Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואו ואו ואו ועוד פעם ואו מכונה מהממת תגידו רכב זה אין אפשרות לעשות אותו חוקי בארץ?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

:shock: אני לא מבין מה הולך פה?!?!?

הגוף והסרן האחורי שייכים לפורד.

המנוע בטוח שייך ל שבי.

אז רגע?!

מה פה הפיאט? מה פה הפורד?

הלו?!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

ניראה לי שהקפיץ עלה שיש מקדימה נילקח מהפיאט, וגם "טכנולוגית" המיתלה הקידמי הזה...

למה?! בא בן אדם בבוקר ומתחיל לבנות כזה דבר, ואז, בפרץ של היתלהבות הוא מרכיב לו מיתלה מגוחך שניראה תלוש מאיזו משאית רוסית מלפני 60 שנה...

ההסבר היחידי שיש לי לזה הוא שזה:

א) לא אמור להיות נוח במיחד

ב) אמור לינסוע מרחקים קצרים, בקו ישר, במקומות שהאספלט מ ש ו ב ח (בקיצור מסלול דראג)

ג) ניראה טוב ובעל מראה נקי (והרי כולנו יודעים שטוב מראה עיניים ממשמע אוזניים, או משהו כזה ;-))

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מה שכן תמיד חשבתי על איזה הוט רוד כזאת צהובה כמו בסרט ...

נוש יט שכחתי איך קוראים לו אבל כולם יזכירו לי נכון?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
ניראה לי שהקפיץ עלה שיש מקדימה נילקח מהפיאט, וגם "טכנולוגית" המיתלה הקידמי הזה...

למה?! בא בן אדם בבוקר ומתחיל לבנות כזה דבר, ואז, בפרץ של היתלהבות הוא מרכיב לו מיתלה מגוחך שניראה תלוש מאיזו משאית רוסית מלפני 60 שנה...

ההסבר היחידי שיש לי לזה הוא שזה:

א) לא אמור להיות נוח במיחד

ב) אמור לינסוע מרחקים קצרים, בקו ישר, במקומות שהאספלט מ ש ו ב ח (בקיצור מסלול דראג)

ג) ניראה טוב ובעל מראה נקי (והרי כולנו יודעים שטוב מראה עיניים ממשמע אוזניים, או משהו כזה ;-))

גילי

מצחיק.... כשזה על קורבט, כולם סותמים (המלך הוא עירום :roll:......), אבל כשזה על רכב אחר, זה הופך למשאית משנות השישים?

בקישור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=94972&highlight=%FA%EE%E5%F0%E5%FA

בתמונות של הסטינג ריי (קצת קשה לראות), יש בדיוק את אותו המתלה.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תוכן חדש...