Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע 1.6 של סיירה

מנוע 2.0 של סיירה

מנוע 2.0 של סקורפיו

מנוע 1.3 - לא יודע למה אני חושב על זה בכלל - זה לא יתרום בהרבה

אני לא מתכנן לעשות את השינוי כרגע פשוט לדעת אם שווה לי לקנות סיירה 1.6 משכן שלי תמורת 500 ש"ח, או לוותר על הרעיון ולנסוע לאיזה חור בדרום שבו שוכנת סיירה 2.0 של קרובי משפחה (עומדת מספר שנים), או (אחרון) לוותר על הרעיון של הסיירה ולהתחיל לחפש מנוע וגיר של פורד סקורפיו או אפילו רכב שלם....

אשמח לשמוע דעה נוספת

haters will hate

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1.6 אולי תוכל להכניס (כי היה באסקורט מקסיקו) 2.0 בוודאות לא תוכל.

גם הכנסת 1.6 (אם בכלל) מותנה בשינוי במערכת הבלמים ואולי גם החפת סרנים בדומה לשדרוגים של 205GTI

אני (כמה צפוי...) תומך בהשארת המצב כפי שהוא...גם זול וגם בסה"כ יש לך רכב יפה ואותנטי - אל תקלקל אותו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
2.8 קוורזט-משופר-רן
מאיפה לעזאזל אני אביא מנוע שכזה, אני כתבתי בתור אופציות דברים שבהישג יד - לא סתם.
אם תרצה כזה, דבר איתי (לא זול, אני מודיע מראש...).

כמו שאמרו אלו מעליי ואלו מתחתיי (ומצדדי הוא העומד 1-2-3), לך על 1600 או 2000 של סיירה, בסיס טוב כמקורי וכמשופר.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

התשובה פשוטה,מנוע חוקי!

ספק אם המנועים שציינת יקבלו אישור ממשרד התחבורה,שינוי שכזה יצריך יותר מאשר החלפת המנוע עצמו ואם החלום הוא מנוע קוזי כמו שציין רן,ההשקעה תהיה ב 5 ספרות ובדולרים .

כל מנוע אחר שלא יאושר לא יהיה חוקי,לא יהיה מבוטח,אסור יהיה לך לנהוג בו והדברים ידועים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מנוע 2000 ו- 1600 של סיירה זהים לגמרי בגודל שלהם, לכן אני ממליץ לך על 2000 סמ"ק,

אלו מנועים שלא חסר אופציות לשפר אותם ע"י שינויים קטנים.

קזוורט לא יהיה כל כך בעיה להשיג, השאלה אם אתה מוכן להשקיע ?

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

הקוזי יחייב גם הרבה חיזוקי שילדה, מתלים, בולמים ובלמים.... בקיצור התאמה מלאה של הרכב למירוצים כולל הורדה מהכביש...אבל אל תתיאש שמעתי על מישהו שהרכיב מנוע של יגואר במיני מנינור סטיישן, באנגליה כמובן....לדעתי זה גם המקום הנכון לבדוק בנושא השיפורים, יש שם ליגת מרוץ מיוחדת לדגמים הנ"ל....

אגב על מנוע הקוזי הנ"ל נהגתי בקורס נהיגה באנגליה על סיירה משופרת והוא מדהים....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

גם הכנסת 1.6 (אם בכלל) מותנה בשינוי במערכת הבלמים ואולי גם החפת סרנים בדומה לשדרוגים של 205GTI

אני (כמה צפוי...) תומך בהשארת המצב כפי שהוא...גם זול וגם בסה"כ יש לך רכב יפה ואותנטי - אל תקלקל אותו.

מנוע 2.0 נכנס בוודאות, יש המון שנוסעות עם מנוע של פינטו.

http://www.classicrsfords.co.uk/how2.htm

לגביי שדרוג מערכת הבלמים אני לא דואג, נכון להרגע אני לא צריך לבצע שינוי אם יכנס מנוע 1.6. במידה ויכנס מנוע גדול יותר מערכת הבלמים תעבור שדרוג רציני, דבר ראשון שאני אעשה לפני מנוע זה חיזוקי מרכב וכמובן הנמכה(כמה אני מחכה לזה.)

haters will hate

פורסם
מנוע 2.0 נכנס בוודאות, יש המון שנוסעות עם מנוע של פינטו.

http://www.classicrsfords.co.uk/how2.htm

מתחום הוולוו:

שיפור מאוד מקובל לוולוו 940/740 הוא הכנסת מנוע V8 של שברולט.

נכנס ועובד כמו שעון שווצרי (אולי אפילו טוב מן המקור...) ויש מאות אם לא אלפים כאלה בארה"ב

בארץ הקודש, זה לא עבור רשוי, ולדעתי גם מנוע 2.0 באסקורט MK I לא יעבור באותה מידה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסכים עם ההמלצה לא לשנות אך לא מסכים עם ההשוואה לאסקורט מקסיקו שהיא בעצם אריקה שחוץ מהשם אין לה דבר שמשותף עם אסקורט MK1 .

אשר לשאר הרעיונות,קוזי שמוזי,שבי שמבי,אנחנו בישראל ולא יאשרו שינויים שכאלו וגם אם יאשרו משהו,יהיה הדבר כרוך בטרטורים והוצאות אדירות כך שכבר עדיף לייבא משהו מן המוכן ובעל מספר דגם רשמי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

קוזי אני שולל על הסף.

המקסיקו היא MK1 ולא אריקה. היא הוצגה לפניי שהוצגה היורשת.

לגביי האישורים - זה הדבר האחרון שמדאיג אותי - אני דואג לגביי המנוע, אני חושב שאשים מנוע וגיר של סיירה 1.6 אפשר לשחק איתו להוציא ממנו הספק לא רע בכלל. אני מקווה ששבוע הבא אוכל להתחיל עם הבולמים + קפיצים מקדימה והסרת עלים מאחור.

נראה מה יהיה, אני אדבר עם השכן ואגיד לו שישמור על הסיירה בשבילי עוד קצת.

haters will hate

פורסם
קוזי אני שולל על הסף.

המקסיקו היא MK1 ולא אריקה. היא הוצגה לפניי שהוצגה היורשת.

לגביי האישורים - זה הדבר האחרון שמדאיג אותי - אני דואג לגביי המנוע, אני חושב שאשים מנוע וגיר של סיירה 1.6 אפשר לשחק איתו להוציא ממנו הספק לא רע בכלל. אני מקווה ששבוע הבא אוכל להתחיל עם הבולמים + קפיצים מקדימה והסרת עלים מאחור.

נראה מה יהיה, אני אדבר עם השכן ואגיד לו שישמור על הסיירה בשבילי עוד קצת.

1.6 סיירה (פוטנציאל שיפורים לא קטן), גיר ידני 5 הילוכים, בלמים ובולמים מחוזקים ומשופרים, צמיגים בריאים, אתה בדרך הנכונה... ;-)

תנסה את זאת, תורמת חלקים פוטנציאלית:

http://www.classiccar.co.il/Ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=77&ad_id=6039

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...