Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספיידר - פיאט או אלפא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כמו לשאול, קלאודיה שיפר או נעמי קמבל ? :wink: .

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
אמינות , אחזקה , ביצועים , פופולריות והנאה מנהיגה.

מה עדיף ?

היית צריך להפוך את סדר השאלות...

הנאה מהנהיגה היא הפרמטר החשוב ביותר ברודסטרים האלו,ובתחום הזה האלפא מנצחת.

יש לה שילדה טובה יותר,גיר נפלא והגה טוב.

הביצועים די דומים סה"כ,ובכל מיקרה הם טובים למדי.

האמינות של שתיהן טובה למדי והאחזקה לא בעייתית,מאחר והן עושות שימוש במיכללים זהים למישפחתיות של אותה תקופה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היתה לי אלפא ספיידר 1600 וכיום יש לי פיאט 124 ספיידר 1800 (אם כי דגם אמריקאי בעל יחס דחיסה נמוך והספק שנמוך ב-32 כ"ס (!!!) מהדגם האירופאי אבל מומנט מ ד ה י ם !!!).

בעיני הפיאט עדיפה,בחניה ההגה קשה אך בכביש הפתוח אין הנאה גדולה מזו,היא מתנהגת נהדר ותנוחת הישיבה טובה פי כמה מונים מהאלפא. שתיהן מהירות וממילא לא תנצל את המהירות המירבית ברכב ישן עם גג מתקפל...

הפיאט גם נדירה יותר במחוזותינו לאחר שמספר רב של אלפות עלו על הכביש תודות למפעל הפיס.

שתיהן אמינות למדי (פונקציה של תחזוקה נכונה) אבל הפיאט אמינה יותר. מה שחשוב הרבה יותר היא העובדה שהמכלולים המיכנים של הפיאט זולים ונפוצים (פיאט 124/125/132/132/לנציה..)

לטעמי,אין כל בעיה לטפל בפיאט,גם לבד. האלפא דורשת מיומנות וכלים וגם טיפולים תכופים יותר ואם אינך בעל ידע במכונאות,יהיה לך קשה יותר למצוא מוסך שיטפל בה מאשר בפיאט וזה גם יהיה יקר יותר.

מאידך לאלפא אין רצועת טיימינג אלא שרשרת אבל החלפת טיימינג בפיאט פשוטה,זולה והגישה טובה.

יופי? שתיהן מדהימות ועל זה אני לא חושב שיש עוררין.

בישראל קל יותר למצוא אלפא למכירה,הפיאט כאמור נדירה הרבה יותר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...