים אני מגיעה, ואילו הייתי מביאה עמי את השוט הוא היה עובד שעות נוספות, אולם באירועים מסוג זה, הדבר היחיד שאני מצליפה בו זה בלשוני.....

לפני שמתחילים לעשות שרירים אוליי כדאי קצת להבין יותר לעומק מה המשמעות ואיך תוקפים את הבעיה.

חבלול + עמודים –

1. עלויות - כמה אלפים טובים ואפילו הרבה יותר- רעיונות בבקשה למימון.

2. כפי שצויין, קרה לא אחת שעמודים אילו נפלו על כלי הרכב והיו נזקים (לחלק מעמינו החיבלול זו נדנדה) – על מי נופלת האחריות על המארגן? על בעל כלי הרכב? – מחשבות רעיונות?

תורנות שמירה –

תורנות העברת ציוד, תורנות הקמת ציוד, סדרנות, תורנות שמירה, תורנות דוכן המועדון, אני בכוונה חוזרת על המילה תורנות , כי לא קיים דבר כזה!!! זה תמיד נופל על אותם אנשים – לא אחת נתבקשנו לתת כתף ולהתנדב, ונכון יש מתנדבים אותו קומץ אנשים קבוע וכל השאר מתלוננים ונותני עצות.

אני למשל רואה פתרון מעשי יותר בתורנות שמירה על כלי הרכב, כי חבלול בלבד לא ממש פותר את הבעיה, אנשים פשוט שמים קצוץ על החיבלול, בשניה שאתה לא שם הם כבר ליד כלי הרכב.

אפילו במוזיאון ח"א המהולל, בשניה שהלכנו להרצאה והחיילים לא היו, מצאנו דוגמנים ודוגמניות על כל כלי הרכב, שלא לדבר על אילו שהתצוגה פשוט הפריעה להם בדרך ולמה עליהם לעקוף אם אפשר לחצות ובדרך קצת להכנס למכוניות – איך יראו מבפנים???.

לא תמיד אפשר לדרוש מהמארח להציב חיבלול, כאשר הלקוח הינו יוזם האירוע אזי במסגרת ההסכם אנחנו דורשים חבלול ושמירה (התצוגה במודיעין - חבלול שמירה עלות 15,000 ש"ח על הלקוח!), אולם כאשר זה אירוע שהוא יוזמה שלנו ולמעננו נכון להיום אין פתרון לחיבלול!

אני חברה בעמותה אחרת, שם בעלי היכולות בעמותה תרמו בניין מפואר, האם מישהו בעמותה שלנו מוכן להרים את הכפפה ולתרום חיבלול ?

יורם התייחסות לגבי מקום המפגש ושימוש בו בשבת, קודם כל זהו מקום ציבורי ולא נתן לסגור אותו, כמו כן זוהי שכונת מגורים להזכירך! וכמובן נושא התקהלות מאורגנת אשר יש לה היבטים חוקיים, השכחת את מקרה רידינג??? ששברנו את הראש איך לשחרר את היו"ר שלנו בערבות.....:wink:

אירית

Agressive_girls_400.jpg

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אירית חביבה,

אולי את עובדת עם השוט . . . אך אנו לא עושים שרירים.

יתר תגובותי בגוף הכתבה,

אבי.

נמרוד, משה, זאב אבי ואבי (הסדר מקרי לחלוטין),

משה אזולאי עדי כי אני לא מי יודע מה חיה בשלום עם העובדה שאין חבלול או יותר נכון עם העובדה שאין שמירה על כלי הרכב, ורק מי שהיה בקרבתי בזמן תצוגה יודע לאילו דציבלים אני מגיעה, ואילו הייתי מביאה עמי את השוט הוא היה עובד שעות נוספות, אולם באירועים מסוג זה, הדבר היחיד שאני מצליפה בו זה בלשוני.....

לפני שמתחילים לעשות שרירים אוליי כדאי קצת להבין יותר לעומק מה המשמעות ואיך תוקפים את הבעיה.

חבלול + עמודים –

1. עלויות - כמה אלפים טובים ואפילו הרבה יותר- רעיונות בבקשה למימון.

הוצעו בעבר על ידי חברים בפורום ובמועדון רעיונות, כמה פעמים ובכמה וורסיות. האם היתה אליהם התייחסות? לא ולא.

2. כפי שצויין, קרה לא אחת שעמודים אילו נפלו על כלי הרכב והיו נזקים (לחלק מעמינו החיבלול זו נדנדה) – על מי נופלת האחריות על המארגן? על בעל כלי הרכב? – מחשבות רעיונות?

על כך ענה לך בשירשור המקורי נימרוד, עמודים מפלסטיק קשיח אך כבד לא יגרמו לנזקים. בנוסף, ניתן להרחיק אותם 1.5 מטר מחזית הרכב.

תורנות שמירה –

תורנות העברת ציוד, תורנות הקמת ציוד, סדרנות, תורנות שמירה, תורנות דוכן המועדון, אני בכוונה חוזרת על המילה תורנות , כי לא קיים דבר כזה!!! זה תמיד נופל על אותם אנשים – לא אחת נתבקשנו לתת כתף ולהתנדב, ונכון יש מתנדבים אותו קומץ אנשים קבוע וכל השאר מתלוננים ונותני עצות.

גם זה לא מדוייק. יש אנשים שכמה פעמים הציעו את עצמם להתנדב לעזור באירועים, אך לא פנו אליהם. התחושה שלהם איננה טובה, נראה להם שהועד חושב "שרק הוא יכול", "לא צריכים אותנו" וכד'.

דעתי האישית היא, שבהרבה מקרים עדיף לקחת עובדים בשכר לפעילויות מסויימות. לבנות על מתנדבים לא תמיד כדאי.

השאלה היא מהיכן יבוא המימון? ראי סעיף 1

אני למשל רואה פתרון מעשי יותר בתורנות שמירה על כלי הרכב, כי חבלול בלבד לא ממש פותר את הבעיה, אנשים פשוט שמים קצוץ על החיבלול, בשניה שאתה לא שם הם כבר ליד כלי הרכב.

יורם התייחסות לגבי מקום המפגש ושימוש בו בשבת, קודם כל זהו מקום ציבורי ולא נתן לסגור אותו,

אם מדובר על מגרש החניה הגדול יותר, ולא זה המשמש אותנו בימי שישי הרגילים, אין צורך לסגור אותו לקהל. ניתן לחבלל את עצמנו, ויתר הקהל יחנה מחוץ לחיבלול. מה גם שבשבתות המקום למעשה ריק וללא קהל.

כמו כן זוהי שכונת מגורים להזכירך!

יש מגרשי חניה באוניברסיטה הרחוקים ממגורים.

וכמובן נושא התקהלות מאורגנת אשר יש לה היבטים חוקיים, השכחת את מקרה רידינג??? ששברנו את הראש איך לשחרר את היו"ר שלנו בערבות.....:wink:

אירית

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

לגבי מגרשי החניה הרחוקים מאזור המגורים - רובם ככולם קטנים או במבנה לא ממש מתאים למפגש (ארוכים מדי וצרים מדי), חוץ מזה - אין לידם איזה קופי טו גו שאפשר לשבת בו עם בירות וקפה... :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אבי-נו

השוט לא כלפי חברי העמותה , לא צריך להיות מוטרדים....

לגבי ההצעות למימון, מכיון שאינני יודעת ומכירה את כל ההצעות, על אחת אני יכולה לענות, אם מדובר בלהעלות את דמי החברות, אזיי יש לי תשובה אחת, שכח מזה! לא כי אני חושבת אחרת אלא מאי, ישנו קומץ שמוכן מחד גיסא , ומאידך ישנם הרבה שטוענים שדמי החברות דהיום הם נטל כבד?! :roll:

$100 דמי חברות לשנה היו פותרים הרבה בעיות, כולל חיבלול, כולל מזכירות במשרה מלאה!!!, כולל תכנת חברים נאותה, כולל יחצנות בשכר וכו' וכו' - בתנאי שאותו מספר חברים נשאר , נראה לך???

אי אפשר להעביר שום הצעה היום במסגרת אסיפת חברים כי מגיעים בקושי 60 מתוך 900 חברים!!!

אירית

פורסם

הפתרון לחיבלול הוא קל ופשוט.

1. מכיניםעמוד מצינור ברזל בקוטר 1/2 אינצ' ובגובה של 75 ס"מ. בקצה העליון של העמוד מרתכים או מחברים בקידוח לולאה להשחלת חבל ובקצה השני הברגה. (אם מדובר בבעל רכב קטן אפשר לעשות את העמוד משני צנורות המתברגים זה לתוך זה).

2. מכנים פלטה ברוב 20 ס"מ ובאורך המאפשר לעמוד עם גלגל הרכב על הפלטה בקצה (שעליו לא עומדים) יש לרתך מופה עם הברגה שאליה מבריגים את הצינור הנ"ל. כך העמוד לא יפול. ניתן לקצר את הבסיס אם מרתכים את המופה בזוית של 45 מעלות אולם אז העמוד צריך להיות ארוך יותר.)

3. כאשר מגיעים לאירוע יש עמוד ליד כל רכב ומעבירים דרכו חבל.

4. קצת מאמץ והענין מוסדר.

נ.ב. הכנת עמוד ובסיס כזה זו עבודה קטנה לעומת שיפוץ רכב אז קדימה לעבודה ועד האירוע הבא יהיה מערך חיבלול חבל"ז.

שלמה דן גדרון

פורסם
אבי-נו

השוט לא כלפי חברי העמותה , לא צריך להיות מוטרדים....

אם כך, כעת אני מוטרד . . . :-)

לגבי ההצעות למימון, מכיון שאינני יודעת ומכירה את כל ההצעות, על אחת אני יכולה לענות, אם מדובר בלהעלות את דמי החברות, אזיי יש לי תשובה אחת, שכח מזה! לא כי אני חושבת אחרת אלא מאי, ישנו קומץ שמוכן מחד גיסא , ומאידך ישנם הרבה שטוענים שדמי החברות דהיום הם נטל כבד?! :roll:

$100 דמי חברות לשנה היו פותרים הרבה בעיות, כולל חיבלול, כולל מזכירות במשרה מלאה!!!, כולל תכנת חברים נאותה, כולל יחצנות בשכר וכו' וכו'

ההצעה שלי כמה פעמים בעבר, ובפורום זה לפני שבועות ספורים היתה סכום חודשי של 75 ש"ח, הווה אומר כ-200 ירקרקים לשנה. כמובן שלזה תתלווה טבלת הנחות על פי מחשבה מושכלת מוקדמת.

נכון, זה עלול להיראות לא טוב אצל חלק קטן מהחברים, ואולי אף יגרום תחילה להתמרמרות, אך מצד שני ישנה התמרמרות על הרבה נושאים אחרים, הנגרמים עקב חוסר של הכסף הזה.

אם ועד המועדון (באמצעות דובר המועדון ... הצעה שגם היא לא מומשה) ילווה את המהלך בהסבר מתאים ולא רק כהנחתה פתאומית זה עשוי להתקבל על דעת מרבית החברים.

ניתן גם ללכת בכוון, אם כי בסכום קצת יותר נמוך, אך לחשוב מראש על כך שתהיה התמרמרות בכל מקרה, והסכום עליו מחליטים צריך לכסות את מה שרוצים וצריכים לעשות. מה שדרוש הוא פתיחות מחשבתית ואומץ לשנות.

הכלל הבסיסי אומר שאי אפשר לרצות לקבל - אם לא רוצים לשלם.

- בתנאי שאותו מספר חברים נשאר , נראה לך???

בהחלט נראה לי שפחות או יותר אותו מספר חברים יישאר, לאחר "השוק וההתמרמרות" הראשוניים והמובנים.

אך כמובן, צריך ללות את המהלך בהסבר מתאים ולפנות לכל חברי המועדון, אשר לדעתי ברובם לא שותפים לנו בפורום זה "ובדיונים" המתנהלים בו.

אי אפשר להעביר שום הצעה היום במסגרת אסיפת חברים כי מגיעים בקושי 60 מתוך 900 חברים!!!

גם את זה ניתן לשנות, השאלה היא אם רוצים ועד כמה . . .

אירית

שלך,

בברכת חברים טובים - אבי.

המקום הנכון:

פורסם

אבי

אני לא יכול לתת מידע על הויכוח שהיה בענין הזה בועד המועדון, אבל היה דיון מקיף וממצה בסוגיה. ולפעמים, מה לעשות, לא מקבלים את ההצעה שלך, אבל לאמר שלא היתה התיחסות, זה לא במקום. אני מציע שקודם תברר אם התיחסו.

דעתי היא שהעלאת דמי החבר בצורה משמעותית כזאת תבריח חברים חדשים וצעירים, למרות ההנחות.

יותר חשוב הוא שחברים שכן מסוגלים, שפשוט יתרמו. מה יש? אתה ואני לא מסוגלים לתרום עוד שווה ערך לשני מיכלי דלק לשנה ואפילו יותר?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בברכת חברים טובים - אבי.

אבי-נו , יש ל ספק בענין???

דובר - יחצ"ן - הנושא הועלה על ידי בישיבת וועד אחת לפני האחרונה והתקבל - ראה תוצאות בקלאסיקון האחרון עמוד ראשון בצד ימין מתחת לאיחולי החלמה מעל ברכות לחברים חדשים! בא נחכה נראה כמה מועמדים רציניים יגישו מועמדותם!

לגבי נכונות חברים באופן כללי - אני חולקת עליך, על אף שאני חוזרת ואומרת: אני בצד שלך בנושא חלוקת נטל הוצאות עובדתי על החברים בצורה כזאת או אחרת.

אבי יודע אתה שהייתה פניה לחברים להרים תרומה, תקרא לזה נסיון גישוש, אתה מכיר את את התוצאות? ואני מדברת על היבט האכפתיות בלבד ומחריגה את נושא היכולות! לכן הדגשתי בתגובתי הקודמת את נושא האסיפה השנתית בקושי 60 משתתפים???

בכל הקלאסיקוונים ולא מעט באירועים הועבר לחברים כי ישיבות הוועד פתוחות (אלא אם כן הוכרז אחרת) וניתן להעלות הצעות להצבעה כפי שאני עשיתי אתה יודע כמה הגיעו עד כה???

רענון כוחות במוסדות העמותה- אתה יודע כמה מגישים מועמדות? ושוב אנחנו חוזרים לאותם בקושי 60 שעל פיהם נקבעים המועמדים ושבוחרים את אותם האנשים כי:

1. אין מבחר

2. לא מכירים מספיק את המעט שכן הגישו מועמדות - וזה נושא נוסף בפני עצמו, זו לא חכמה להגיש מועמדות מבלי קודם ליחצ"ן את עצמך, יש אלף ואחת דרכים לעשות זאת ובין אסיפה אחת לשניה יש שנה שלמה לעבוד על זה, למשל להגיע לישיבות וועד ולהעלות הצעות, למשל להיות נוכח בכל האירועים והמפגשים או לפחות ברובם.

אבי-נו מה דעתך אולי תרים את הכפפה?

אירית

פורסם
הפתרון לחיבלול הוא קל ופשוט.

1. מכיניםעמוד מצינור ברזל בקוטר 1/2 אינצ' ובגובה של 75 ס"מ. בקצה העליון של העמוד מרתכים או מחברים בקידוח לולאה להשחלת חבל ובקצה השני הברגה. (אם מדובר בבעל רכב קטן אפשר לעשות את העמוד משני צנורות המתברגים זה לתוך זה).

2. מכנים פלטה ברוב 20 ס"מ ובאורך המאפשר לעמוד עם גלגל הרכב על הפלטה בקצה (שעליו לא עומדים) יש לרתך מופה עם הברגה שאליה מבריגים את הצינור הנ"ל. כך העמוד לא יפול. ניתן לקצר את הבסיס אם מרתכים את המופה בזוית של 45 מעלות אולם אז העמוד צריך להיות ארוך יותר.)

3. כאשר מגיעים לאירוע יש עמוד ליד כל רכב ומעבירים דרכו חבל.

4. קצת מאמץ והענין מוסדר.

נ.ב. הכנת עמוד ובסיס כזה זו עבודה קטנה לעומת שיפוץ רכב אז קדימה לעבודה ועד האירוע הבא יהיה מערך חיבלול חבל"ז.

"מכונית ישנה" יקר

שלום רב.

הכוונה בחיבלול היא לשמור על הרכבים מסכנות הקהל האוהד והאוהב, שממש בא לו ללטף את הרכבים ואף להשאיר עליהם את חותמו, במשמעות "הייתי פה". . .

ברור לכולנו שיש צורך לחבלל, עקב הכתוב לעייל.

אולם מעבר לכך, החיבלול יתן גם מסגרת מכובדת לתצוגה, יתן הגדרת בידול בין "הקהל" לבין המכוניות, דבר שלדעתי יגביר את "המעמד" או "ההתייחסות" למכוניות ולמועדון.

אם ניצור לעצמנו בציבור תחושה של מכובדות, "ומשהו אחר", (להבדיל מעליונות והתנשאות), הדבר אולי יגרום גם לכך שגופים ירצו יותר לפרסם אצלנו, לשלם לנו על תצוגות וכד'.

מאחר וכך, אין לדעתי אפשרות של עשיה עצמית של עמודים על ידי החברים, אלא על העמודים להיות אחידים, יפים ומעוררי כבוד כיאה לאירוע, ובהתאמה ליחס שבו אנו מתייחסים לרכבינו.

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

פורסם

חבר'ה, cut the bullshit

יש לי גישה לג'אנטים ברזל ישנים, לגבי עמודי מתכת אני צריך לבדוק. אני צריך רק מישהו עם רתכת. את העמודים אפשר לצפות בסמרטוטים או ריפוד כדי שלא יגרמו נזק אם יפלו על רכבים. אני גם אלך לאייס או אופיס דיפו ואביא סרט אדום לבן.

להמשיך לריב לא יפתור את בעיות, בואו נתחיל להיות מעשיים.

אני צופה פה המשך ז^%& שכל עד שבוע הבא מבלי תוצאות. אני מוכן להרים את הכפפה וללכלך את הידיים כי אני רוצה להגיע לאירוע ולא רוצה שיגרם נזק לרכב היקר שלי. אני גם מתנדב בזמן האירוע לשמור על הרכבים כי ברור שגם עם שמירה אני לא אנתק קשר עין עם הרכב שלי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
חבר'ה, cut the bullshit

יש לי גישה לג'אנטים ברזל ישנים, לגבי עמודי מתכת אני צריך לבדוק. אני צריך רק מישהו עם רתכת. את העמודים אפשר לצפות בסמרטוטים או ריפוד כדי שלא יגרמו נזק אם יפלו על רכבים. אני גם אלך לאייס או אופיס דיפו ואביא סרט אדום לבן.

אני צופה פה המשך ז^%& שכל עד שבוע הבא מבלי תוצאות. אני מוכן להרים את הכפפה וללכלך את הידיים כי אני רוצה להגיע לאירוע ולא רוצה שיגרם נזק לרכב היקר שלי. אני גם מתנדב בזמן האירוע לשמור על הרכבים כי ברור שגם עם שמירה אני לא אנתק קשר עין עם הרכב שלי.

אני נותן רתכת ניידת קטנה ,אוכל גם לעשות את הריתוך,לדעתי אפשר גם להשתמש בצינורות של 1 צול.-גם אני מוכן להצטרף לאבטחה.-זאב

zeev

פורסם
חבר'ה, cut the bullshit

מצטרף לעזרה בבוקר האירוע ולתורנות שמירה:snipersmi.

עכשיו צריך למצא איזה טנדר אספנות שיתרם למועדון ויקושט בלוגו המועדון לשם הובלת העמודים.....

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

שלום רב

התייחסותי באדום בגוף ההודעה, ובשחור בתחתיתה.

אבי

אני לא יכול לתת מידע על הויכוח שהיה בענין הזה בועד המועדון,

חבל מאד, מאחר ואם לחברים היה ידוע תוכן הישיבות ייתכן והיו נמנעים דברים ו/או מעשים. והתירוץ של "מי שרוצה יתקשר לברר מתי יש ישיבה ויבוא לישיבות" ממש לא רציני. . .

אבל היה דיון מקיף וממצה בסוגיה.

ולפעמים, מה לעשות, לא מקבלים את ההצעה שלך,

מקובל עלי בהחלט! אך עדיין, זכותי להציע ולהביע את עמדתי למרות שהיא נגד הזרם.

אגב, לא אמרו לי אף פעם שדנים באיזו מהצעותי. אם הייתי יודע הייתי משתתף בדיון והייתי מסביר ביתר פרוטרוט את דעתי בנושאים העומדים על הפרק. אינני יודע לאילו הצעה אתה מתכוון.

אבל לאמר שלא היתה התיחסות, זה לא במקום. אני מציע שקודם תברר אם התיחסו.

לא מצאתי בדברים שכתבתי קודם שום פיסקא שטוענת שלא התייחסו אלי או לדברי. אינני יודע מדוע אתה כותב זאת.

דעתי היא שהעלאת דמי החבר בצורה משמעותית כזאת תבריח חברים חדשים וצעירים, למרות ההנחות.

אם לא מנסים לא יודעים, מה שכן ידוע, מספר החברים יורד בשנים האחרונות גם כאשר דמי החבר לא עלו. כלאמר יש דברים אחרים שמונעים מחברים להרשם - ועל זה צריך לתת את הדעת.

יותר חשוב הוא שחברים שכן מסוגלים, שפשוט יתרמו. מה יש? אתה ואני לא מסוגלים לתרום עוד שווה ערך לשני מיכלי דלק לשנה ואפילו יותר?

אני מסוגל, ולשמחתי גם תרמתי למועדון יותר משווי של שני מיכלי דלק.

אבל ממש לא זו הנקודה.

מדובר בפן אחר ורחב, אשר כרגע אנו נסחפנו לנקודה אחת והיא תשלום גדול יותר, כאשר אני רואה לנגד עיני מערכת שלימה אשר התשלום הוא רק חלק קטן ממנה.

מערכת זו כוללת מיקום, תצוגה, התנהגות, יחצנות המועדון (כוונתי - לא ע"י יחצן אלא ע"י איך שאנו נראים), וכל מה שקשור בתדמית מכובדת ושונה אולי קצת "מהצבריות והחברמניות" המוגזמות ששולטות כרגע בנושא.

בני,

אלו חלק ממחשבותי, זכותו של כל חבר לדיעה משלו.

אין לי טענות אם מקבלים או לא את הצעותי - אך מחובתי הציבורית כחבר להביע אותן ולא להתחבא מפחד של "מה יגידו עלי . . ."

חלק גדול מדיעות כאלו ואחרות שאני מביע בפורום ו/או במפגשים מגובות על ידי חברים רבים נוספים. אולם כמובן שאני יכול לדבר רק בשמי.

עכ"פ, כל שאני כותב, איננו כדי לפגוע במישהו, לא בחברים ולא במתנדבים שעושים מלאכת קודש, כפי שציינתי אין ספור פעמים כאן בפורום.

שבת שלום - אבי.

המקום הנכון:

פורסם

בוא אענה לך

ראשית בקשר לנגישות להחלטות הועד.

אמרתי שאני מנוע כי עוד לא התפרסם פרוטוקול ואם היית מבקש לקבל את הפרוטוקולים או מגיע למשרד לצורך כך היית מבין שאנחנו לא בשב"כ. וכבר נאמר כאן שאם רוצים להעלות הצעות מסודרות, לא לזרוק הגיגים בפורום, שיועילו לצלצל למשרד ויציעו הצעה לסדר היום ויגיעו לישיבה להשפיע. ככה זה הולך..

בנוגע לשאלת ההתיחסות אני מתכוון לציטטה הזאת מדבריך כאן בשרשור:

"הוצעו בעבר על ידי חברים בפורום ובמועדון רעיונות, כמה פעמים ובכמה וורסיות. האם היתה אליהם התייחסות? לא ולא."

ואגב, התבוננת בפרוטוקולים ולכן אתה יודע שלא היתה התיחסות?

ובכלל, תנו לועד המועדון ולעומד בראשו את הקרדיט של מחשבה בלתי פוסקת איך לקדם את המועדון ואת תזרים המזומנים..ותתפלאו, גם שאלת החבלול נדונה בישיבה האחרונה.

אבי, תביע את דעותיך בחופשיות!!! נעשהו רודף אחריך?

ומילה לאירית: כתבת:

"רענון כוחות במוסדות העמותה- אתה יודע כמה מגישים מועמדות? ושוב אנחנו חוזרים לאותם בקושי 60 שעל פיהם נקבעים המועמדים ושבוחרים את אותם האנשים כי:

1. אין מבחר

2. לא מכירים מספיק את המעט שכן הגישו מועמדות - וזה נושא נוסף בפני עצמו, זו לא חכמה להגיש מועמדות מבלי קודם ליחצ"ן את עצמך, יש אלף ואחת דרכים לעשות זאת ובין אסיפה אחת לשניה יש שנה שלמה לעבוד על זה, למשל להגיע לישיבות וועד ולהעלות הצעות, למשל להיות נוכח בכל האירועים והמפגשים או לפחות ברובם."

אז אני מבין שהועד נבחר בלית ברירה, לא בגלל שאולי, רק אולי, המשתתפים באסיפה חושבים שהועד בסדר...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...