Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה

ANDRENALIN
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מת לקנות פורד שלבי או פונטיאק GTO לצורכי שיפוץ

אם יש משהו שיכול לתת לי אפילו כיוון לאן אני צריך לפנות בקשר לזה אני ישמח מאוד

פורסם
שלום לכולם

אני מת לקנות פורד שלבי או פונטיאק GTO לצורכי שיפוץ

אם יש משהו שיכול לתת לי אפילו כיוון לאן אני צריך לפנות בקשר לזה אני ישמח מאוד

חלילה איני מזלזל, רק מנסה להבין עד כמה להרחיק בנושא....אתה מודע לעלויות של המכוניות האלו, גם במצב לפני שיפוץ?

בארץ, אין. בחו"ל, יש. מחירן לפני שיפוץ, מגיע כאן בארץ ללפחות 70K-80K(כן, לפני שיפוץ, לשלבי, תכפיל, לפחות, ככה בשביל הכיף ואני חוזר, לפני שיפוץ).

שיפוץ מכוניות כאלו יהיה בד"כ רק למצב מקורי וקרוב למושלם, אחרת לא נוגעים באקזמפלרים מקוריים. תוסיף עוד 100K-150K למחיר הקניה, לפחות, לשיפוץ "סביר" (בשקלים). שיפוץ למצב מושלם יעלה לפחות 200K בשקלים.

מוסטנג רגילה שתהפוך לרפליקת שלבי היא אופציה. פונטיאק טמפסט שתהפוך לרפליקת GTO היא אופציה. עלויות שיפוץ למצב "יפה"... לפחות מאייה. מצב מושלם, תכפיל (אנחנו מדברים על רפליקת שלבי או GTO, לא על שיפוץ מוס או פונטיאק רגילה)

תורך לענות...אתה ערוך לעניין כלכלית? אם כן, אשמח להמשיך ולעזור מכאן.

בכל מקרה, תציץ באיביי כדי להבין מה סדר הגודל של המחיר של המכוניות שאתה מחפש www.ebay.com

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור

אני ממליץ להבא להיות יותר עדין.

נגמר לו האנדרנלין (כך במקור) , מאתמול אין אף תגובה.

אולי בשטרלינג המספרים ייראו מעט יותר קטנים. :smile:

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

בפעם הבאה שחלום שלך נגוז, תשתדל לכתוב כותרת ענינית לשרשור. אם כל אחד יכתוב "צריך עזרה" בכותרת ...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ליאור

אני ממליץ להבא להיות יותר עדין.

נגמר לו האנדרנלין (כך במקור) , מאתמול אין אף תגובה.

אולי בשטרלינג המספרים ייראו מעט יותר קטנים. :smile:

ישי

הוא בחר במכוניות הכי לא עדינות שיש...הוא היה צריך להיות מוכן לזה :-D

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

שלבי מוסטנק ופונטיאק GTO הן לא מכוניות השרירים היחידות שקיימות.

כן, הן המפורסמות ביותר אבל אני בטוחה שאפשר למצוא משהו אחר לשפץ שהבחור יאהב באותה מידה.

בקיצר Sonny boy, אוהב שרירים? רוצה לשפץ? אם יש לך את התקציב לשתיים שהזכרת, בכייף. אם לא, ועדיין יש בך מאהבת ההנאה האחורית - אני בטוחה שתמצא משהו אחר שיהיה לטעמך :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...