Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר הפנה אותי לאתר פורום זה, ואף נרשמתי אתמול.

מדפדוף ראשוני בין הנושאים השונים, מתגלה פורום זה כאינצקלופדיה מרתקת ורחבת היקף.

הדיווחים מעניינים ותגובת הקוראים מראה על פירגון ותמיכה אמיתית, גם בין אנשים שמעולם לא נפגשו מעבר לכתלי פורום זה.

לאור נסיעותי הרבות בארץ (כ 90,000 ק'מ בשנה) אשמח לעדכן בכל הנוגע לרכבים מעניינים או כאלו העומדים למכירה. אני מניח שהדבר יסייע הן למחפשים והן למוכרים עצמם.

התמזל מזלי ואני נשוי מזה 17 שנה לאישה מפרגנת (הכל יחסי בחיים...) כך שהרבה מכוניות עברו במשפחתינו וכשאני מסתכל לאחור אני מגלה שעל מרביתן התנוסס הכיתוב סאאב או סיטרואן. מה הקשר בין שני יצרנים אלו ? לא ברור לי בדיוק. אולי הם שינו תפיסות עולם, אולי הקדימו זמנם ואולי סתם היו אלו אאוט סיידרים.

הפיסקה הבאה רק לחולים ב"סיטרואנפיליה" או משוגעים לסאאב:

במשך 25 שנים נהנינו לטייל בארץ עם סאאב96 2 פעימות ואח'כ עם סאאב 96 מנוע 4 צילינדר שנת 69, התענגנו על נוחות הנסיעה של די.אס. 71 שהחזקנו שנים רבות, הרגשנו בטוחים בסאאב 99 ואח'כ בסאאב 9000. ניצלנו מתאונה כמעט ודאית בזכות היציבות של סיטרואן....GS, התאכזבנו מהמזגן והגיר של בי.איקס, כך שתוך שנתיים נפרדה זו האחרונה מאיתנו. נדהמנו מאיכות הנסיעה של איקס-אם טורבו מודל 96 שנאלצה לעזוב אותנו לאחר 4 שנים עקב צורך במזומנים, ואשר הוחלפה ב.....CX משעממת עם לוח שעונים ששונא שמש..., תוך כדי כך שכרנו בחו'ל לטיולים סאאבים וסיטרואנים כגון קסרה, קסנטיה, 95, C3, C4 ולבסוף מבלי לגלות יותר מידי סנטימנטים לכל אחת מהיצירות מכרנו כל אחת בשעתה מבלי להזיל דימעה יתרה וכעת נותרו להן בחנייה C5 משעממת ואיקס אם עצלה המגירה שמן על כל מדרכה. בעצם גם גאלאנט 2002(רכב עבודה)

בין לבין רכשנו מידי פעם מכוניות שלא מצדיקות התייחסות יתרה כגון גולף מודל 80 משעממת, פיז'ו 405 SRI שהפתיעה בעוצמתה, אך נחלה כישלון צורב בחלפים, וולבו 740 שמיועדת לזקנים בלבד, ואף מוסטנג 65 שהתגלתה כאכזבה מדהימה לנהג ולנהגת (אשתי אפילו סירבה לנהוג עליה) - הגה זה לא הגה, אי אפשר לקחת סיבובים, ב90 קמ'ש המנוע כבר צורח, אבל הרבה פאסון ויבבת צמיגים ביציאה מכל רמזור (אל נא יתאכזבו חובבי האמריקאיות - זו דעתי)

מסקנותי :

סיטרואן בנות 3 ומעלה - לאנשים מיוחדים אבל בעיקר למזוכיסטים. אם אין לך הכנסה פנויה של 2000-3000 ש'ח לחודש, הימנעו, פשוט הימנעו. כי ללא תחזוקה נאותה צפוייה רק אכזבה. מצד שני כשהרכב מטופל כראוי - אתם תחייכו מקצה לקצה. אני מתייחס רק למיוחדות לא לתואמות הפיג'ו הקטנות.

סאאב - מכונית עם חוסן יכולה להיות גם מהנה לנהיגה. וולבואיסטים לא להתקומם. פשוט תנסו פעם את השבדית השנייה, ותגלו שאפשר להנות מרכב מסיבי וספורטיבי גם יחד.

חלק גדול מהטיפולים נאלצתי לעשות בעצמי במהלך השנים כך שאוכל לחלוק את הידע שנצבר אצלי בכל אשר קשור לתחזוקת XM, DS ו CX ובייחוד לנתח תקלות ולהבין מה הגורם האמיתי להווצרותן, לא כל דבר קשור לחלפת בומבות .....קיראו ספרים, הזמינו חלפים באינטרנט ו... אשמח לעזור לכל המעוניין

בקיצור האם למישהו יש 96 יפה או DS ידנית. הגעגועים מכרסמים....וידוע לי שעל איכות משלמים

תודה על הקריאה

אילן

פורסם

סאאב 96?

אם אני מבין את כוונתך, עומדת אחת ליד קניון חולון במשך המון זמן (תרביץ "רונדל" מסביב למסלול גולדה המפורסם ותראה אותה). ועוד אחת אצל סוחר רכב ממול לבית המעצר אבו-כביר. שווה לנסות.

ברוך הבא!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

סיטרואן וסאב....

טוב, אז לסיטרואן, יש לך מועדון סיטרואן,

ואם אתה חובב סאבים, יש לך כמה מועדוני BDSM לבחירה... :roflmao:

NSU Club Israel

פורסם

כל אחד והגליק שלו, יש גם אנשים שרצים תריטליון ונהנים מזה......בכל מקרה נפלת על הפרום הנכון

החברים כאן יכולים לשמש למחקר אנטרפולוגי, פסיכיאטרי, חברתי, ועוד ישארו כאלה שלא טופלו...

ברוך הבא-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הפורום הוא בנושא רכבי אספנות רק למראית עין.

למעשה אנו נהנים לעורר מלחמות ולהתכסח זע"ז בנושאים שונים.

זה פשוט עושה לנו את היום הארוך. :-D

ברוכים הבאים (אתה ואשתך) לחיק משפחתנו :beerchug:

אבי.

נ.ב. לאחר שתגלה את נפלאות הפורום אתה מוזמן להגיע למפגשי מכוניות האספנות וגם להרשם (עלות סימלית, בינתיים במבצע) למועדון החמש.

גם אם אין לך רככב אספנות.

תוכל לקבל במזכירות המועדון מידע והפניות חשובים אשר אינם נמצאים בפורום.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מצטרף לכל מילה של אבי ורוצה להוסיף רק:

הפורום הוא בנושא רכבי אספנות רק למראית עין.

למעשה אנו נהנים לעורר מלחמות ולהתכסח זע"ז בנושאים שונים.

מה שקורה בפורום נישאר בפורום.

יכולים להתכסח פה אנשים שעות ובמפגש להישאר חברים.... (פרט ל....)

מ אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אהלן אילן,

גם אני אוהב מכוניות מוזרות ולא מובנות (רוב הזמן).

ברוך הבא לפורום, פה יבינו אותך...

משכנתא זה קל

פורסם

ברוך הבא לפורום, פה יבינו אותך...

הרגת אותי מצחוק.

יאללה בוא למפגש - שתיה עלי. . .

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

תודה לכל המברכים

תודה על ההפניה לגבי הסאאב 96 אגש לבדוק

כצפוי שקט בכיוון הדיאסים, וזאת מבלי לכוון אותי אוטומטית לבועז מפתח תקווה.

פורסם

אוי כמה שרציתי DS, אבל אבא הביא לי סאאב ....

ברוך בואך לביתך (אתר הבית) החדש

שבצא'לום

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

היי אילן.

ברוך הבא לקארס פורום.

המקומות הנכונים להתענין הם:

הפורום של מועדון הדה שבו

http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=10555&smsMsg=

הפורום של מועדון סאאב

http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=9392

ול גם משהו לNSU Nadav

סאאב היא מכונית, ואילן רשם נכון ס א א ב , פעמים אל"ף.

סאב שייך לפורום אודיו ולא כאן.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

זה נכון, הוא רשם נכון, ואני עשיתי השמטה מכוונת.....

מצד שני, אתה לא הבנת את כוונתי (כלומר את הבדיחה), עזוב, לא משנה.

בוא נאמר שלא דיברתי על מערכות הגברה... :-)

ד"ש למועדון סאאב ממועדון NSU.

היי אילן.

ברוך הבא לקארס פורום.

המקומות הנכונים להתענין הם:

הפורום של מועדון הדה שבו

http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=10555&smsMsg=

הפורום של מועדון סאאב

http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=9392

ול גם משהו לNSU Nadav

סאאב היא מכונית, ואילן רשם נכון ס א א ב , פעמים אל"ף.

סאב שייך לפורום אודיו ולא כאן.

NSU Club Israel

• תוכן חדש...