Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי התאמת הגה לאוטו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני כשבועיים הגיע לידי מחו"ל הגה עץ של חברת PILOT שהזמנתי.

פירקתי את ההגה הישן מהאוטו שלי (פיז'ו 304 שנת 73) בידיעה שהגה החדש לא יתאים, ועכשיו מה שנותר על מנת להרכיב את ההגה החדש זה מתאם.

מישהו יודע איפה אפשר להשיג מתאם כזה?

אם אין אפשרות לקנות אחד מוכן, האם יש אפשרות להכין כזה ואיפה עושים זאת?

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

אני לא רוצה לקלקל את מצב-הרוח, אבל בדרך כלל צריך לוודא שאפשר להשיג מתאם לפני שמזמינים גלגל הגה. לכל חברה שמייצרת הגאים יש מתאמים משלה, עם חיבור יחודי מבחינת כמות הברגים והמרחקים שביניהם. לכן למשל מתאמים של Moto-Lita או של Momo עבור פז'ו 304, כנראה שלא יתאימו לגלגל ההגה שקנית.

אגב - תמיד ידעתי ש-PILOT עושים כיסויים להגהים - אף פעם לא ראיתי פירסום שלהם להגהים עצמם. תעלה לפורום תמונה של ההגה, ויכול להיות שנוכל לזהות דמיון לאחד מגלגלי ההגה המוכרים בשוק, ואולי המתאם יתאים להגה שלך. גם אם זה יקרה, רוב הסיכויים שתצטרך להזמין מחו"ל - קשה לי להאמין שיש למישהו במלאי בארץ מתאם ל-304.

אפשרות נוספת - בניה של מתאם עם ציוד של בית-מלאכה לעיבוד שבבי. זה תהליך לא פשוט, במיוחד הייצור של החור המשונן שמתלבש על מוט ההגה. לכן בדרך כלל מנסים להשיג הגה ישן של המכונית, עוקרים ממנו את החלק המרכזי ובונים עליו מתאם. יש בחור שעשה עבודה כזו על הגה למיצובישי - בקישור הבא תוכל לראות תמונות מפורטות של העבודה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=85426&page=1&pp=15&highlight=%EE%FA%E0%ED+%EC%E4%E2%E4

בהצלחה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

היה ברור לי שלהגה הזה אין מתאם רשמי לפיז'ו 304, אבל הוא כל כך יפה והיה כל כך זול שהייתי חייב לקנות אותו. במקרה הכי גרוע אני אמכור אותו חזרה.

מצ"ב תמונות של ההגה המקורי ושל ההגה החדש, ואכן PILOT מייצרים הגאים, יש להם גם הגאי ספורט וכו'...

אם אתה מצליח לזהות משהו דומה אנא עדכן אותי.

אני יכול לנסות לעשות מה שעשה הבחור של המיצובישי, אבל אני מפחד שאוטו לא יעבור טסט, ואין לי גלגל הגה נוסף.

אנא עדכן אותי אם תוכל,

תודה, שחר

F1010011_resize.JPG

F1010012_resize.JPG

86_3.jpg

F1010013_resize.JPG

F1010014_resize.JPG

F1010015_resize.JPG

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• תוכן חדש...