Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי רכב

M.Azulay
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זיהוי רכב.

איזה רכב זה???

(מופיע בלוח יד 2. http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarSpecialID=4&CarSpecialSubCatID=&FromYear=&UntilYear=&fromPrice=&untilPrice=)

הפרטים:

Bottom_HezMazigModaa.gifPratim.jpgקטגוריה:רכב אספנותתת קטגוריה:כללידגם:5שנה:1954מחיר:140,000 ¤יד:6hidden-spacer.gifPrateiIezeratKesher.jpgאזור מכירה:קריותעיר/ישוב:טלפון:054-5667940סלולארי:איש קשר:דוא"ל:לחץ כאן לפניה למפרסםלחודש ביטוח חינם- לחץ כאןhidden-spacer.gifBottom_Tmuna.jpgo1_6_1_3_20051219181209-s.jpgלהגדלה ותמונות

נוספות לחץ כאןBottom_HezMazigModaa.gifMisModaa.gif341344במידה ומצאת טעות במודעה- דווח לנו hidden-spacer.gifdetails_kev_corner_center.gifhidden-spacer.gifdetails_kev_corner_left.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_PratimNosafim.jpgצבע:לבן וצהובבעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:לאhidden-spacer.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_Teur.jpgתמונות מדברות צבע בתנור Bottom_HezMazigModaa.gifBottom_Tosafot.jpg

o1_6_1_3_20051219181209.jpg

o1_6_3_3_20051219181210.jpg

o1_6_2_3_20051219181210.jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מישהו חיפש את זה (אם אני זוכר נכון):

Bottom_HezMazigModaa.gifPratim.jpgקטגוריה:רכב אספנותתת קטגוריה:כללידגם:פורד פאלקוןשנה:1961מחיר:יד:3hidden-spacer.gifPrateiIezeratKesher.jpgאזור מכירה:כל הארץעיר/ישוב:טלפון:050-5263751סלולארי:איש קשר:דוא"ל:לחץ כאן לפניה למפרסםלחודש ביטוח חינם- לחץ כאןhidden-spacer.gifBottom_Tmuna.jpgdefault.gifBottom_HezMazigModaa.gifMisModaa.gif337654במידה ומצאת טעות במודעה- דווח לנו hidden-spacer.gifdetails_kev_corner_center.gifhidden-spacer.gifdetails_kev_corner_left.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_PratimNosafim.jpgצבע:לבןבעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:כןhidden-spacer.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_Teur.jpgהרכב זקוק לקוסמטיקה חיצונית,בפנים שמור כמו חדש הכל אורגינל. Bottom_HezMazigModaa.gifBottom_Tosafot.jpg

Moshe Azulay

פורסם

הרכב בתמונה הוא רכב עם גג מתקפל (קונברטיבל) נדיר מאוד וכמעט שלא נשארו רכבים כאלה. לפני כמה חודשים היתה כתבה על רכב דומה בקלסיק קארסמה

שלמה דן גדרון

פורסם

משופץ - בודי ברמה גבוהה - אחרי ניקוי חול ופחחות יסודי ,

מהכרות אישית יש הרבה חלקים חדשים .

לא נסע מזה 15 שנה לפחות .

יש עוד המון עבודה וכגם המחיר "מעט" יקר :-)

מישהו מרים את הכפפה ?

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
יש עוד המון עבודה וכגם המחיר "מעט" יקר :-)

"מעט" יקר זהו ה-understatement של השנה - בסכום שהוא מבקש, אפשר להביא המון דברים מעניינים לא פחות מחו"ל. זה מחיר שמבקש מישהו שלמעשה לא רוצה למכור...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
זה מחיר שמבקש מישהו שלמעשה לא רוצה למכור...

ידוע לי על בחור שמפרסם את הרכב שלו במחיר כפול ממה שהוא שווה רק כדי שכשהוא ירצה למכור אז "ערך השוק שלו יהיה גבוהה"....

(יש לציין שלא מדובר בבעלים של הרכב הנ"ל אני לא מכיר אותו).

משה.

Moshe Azulay

פורסם
"מעט" יקר זהו ה-understatement של השנה - בסכום שהוא מבקש, אפשר להביא המון דברים מעניינים לא פחות מחו"ל. זה מחיר שמבקש מישהו שלמעשה לא רוצה למכור...
קובי ידידי ,

את המילה יקר שמתי במרכאות , ברור שזה ממש יקר !

לא מציאותי

יש כאלו שחושבים עדיין שהעולם הוא כמו לפני 15 שנה בתחום האספנות רכב .

שוכחים שכבר ניתן בקלות ליבא רכב שלם במחירים זולים בהרבה יותר

וכן אפשרות השגת החלקים קלי קלות היום עם עולם האינטרנט , אי ביי ועוד .

בזמנו כשהבחור שיפץ את הרכב התקופה היתה שונה , חלקים להביא היה

ממש "מסע עולמי" וגם המחירים היו יקרים מאוד .

כך שהאדון הנכבד חושב שאם יש לו רכב פתוח ואמנם נדיר בארצנו אז הוא גם

שווה הרבה כסף .

לדעתי הוא ממש מנותק מהמציאות ואם באמת ירצה למכור אז יצטרך להתעדכן במחירי השוק של תקופתינו .

כמו שאני מכיר אותו יעברו עוד כמה שנים עד שיתפכח (אם באמת רוצה למכור )

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

וסרשטיין דרור

פורסם

דרור - אני מסכים עם כל מילה שכתבת. חבל רק שבינתיים הרכב שוכב ולא מטופל. היו הרבה מקרים של חבר'ה כאלה שחיכו ל"מחיר הנכון", ובינתיים הרכב התדרדר. כמובן שהרכב הוא רכושו של המוכר, וזכותו לעשות איתו מה שהוא רוצה, אבל בכל זאת חבל...

שבת שלום,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

הרבה רכבים טובים מתו בגלל מוכרים עקשנים, שחיים בבועה ולא מוכנים לפשרות.

ראו דוגמה:

מצאתי אצל מישהו, פרינץ 4 מודל 66, זה נדיר למדי, אין הרבה מודל 66, הרוב הם סביב תחילת שנות השבעים, סוף השישים.

האוטו היה התחלה טובה לשיפוץ, אבל המוכר דרש 8000 ש"ח...

כמובן שאפשר היה להוריד אותו, אבל כמה?

זה היה לפני כחצי שנה, הלכתי אליו השבוע, לראות מה שלום הפרינץ, ולעשות לה תמונה, לפני שתעלם.

הפרינץ מתדרדרת בשמש, ומישהו אפילו טרח לטפס עליה, מעך לה את מכסה המנוע וקצת את הגג... פשוט חבל.

עכשיו המוכר דורש 2000 ש"ח, עוד חצי שנה, והאוטו יעלה על משאית של סוחר ברזל ב 200 ש"ח.

הוא אומר שהוא מעדיף לזרוק את האוטו, מאשר למכור אותו ב 500 ש"ח או סביב 500 (זה מה שהיצעתי לו) כנראה שזה מה שיהיה בסופה.

הנה תמונה של האוטו...

P4-66-lightblue.JPG

NSU Club Israel

פורסם

נדב שלום.

אם המוכר ירד ל-2000, בוודאי יסכים לעוד קווץ' קטן ויירד ל - 1000-1500 ש"ח.

לדעתי, אם לא תקנה את הרכב, אתה לא רציני ולא המוכר.

לא נראה לי שאפשר לדרוש ממישהו להפרד ממה שיש לו, מבלי לפצותו בסכום סביר (בעיניו . ..).

הוא אינו רואה את "הערך האספני" של תחביבנו, אלא את מימוש הגרוטאה ששומר עליה כבר זמן, "ומגיע לו עבור כך משהו...

בהצלחה - אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מסכים בהחלט עם מה שאבי אומר ,

1000 שקל או 2000 כבר לא משנים הרבה את התמונה הכללית כשמדובר בשיפוץ כולל של הרכב .

סכום של 2000 שקל מתגמד לעומת כל השיפוץ ואם הרכב חביב בעינך ויש לך סימפטיה אליו , ו.... חבל שיגרס וימעך , שהרי בסוף זה קורה ברוב המיקרים

פשוט לך על זה .

האוטו עדיין נראה מבטיח ושווה את השיפוץ .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

וסרשטיין דרור

פורסם

אני מבין את נדב, אני מצאתי קפרי מודל 71 עם גג סקאי במצב מעולה וגם הרכב שלם לחלוטין כולל כל הסמלים והפסי ניקל, אין לאוטו שום ריקבון ניראה לעין רק מה שיש לו פגיעה מתאונה בפינה של האוטו וצריך פחחות בכנף ובמיכסה מנוע, הרכב לא נסע שנים בעקבות התאונה וגם הבנתי שהגל הינע נפל או נישבר, בכל אופן הבחור רוצה 1000 דולר על האוטו, אני לא אומר שהיא לא שווה את המחיר אבל ביכולתי לשלם הרבה פחות ובידיעה שהוא לא יעשה כלום עם האוטו אלא ירקב אני חושב ששהצעה שלי מאוד אטרקטיבית,

אני יודע שחבל לפספס את האוטו הזה אבל אין לי את היכולת לקנות אותו במחיר שהוא רוצה, מחכה שהוא ירד במחיר.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...