Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרמל דוכס

Lambretta-man
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

מה המחיר הסביר עבור הכרמל דוכס הזאת?לדברי בעל הרכב החביב הוא מודל 72 וצריך ל"עשות לו רינגים.."?הוא מבקש 5000.

סוסיתא 001.jpg

סוסיתא 002.jpg

סוסיתא 003.jpg

סוסיתא 004.jpg

"Get around better- travel Lambretta"

פורסם

לדעתי, 5K קצת מוגזם - תהיה מוכן לזה, שצריך לשפץ אותו חיצונית, כנראה גם פנימית - קשה לי להאמין, שנשמר במצב טוב, מכוון שככל הנראה עמד המון זמן! על חלק המכני אני כבר לא מדבר - ברור, שאחרי כמה שנים של עמידה, הרינגים תהיה במיקרה הטוב רק הבעיה היחידה שלך! בקיצור - יש לך כמה השקעות לעשות עליו! תנסה להוריד, כמה שאתה יכול - המחיר המבוקש לא בשמיים, אבל בכ"ז, שוב - יש לך השקעה בהמשך, אם אתה רוצה להגיע למצב "תצוגה", ואני בטוח, שזה מה שאתה רוצה - אחרת, מי צריך כזה אוטו? אישית- לא הייתי נותן יותר מ-1000, אבל ברור לך, שמה שקובע כאן - רצון שלך ליקנות, ולחץ שלו למכור, אם יש לו בכלל, כי נראה, שהאוטו עמד לו יפה מאד כמה שנים אצלו!

כמה חבל- לפני כ-10 שנים, היו כאלה בכמויות, בכמה מאות שקלים, ואפילו חינם, אצלי בשכונה עמדה אחת במצב מצויין עם טסט, רצו 700 ש"ח, אף אחד לא לקח, בסוף זרקו אותה בחוף... אוטו חביב בסה"כ, אני אפילו אז חשבתי עליה, כעל האוטו הראשון, אבל בסוף אסקורט "ניצחה בגדול"!

בסה"כ, האוטו המדובר "שלך" נראה דווקא פרוייקט טוב - שלם, ועם כל החלקים, לפחות חיצונית, אפילו פנסים, אז, אם אתה לוקח - בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
צהריים טובים,

מה המחיר הסביר עבור הכרמל דוכס הזאת?לדברי בעל הרכב החביב הוא מודל 72 וצריך ל"עשות לו רינגים.."?הוא מבקש 5000.

תוספת למה שכתב גנאדי:

אם בעל הרכב אומר "רינגים", אז תניח שצריך לעשות שיפוץ מנוע, כולל חריטה של הבלוק, הקראנק, בוכנות חדשות, לאגרים, שיפוץ ראש וכו'. לפי איך שהדוכס נראה, צריך גם לבדוק ברקסים, מתלים, הגה וכו'. כל זה לפני שהתייחסנו לצורה החיצונית. לפחות אין חלודה בבודי...

שורה תחתונה - זהו רכב לשיפוץ. את הכסף הגדול תשים אחרי הקניה, ואלף ש"ח למעלה או למטה ברכישה יהיו זניחים יחסית להוצאות אח"כ. כמה כדאי לשלם עכשיו? תלוי כמה המוכר עקשן וכמה אתה לחוץ על הדגם הזה. פעם אפשר היה לקנות אותן ב-500 ש"ח, אבל היום הן מתחילות להיות נדירות ו"אספניות". לעניות דעתי הבלתי מחייבת בעליל - הסכום מופרז. 2-3 אלפי ש"ח זהו סכום סביר יותר.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

בדיוק.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רוב הסוסיתות מהדגם הזה(כרמל דוכס)ניקנו כספקיות חלפים לטריומף הרלד\ספיטפייר.

השאר פשוט ניזרקו.

המיכללים המכניים שלה-מנוע,גיר וכו,זהים לחלוטין לאלו של הטריומפים האלו.

למרות שהן היו נפוצות מאד בשעתן,כבר לא קל להשיג חלפים להן,וחלפים מסויימים(חלקי מנוע למשל)דורשים כיתות רגליים לא למבוטל על מנת להשיגם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

זה בסדר אם זה 5000 רובל...

צהריים טובים,

NSU Club Israel

פורסם

יש אחת כזאת ליד הבית שלי אם אתה רוצה... מצבה הרבה יותר טוב... אין ריקבונות נראים לעין, ומאז שהוזנחה לא ראתה גשם, היא עומדת מתחת לבניין.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
יש אחת כזאת ליד הבית שלי אם אתה רוצה... מצבה הרבה יותר טוב... אין ריקבונות נראים לעין, ומאז שהוזנחה לא ראתה גשם, היא עומדת מתחת לבניין.
זה לא פלא שהם לא נראים לעין - המכונית מפיברגלאס...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אם אתה מדבר על הכרמל דוכס שעומדת ברח' חירות ברמת-גן, כבר שאלו עליה בעבר, קיבלו שלילי חזק...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...