Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה סיטרואן CX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה סיטרואן CX שנת 1979 מנוע 2000 גיר ידני

לא במצב מדהים ולפירוק. או לשיפוץ...

לפרטים 055-887670

או 025362588

לפנות לניסים.

פורסם

איביזה, לא הייתי מחמיר עם ה CX שהיא קלאסית ובת 24 שנים. אמנם בכללי הפורום כתבתי 25 שנים אבל מה זה בינינו שנה אחת...

CX משנת 1979 תעניין דווקא יותר כאן מאשר בקנייה ומכירה. לכן אני גם לא ממש את זכותי להזיז את ההודעה לפורום קנייה ומכירה.

וחוצמיזה אני מת על האוטו הזה....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
למכירה סיטרואן CX שנת 1979 מנוע 2000 גיר ידני

לא במצב מדהים ולפירוק. או לשיפוץ...

לפרטים 055-887670

או 025362588

לפנות לניסים.

מה המצב שלה ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לבני מנהל הפורום ... סליחה על החוצפה ועל בורותי בתקנון הפורום... זו לי הפעם הראשונה בכלל בהתעניינות בפורומים מהסוג הזה ומצאתי לנכון להביע את כוונתי למסור או למכור את הרכב הנ"ל שהיה מדהים עד לפני כמה שנים לכל המעוניין או משתוקק וחפץ ברכב הנ"ל...

בכל מקרה תודה........!!

ולאלו שהתעניינו במצבו...

כפי שכבר ציינתי ... לא מדהים... אפשר לנסות להניע ואולי זה יצלח אם מישהו יביא מצבר.

אבל ללא קשר יש לא מעט נזילות והתייבשות צנרת האוטו דורש שיפוץ ללא ספק!!!!

קילופי צבע...

ובועות חלודה שמבצבצות אז....

אם מישהו מעוניין לקחת את האוטו לפירוק או לשיפוץ רציני מוזמן ליצור קשר....תמונות יפורסמו בהמשך.:)

פורסם
לבני מנהל הפורום ... סליחה על החוצפה ועל בורותי בתקנון הפורום... זו לי הפעם הראשונה בכלל בהתעניינות בפורומים מהסוג הזה ומצאתי לנכון להביע את כוונתי למסור או למכור את הרכב הנ"ל שהיה מדהים עד לפני כמה שנים לכל המעוניין או משתוקק וחפץ ברכב הנ"ל...

בכל מקרה תודה........!!

ולאלו שהתעניינו במצבו...

כפי שכבר ציינתי ... לא מדהים... אפשר לנסות להניע ואולי זה יצלח אם מישהו יביא מצבר.

אבל ללא קשר יש לא מעט נזילות והתייבשות צנרת האוטו דורש שיפוץ ללא ספק!!!!

קילופי צבע...

ובועות חלודה שמבצבצות אז....

אם מישהו מעוניין לקחת את האוטו לפירוק או לשיפוץ רציני מוזמן ליצור קשר....תמונות יפורסמו בהמשך.:)

איפה הרכב נמצא ???

האם הוא למסירה ??? אם כן אז כמעט בטוח שאני קופץ על המציאה (למרות שתהיה לי בעיה לאכסן אותו) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...