Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום !

רציתי לשתף אתכם בקצת מהחיים שלי ושל הבובה שלי (מיני מינור 84)

כן כן אז זהו היום זה היום, אחרי 4 חודשיים שהיא בבעלותי.

היום היא נכנסה לשיפוץ כללי וזה אומר.....

1. פחחות + צבע.

2. מנוע + חשמל.

3. אביזרי בטיחות.

*כל החלקים ברכב חדשים הבאתי הכל מגרמניה.

אז שיהיה לנו בהצלחה וניפגש בעוד 3 חודשיים.

יש תמונות לפני השיפוץ וקצת במהלך הפירוק ...תהנו :-)

http://photos.walla.co.il/idan_hersh

מי היה מאמין שמיני יכולה לסובב לך את הראש ?

פורסם

מזל טוב עידון

המגנזיום פצצה

כדי שיכסו את הדש בורד חבל שיפגע מהפחחות

נירא שהיא תהיה אחת מהיפות בארץ

שיהיה בהצלחה בלי קשיים

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

קודם כל, כל הכבוד על ההשקעה, נראה שהמיני באמת הולכת להיות יפיפיה.

בנוסף, אתה יכול לתת פרטים על איפה אתה עושה את השיפוץ? אני רוצה להתחיל לסיים לשפץ את הפיז'ו 304 קבריולט שלי, ואני ממש מתלבט לגבי כמה נושאים:

1. לפרק בעצמי או לתת למוסך?

2. איפה לעשות פחחות וצבע?

3. האם להגיע לרמה של פירוק מנוע מהאוטו וחלונות?

4. האם להחליף את מערכת החשמל?

אם תוכל לתת קצת יותר פרטים ועלויות אני אשמח.

תודה, שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

נראה כמו בסיס מעולה לשיפוץ, אוטו מאוד נקי. יהיה נחמד אם תשחזר הכל למקורי כולל המדבקות MAYFAIR (אלא אם כן לא זו התכנית )...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

מאחר והרכב עוד לא אספנות, ושיפוצים לעיתים מתארכים, כדאי להפקיד את הרשיונות כדי שלא תאלץ אח"כ להעבירו בדיקת מעבדה מוסמכת (אלא אם כן השיפוץ יתארך עד שנת 2014 :wink: ).

בכל מקרה בהצלחה! אנא עדכן אותנו בתמונות ובפרטים נוספים כגון אילו חלקים רכשת, מאיזה ספקים ובאילו מחירים.

נמרוד

פורסם

קודם כל, בהצלחה.

שנית- אבקשך לא לרשום כותרות בסגנון "הבובה שלי נכנסה לשיפוץ"- יש הרבה סוטים בפורום ומהר מאוד תתחיל לקבל ה"פ אשר מתעניינות במהות השיפוץ והאקטים אשר דרשו שיפוץ של בובה...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
קודם כל, בהצלחה.

שנית- אבקשך לא לרשום כותרות בסגנון "הבובה שלי נכנסה לשיפוץ"- יש הרבה סוטים בפורום ומהר מאוד תתחיל לקבל ה"פ אשר מתעניינות במהות השיפוץ והאקטים אשר דרשו שיפוץ של בובה...

תומר..... תיקון....רק לך שולחים הודעות כאלו... לא יודע למה :roll:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בהצלחה בשיפוץ.

אני היתי מחכה קצת לפי התמונות היא היתה במצב טוב...

קודם כל, כל הכבוד על ההשקעה, נראה שהמיני באמת הולכת להיות יפיפיה.

בנוסף, אתה יכול לתת פרטים על איפה אתה עושה את השיפוץ? אני רוצה להתחיל לסיים לשפץ את הפיז'ו 304 קבריולט שלי, ואני ממש מתלבט לגבי כמה נושאים:

1. לפרק בעצמי או לתת למוסך? ממני הפחח ביקש להשאיר את החלקים החיצוניים כדי שאם תיהיה איזו בעיה של אי התאמה אז הוא יוכל לסדר במקום.

2. איפה לעשות פחחות וצבע? איפה אתה גר? מומלץ לעקוב אחר פרוייקט מסויים של אותו הפחח שאתה רוצה לבצע אצלו את העבודה כדי ללמוד מניסיון אחרים. פחחות טובה עולה כסף....

3. האם להגיע לרמה של פירוק מנוע מהאוטו וחלונות? אם אתה יכול או שיש לך מי שירכיב אז למה לא?

4. האם להחליף את מערכת החשמל? עבודה לא קלה ולא זולה (מניסיון) שתמנע בעיות במערכות החשמל אח"כ , ואם כבר אתה מחליף אז מומלץ להיצמד לשירטוט והצבעים של החוטים של היצרן (קשה אבל שווה)

אם תוכל לתת קצת יותר פרטים ועלויות אני אשמח.

תודה, שחר

בהצלחה.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
מאחר והרכב עוד לא אספנות, ושיפוצים לעיתים מתארכים, כדאי להפקיד את הרשיונות כדי שלא תאלץ אח"כ להעבירו בדיקת מעבדה מוסמכת (אלא אם כן השיפוץ יתארך עד שנת 2014 :wink: ).

בכל מקרה בהצלחה! אנא עדכן אותנו בתמונות ובפרטים נוספים כגון אילו חלקים רכשת, מאיזה ספקים ובאילו מחירים.

נמרוד

נמרוד תרשה לי תיקון קטן. הפקדת רישיונות לרכב שאינו אספנות אינה פותרת מבדיקת מעבדה מוסמכת במקרה שמשך ההפקדה מעל לשנה, ממש כמו במצב של אי חידוש רישון במשך שנה. היתרון של הפקדה במקרה זה לעומת אי חידוש רישיון היא החסכון בעלויות אגרת הרישוי במשך תקופת ההפקדה.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

:-D שלום לכולם....

אז ככה רציתם קצת פרטים על השיפוץ של המיני שלי !

1. פחחות עושים לי במוסך BMW בפתח תקוה- אבל רק לי.

מכיוון שמישרדי חברת הליסינג שלנו יושבים שם.

2.רפוד בפנים עושה לי את זה אמנואל רפד רכב שעסק רק במכוניות כאלו, וזה אומר

שאני הולך לשחזר את האוטו למצב האורגינל שלו.

3.כל חלקי המנוע + חלקי חוץ הכל יובא מגרמניה חדש באופן עצמי.

4.אחרי השיפוץ של הפחחיה האוטו יועבר למסגר בשביל גומיות חדשות פנים וחוץ.

אחרי זה יועבר לרפד, משם לחשמלאי שעסק בעבר במיני מינור ומשם תחנה אחרונה

למכונאי שלי שכיום בונה ומתעסק עם מכוניות קלסאיות.

היום התחילו קצת בעיות בפחחות..עושים לי ריצפה חדשה וגם בגאג'.

יאלה לילה נעים לכולם ושיהיה לנו שוב בהצלחה

מי היה מאמין שמיני יכולה לסובב לך את הראש ?

• תוכן חדש...