Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ניסיונות חוזרים ונשנים הצלחתי סוף סוף להגיע למפגש האחרון בקופי טו גו. אני חייב לציין שיצאתי בעיניים דומעות (ובעוד כמה מקומות רטובים) לאחר שסוף סוף ראיתי את רמת ההשקעה שלכם ואת האהבה שיש לאנשים למכוניות שלהם מעבר לדפי האינטרנט. אהבה שכזו שלא ניתן להתעלם ממנה. כל אדם ואדם שהחליט להדבק בחיידק ולגשת למשימה סבוכה של שיפוץ מכונית חייו צריך לדעתי להיות מוערך בהתאם. רק שתדעו שהמוטיבציה שלכם לא פסחה על העוברים ושבים, ובתור חובב מכוניות אספנות נדבקתי בחיידק המוזר בזכות המכוניות ובעיקר בזכותכם, ולדעתי לא רחוק היום בו ארכוש לעצמי פרוייקט בהתאם.

מצפה בשקיקה ליום שישי הבא.

אבי .פ

בן 23

חולון

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
לאחר ניסיונות חוזרים ונשנים הצלחתי סוף סוף להגיע למפגש האחרון בקופי טו גו. אני חייב לציין שיצאתי בעיניים דומעות (ובעוד כמה מקומות רטובים) לאחר שסוף סוף ראיתי את רמת ההשקעה שלכם ואת האהבה שיש לאנשים למכוניות שלהם מעבר לדפי האינטרנט. אהבה שכזו שלא ניתן להתעלם ממנה. כל אדם ואדם שהחליט להדבק בחיידק ולגשת למשימה סבוכה של שיפוץ מכונית חייו צריך לדעתי להיות מוערך בהתאם. רק שתדעו שהמוטיבציה שלכם לא פסחה על העוברים ושבים, ובתור חובב מכוניות אספנות נדבקתי בחיידק המוזר בזכות המכוניות ובעיקר בזכותכם, ולדעתי לא רחוק היום בו ארכוש לעצמי פרוייקט בהתאם.

מצפה בשקיקה ליום שישי הבא.

אבי .פ

בן 23

חולון

אתה מוזמן כל יום שישי וכשתכיר את הפרצופים שמאחורי המסך אני בטוח שתגיע גם בימים גשומים רק בשביל החברה...

משה אזולאי

subaru dl 1979.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

שלום רב!

אני חדש פה,מגיע למפגשישי ונהנה כל פעם מחדש.

נתראה....

:twisted: יחי הספורט המוטורי בארץ הקודש:twisted:

פורסם

אבי, וכל מי שחפץ לפתוח בפרוייקט שיפוץ

שיפוץ רכב דורש שלושה מרכיבים בסיסיים

זמן

מקום

כסף

לפני שהנך מתחיל בפרוייקט, בדוק שברשותך "הכלים" המתאימים

לתשומת ליבך

SENA לשעבר

פורסם
אבי, וכל מי שחפץ לפתוח בפרוייקט שיפוץ

שיפוץ רכב דורש שלושה מרכיבים בסיסיים

זמן

מקום

כסף

לפני שהנך מתחיל בפרוייקט, בדוק שברשותך "הכלים" המתאימים

לתשומת ליבך

אחד הכלים הבסיסים הוא האנטרנט והפורום הזה בפרט. שכל נושא אפשרי (כמעט) נידון בו. בנוסף יש את האתר של מועדון ה-5 והאתר של ליאור ברוך. ואם רוצים תשובות במקום רק מריצים חיפוש והכל קופץ מול העיניים.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

כמובן ששקלתי את כל הגורמים. מתנצל אם נשמעתי פזיז מעט...

בתוך "טוחן" פורום אני מודע לכל ההשלכות, ולכן הפרוייקט לא נפתח כרגע, אלא יושב לו שם ומחכה לצוץ בזמן המתאים. ותודה שוב על האזהרה.

:-)

אבי

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
  • תוכן חדש...