Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מספר ימים הגיע אלי משלוח מגרמניה של חלקים לאוטו כמו פנסים, מראות, וינקרים, טסות, סמלים וכו' והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל לעבוד על האוטו.

האוטו ברשותי בערך חצי שנה, כאשר עד לפני 3 חודשים נסעתי ללא כל בעיה, לפעמים גם מחוץ לעיר ולפני 3 חודשים נגמר לו הטסט. לא חידשתי את הטסט והחלטתי לחכות עד לאחר השיפוץ.

האוטו נמצא אי שם במחסן סגור באיזור ירושלים ועל כן יש לי את הפריבילגיה לפרק הכל בעצמי ולשפץ מה שאני יכול בעצמי ללא חשש מהשכנים, מקום לחלקים, מקום לעבודה וכו'.

יש לי כלי עבודה בסיסיים (מקדחה, מברגה, מלטשת) ועוד כמה כלי עבודה מורכבים יותר השייכים לאבי (אגב, גם המחסן שלו, אין לי את האמצעים לשלם שכירות חודשית על מנת לשים את האוטו במחסן).

שבוע שעבר התחלתי במלאכת הפירוק אשר לקחה לי בערך יומיים (4 שעות עבודה ביום) והשלב הבא הוא להכניס את האוטו לפחחות וצבע.

האוטו הולך להיות להיות בצבע בורדו מטלי, ריפודים ודלתות בצבע קרם, גג שחור ולגבי הרצפה עדיין לא החלטתי, צריך משהו שיתאים מצד אחד, ומצד שני לא יתלכלך בקלות. ההגה וידית ההילוכים הולכים להיות מעץ.

רציתי להתייעץ אתכם על מספר דברים:

1. האם לפרק מנוע וחלונות (שלושת החלונות)? אם כן, איפה אני עושה זאת באיזור ירושלים (בעצמי אני לא כל כך יודע איך לעשות את זה ומפחד להרוס משהו) והאם לעשות זאת לפני הכניסה לפחח? או אולי יש פחח שיעשה את זה בעצמו?

2. האם להחליף את מערכת החשמל ומה העלויות? ושוב איפה כדי לעשות זאת באיזור ירושלים והאם לפני או אחרי הפחחות והצבע?

3. מישהו יכול להמליץ על פחח באיזור ירושלים? ככה שאני אוכל לראות גם עבודות שלו.

תודה,

שחר

F1000001.JPG

F1000003.JPG

F1000004.JPG

F1000006.jpg

F1000019.JPG

F1000015.JPG

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

היי ראשית כל - בהצלחה

שנית -

אם פירקת חצי מהרכב מה כל-כך קשה בלהוציא מנוע ??

ניתן להוציא מנוע לבד ללא צורך בעזרה של אף אחד (כל זה באם יש לך מיתקן מתאים, ג'ק הידראולי או ווינצ'-- שרשרת הרמה המכפילה כח.).

כדי ביותר על מנת שיהיה כמו שנאמר "שיפוץ מ: א' עד ת'"

ושוב בהצלחה

ירון מאיר

פורסם

היא די דומה לפיג'ו ששופצה לא מזמן ותועדה פה בפורום....

היא נקנתה מחבר בפורום???

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
היא די דומה לפיג'ו ששופצה לא מזמן ותועדה פה בפורום....

היא נקנתה מחבר בפורום???

היא דומה, אבל זו לא אותה המכונית - לוח השעונים שונה (וגם מספרי הרישוי שונים לגמרי...).

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

זה אכן לא אותו האוטו של חבר הפורום העונה לכינוי darkooli (דורון שהוא שמו).

אפשר לראות את השיפוץ פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=70728

ופה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=80605

אני חייב לראות את האוטו שלו, אבל לא יוצא לי...

בכל מקרה, לגבי המנוע, אין לי את המנוף או את הכלים לפרק אותו וגם לא את המקום, לכן אני רוצה שמישהו בעל מקצוע יעשה זאת.

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
זה אכן לא אותו האוטו של חבר הפורום העונה לכינוי darkooli (דורון שהוא שמו).

אפשר לראות את השיפוץ פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=70728

ופה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=80605

אני חייב לראות את האוטו שלו, אבל לא יוצא לי...

בכל מקרה, לגבי המנוע, אין לי את המנוף או את הכלים לפרק אותו וגם לא את המקום, לכן אני רוצה שמישהו בעל מקצוע יעשה זאת.

בהצלחה בשיפוץ. ובאמת הגיע הזמן שתזמין אותי אליך לראות את הבן-דוד של ה-304 שלי.

אני הייתי משאיר את הצבע הירוק בקבוק שהוא הצבע הנפוץ ביותר לדגם הזה בעולם.

בנתיים הנה עוד כמה תמונות כדי לשטוף ת'עיניים...

דורון

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

לפני מספר ימים הגיע אלי משלוח מגרמניה של חלקים לאוטו כמו פנסים, מראות, וינקרים, טסות, סמלים וכו' והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל לעבוד על האוטו.

הבאת את החלקים מקאי, הספק הגרמני המדהים ששלחתי אותך אליו?

איך החלקים? שווים אה?

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

אתה יודע שאם לא הייתה קונה את האוטו באותו יום שקנית אותו עם אביך מהבחור בעופרים הוא היה שלי היום, הקדמת אותי באיזה חצי שעה,

איזה פיספוס עד היום אני שומר תמונות שלו ומיצטער.

בכל אופן שיהיה לך הרבה בהצלחה עם השיפוץ ואני ממליץ לך להישאר עם הצבע המקורי או להחליף לגוון כל שהוא של אדום.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

כן, את החלקים הבאתי מקאי הגרמני,

מדהים מה שיש לו שם, אני חושב שהוא פירק איזה 50 304 קבריולט ועשה מהם חלקי חילוף.

כל החלקים חדשים באחלה מחירים.

אמא שלי היתה בצרפת והיא הביאה אותם במזוודה, ככה שהיא גם לא שילמה מכס.

חוץ מזה, דורון, אתה תמיד מוזמן, האוטו מפורק לגמרי ואני לא יכול כל כך לסוע איתו כרגע, אבל אם יוצא לך לבוא לראות אותו בירושלים אני אשמח.

יש לך עצות לגבי החלונות, המנוע ומערכת החשמל?

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

זה אותו האוטו בוודאות לפי המספר רישוי, אז אני מבין שהילד שקנה אותה (חשבתי שזה אתה) היתיאש מהר מאוד ולא עשה איתה כלום, בכל אופן היא היתה מעופרים,

הנה תמונה שלה בעופרים.

אופיר

Dec14321.JPG

Dec14322.JPG

Dec14326.JPG

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
זה אותו האוטו בוודאות לפי המספר רישוי, אז אני מבין שהילד שקנה אותה (חשבתי שזה אתה) היתיאש מהר מאוד ולא עשה איתה כלום, בכל אופן היא היתה מעופרים,

הנה תמונה שלה בעופרים.

אופיר

וולאה צודק.

הילד שקנה אותו יחד עם אביו שם לו רצפה חדשה, צבע אותו מחדש (צביעה על הפנים, אחרי פחות משנה הצבע התחיל להתקלף...) וזהו פחות או יותר...

הגיע הזמן שאוטו הזה יקבל צורה חדשה ויעבור שיפוץ כללי!

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

אני הייתי משאיר את הצבע הירוק בקבוק שהוא הצבע הנפוץ ביותר לדגם הזה בעולם.

בנתיים הנה עוד כמה תמונות כדי לשטוף ת'עיניים...

דורון

ואני ממליץ לך להישאר עם הצבע המקורי או להחליף לגוון כל שהוא של אדום.

אופיר

היתה אחת אדומה בפוקוס לפני כחצי שנה ב 12,000 מעניין מה עלה בגורלה?????

היתלבטתי בין לקנות אותה או להכניס את הסובארו לשיפוץ.... ההמשך כבר ידוע. בכול אופן אני הייתי צובע אותה כמו הפיז'ו של גילהה בסרט "צ'רלי וחצי". כסופה עם הפס העדין של הדגל מרוצים....

משה

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...