Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום (8-12-2005) הזדמן לי להיות בנמל ת"א. כשיצאתי מהנמל לקחתי ימינה ברמזור של יורדי הסירה לכיוון הטיילת. כשאני מביט שמאלה אני רואה משהו אדום מוכר, אבל לא מוכר. ראיתי את זה פעם או פעמיים או יותר בטלויזיה ב top gear ובסרטים ובתכניות נוספות. אבל במציאות! על אמת! בחיים לא!! אני ממשיך לנסוע וקולט את האדום המוכר (ולא! זה לא בנצי!) במראה... האטתי ועצרתי בצד, הרכבים שהרמזור שלהם התחלף מאדום לירוק היתקדמו ואז. אני רואה אותה מתקדמת אלי עם הסוס הצוהל מקדימה! לא זו לא טעות זה לא היה סוס הפרא המוכר, שדוהר בכיוון ההפוך ( של קובי/בני). אדומה!! כמו שרק היא יכולה ליהיות, בוהקת!! נו טוב הסובארו שלי יותר :wink:(תודות לאבי אביב), רחבה!! דו מושבית פתוחה עם מספר זר כמובן. מפוסלת בצורה מדהימה!!! כמו שרק היא: ה ferrari 550 maranello. יכולה להיות.

חובבי המותג בטח יסטלבטו ויחלקו עלי. אבל! המנוע נישמע כמו מנוע של אופנוע כבד!. (אני אוהב יותר את הצליל של ה-V8 האמריקאי). הנהג שלדעתי זה הסיבוב הראשון שלו על הרכב שכח מה זה לנהוג על גיר רגיל ולהעביר הילוכים ומשך את ההילוכים כל הזמן... השתדלתי להיות דבוק אליהם, טוב זה בגלל שהנהג לא עבר את ה 80 קמ"ש. עד שהבחור עצר באיזור מגדל האופרה ואז נפרדו דרכינו :cry:.

תמונה של רכב דומה (מגוגל):

http://community.msn.co.il/Include/FCKeditor/filemanager/get_picture.asp?tPictureName=ferari%2007!.jpg&p=17223

עדיין בהלם מהיום.

משה אזולאי

שעד עכשיו לא מעכל את המחזה הנדיר של פעם בחיים....

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

כן!!!!!!

זו http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=47793&stc=1&thumb=1 היא!!!!!

התמונה הזו יותר מוכרת לי: http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=47792

לפחות עכשיו אני כבר לא צריך לצבוט את עצמי כדי להרגיש את הכאב ולדעת שאני לא חולם:wink:.

תודה גילי.

משה.

Moshe Azulay

פורסם

מוש - בקצב הזה אתה לא תישן עד שבוע הבא - קח רגיעון לפני שאתה חוטף התקף לב :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
מוש - בקצב הזה אתה לא תישן עד שבוע הבא - קח רגיעון לפני שאתה חוטף התקף לב :)
קפצתי פה לשיכון לארגן משהו טבעי יותר מרגיע אבל זה לא עזר......

ניראה אותך נוסעת אחרי דבר כזה מספר דקות......

משה.

Moshe Azulay

פורסם
שלוש. :?

נראה אם תגיעו לשמונה.

פה זה הראשון. ותבין אותנו. אנחנו מכורים.

אם אחרי יום עבודה במכון רישוי. אחרי שנשמתי והרחתי את הגזים שנפלטים מכל סוגי המכוניות אני נכנס לפורום שעוסק ברכבים, אז אני לא יודע איך אפשר לתאר את הסריטה. האהבה,ההתמכרות. לתחום הרכב.

משה אזולאי.

חרוט 25 שנה:wink:.

Moshe Azulay

פורסם

חוץ מזה - כמו שאמר מורה דגול (וגרוזיני) שלימד אותי פעם - "אם אתה טיפש, מותר לך!" :D

אני אודה אם לא תסקלוני באבנים על המשפט הזה - עבר עליי יום קשה - הלומינה שלי הלכה פייפן...

פורסם
חוץ מזה - כמו שאמר מורה דגול (וגרוזיני) שלימד אותי פעם - "אם אתה טיפש, מותר לך!" :D

אני אודה אם לא תסקלוני באבנים על המשפט הזה - עבר עליי יום קשה - הלומינה שלי הלכה פייפן...

נו באמת.... מורה גרוזיני? מחזה נדיר יותר מהפררי של מושון

(סתם, בצחוק... גרוזינים לא להעלב...)

אגב מה עוללת ללומינה?

בברכה,

גלעד

פורסם

אפילו מורה למתמטיקה!!!

לא אני עוללתי, ואין יותר לומינה - הלכה טוטאלוס היום בבוקר. אמא בסדר תודה לאל.

פורסם

בפורום הרגיל חוסמים תצפיות.

צריך להעביר את כל התצפיות לפורום אספני הרכב.

הפרארי היא 430 פתוחה.

יש 550 פתוחה אבל לא הרבה.

אם אתה רוצה לראות כאלה ,הגיעה הזמן שתטוס לאנגליה

575.jpg

אייל

פורסם

אם אתה רוצה לראות כאלה ,הגיעה הזמן שתטוס לאנגליה

לאנגליה אני בטוח אגיע בטיסה הראשונה שלי לאיזה מקום לפי ה top gear ותכניות נוספות זה גן עדן לחובבי הרכב.

משה.

Moshe Azulay

פורסם

לאנגליה נוסעים כדי לראות ווקסהול. כדי לראות פרארי נוסעים למראנלו.

שווה, זה כולה חצי שעה נסיעה מסנטה-אגאתה. אפילו פחות אם לא הולכים לאיבוד כשעוברים את מודנה.

• תוכן חדש...