Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אולדסמוביל קטלס 2 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שבנהריה במצב חיצוני יפה מאוד אבל הוא עומד באותו מקום כבר כמה זמן

ואין לו אוויר בכמה גלגלים אני מקווה שהמצב המכני שלו טוב אני גם יהיה שם מחר אז אם לא יקדימו אותי אני יעביר עליו את הפרטים

פורסם

בבקשה - הקטלס מנהריה.

כמו שאמרתי, נראית טוב מבחוץ ואפילו מצוין מבפנים. למוכר קוראים ירון והוא מוסר שהאוטו עבר 180K והוא רוצה עבורו 20K. טסט יש לחודש. טלפון 052-5196541

בהצלחה ותעדכן מה התפתח.

נמרוד

left.jpg

right.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ראיתי אחת למכירה ליפני כשבועים - היא חנתה בחניית עובדים במפעל MABAT ביהוד...כדי להגיע לרכב חייבים אישור כניסה אבל ניתן לראותו מעמדת שומרים(כ200-מטר בקו ישר)..... אפילו לקחתי את הטלפון- לרגע חשבתי לקפוץ על מציאה....לצערי לא שמרתי אותו...... האוטו נראה ממש טוב-לפחות מאחור- בגלל גדר לא הצלחתי לראותו מקדימה.

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

פורסם

יש בבני ברק אחת שנת 84 מנוע 2800

נוסעים על רחוב השומר מצפון לדרום ופונים ימינה מיד אחרי רחוב רבי עקיבא ושוב בפניה הראשונה ימינה.

הרכב שוכב שם כבר תקופה דיי ארוכה עם שלט למכירה

בהצלחה

אלי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...