Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי חיבור סמל לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מאנגליה משלוח של 4 סמלים לפורד אנגליה חדשים לגמרי וברצוני לחבר אותם לאוטו, אבל אני מתלבט איך ואם בכלל לעשות את זה.

קראתי בשרשור של חיבור הסמלים שכולם ממליצים לחבר אותם עם חומר חזק שלא יצא לעולם כמו אפוקסי או סופרגלו, כמובן שזה עדיף נגד גניבות, אבל מה יקרה בעוד שנה בערך שאני ארצה לצבוע את האוטו, כי הצבע שלו כבר התחיל להתקלף? האם הפחח יוכל לצבוע אותו מבלי לצבוע את הסמלים? או האם הוא יוכל להוציא את הסמלים מבלי להרוס אותם? בכל זאת, מדובר בסמלים שעלו לא מעט ולא כל כך פשוט למצוא אותם...

תודה, שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

אני הייתי ממתין עם הסמלים עד הצבע או מדביק עם דבק דו-צדדי איכותי (יש הרבה זבל שלא מחזיקים אפילו את עצמם :wink:)אצלי הסמלים מודבקים עם דבק דו-צדדי שהפחח שלי משתמש בו....

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

סופרגלו נשבר די בקלות עם כלי חד כמו מברג דק, וגם ניתן להמיס אותו בממסים מתאימים (שממילא לא אכפת לך מה הם עושים לצבע כי הרכב נצבע)

אפוקסי יהיה חזק מאוד, אבל קשה להורדה. אני חושב שעדיף סופרגלו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ישנו דבק דו-צדדי שחור של 3M למטרה זו, הוא חזק מאוד ופועל ברגע שלוחצים עליו למשך כמה שניות. אם אתה מעוניין יש לי גליל שלם.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

היי,

דבר ראשון..תתחדש!

דבר שני..כדי אולי שבאמת תחכה קצת עם הסמלים (למרות שזה בטח יהיה קשה..:wink: )..אחרי צבע חדש אין דבר יפה יותר מסמלים חדשים..

:-)
  • תוכן חדש...