Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מכירה][תצפית]SEAT PURA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה מקיבוץ בצפון

סיאט פורה-ה"רפליקה" של סיאט לפיאט 127

צבע שחור,שלמה ויפה מבחוץ עם מעט חלודות,ללא טסט מספר חודשים

טובה להחזרה לכביש או לתרומת איברים

שכחתי שנה אבל אני חושב 82-83

לפרטים נוספים אך ורק בנייד-דותן-0528-416363

לא בפרטי!!!

פורסם

סיאט פורה נמכרה רק בשנים 84/5 אם זכרוני לא בוגד בי...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זיכרונך לא בוגד בך...

הפורה היתה המקבילה הספרדית ל 127 המקורית(לא הברזילאית!)שיוצרה עד 83'.

היא נימכרה בשתי גירסאות-L בעלת 3 דלתות ורמת גימור פשוטה,שימשה בעיקר חברות השכרה.

לגירסת ה GL היו 5 דלתות,והיא הגיעה ברמת גימור גבוהה יחסית שכללה מד סל"ד,שעון דיגיטלי בתיקרת המכונית,ריפוד עשיר ומגב אחורי.

התוספת החשובה באמת בדגמי ה GL היה גיר בעל 5 הילוכים שהקנה לפורה שיוט בין עירוני שקט יחסית.

הפורה היתה הסיאט היחידה שלא נפלה מהמקור האיטלקי,והיתה טובה בהרבה מה 127 הברזילאיות ששוקו בארץ באותן שנים.

הפורה נימכרה בארץ בשנים 84-85.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הפורה היתה הסיאט היחידה שלא נפלה מהמקור האיטלקי,והיתה טובה בהרבה מה 127 הברזילאיות ששוקו בארץ באותן שנים

אם אני לא טועה רוב ה-127 ששווקו בארץ בסוף שנות השבעים היו בעצם מתוצרת סיאט...(וזה אפילו לא הוסתר ע"י היבואן)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ה 127 ה"ספרדיות" היו בעלות 4 דלתות וניקראו CL.

היה להן שעון חום,דיפונים מאריג,גלגל הגה רך למגע וחישוקי גלגלים נאים יותר.

דגמי ה 2 ו 3 דלתות יוצרו באיטלייה.

בשנים האלו לא חלה חובה לציין את ארץ ייצור המכונית,כך שאפשר היה רק לנחש איכן יוצרה המכונית.

אגב,החובה לציין את ארץ ייצור המכונית חלה משנת 83',לאחר שבשנת 82' יובאו לארץ פיאט 128 שיוצרו ביוגוסלבייה ונירשמו כפיאט איטלקיות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

באותו הנושא - האם אפשר לקבל פרטים על הסיאט רונדה- האם היא רפליקה של הריתמו? ובאיזה מנועים היא צוידה (פשוט ענינו אותי באחת ...)

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

• תוכן חדש...