Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל החברים שלום,

ביום חמישי 08/12/2005 תיערך הרצאה באוניברסיטת תל אביב.

מפאת לוח זמנים עמוס של המרצה ההרצאה תתחיל בשעה 19:00 בדיוק !! מומלץ להגיע רבע שעה לפני תחילת ההרצאה.

אנו מבקשים את הרשמתכם, אנא הירשמו בשעות הפעילות או השאירו לנו הודעות על רצונכם להירשם

במשיבון במועדון עד יום רביעי 07/12/2005

ההרצאה בנושא:

תקנות רכב אספנות- חידושים ועדכונים

ההרצאה תדון בתקנות החדשות של משרד התחבורה שנקבעו ופורסמו בחודשים האחרונים

מרצה:

שוקי שדה - מנהל אגף הרישוי - משרד התחבורה

ההרצאה תתקיים ביום ה', 08 בדצמבר 2005, בשעה 19:00, באולם 103 , בנין ללימודי הנדסה(בנין 37 במפה המצורפת, מהכניסה הקרובה ביותר לשער 17 , להולכי רגל ) בקמפוס אוניברסיטת תל אביב. משך המפגש כשעה וחצי. פיזור ב-21:00. הכניסה מהשעה 18:30 ועד 22:00 אפשרית רק משער 4 - ליד שער 4 ישנו חניון בו תוכלו להחנות את הרכבים.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש כמה בניינים ללימודי הנדסה - איזה מהם? יש הנדסת תכנה, הנדסת מכונות... איזה בדיוק?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
יש כמה בניינים ללימודי הנדסה - איזה מהם? יש הנדסת תכנה, הנדסת מכונות... איזה בדיוק?
יולה

אני מקווה שאצליח לכסות במקסימום את בעיית ההתמצאות בעקרון אני מצרפת 2 מפות , בנין 37 במפה המסופררת הינו הבנין בפינה הימנית הקרובה לשער 17 במפה הורטואלית שאת הלינק שלה הוספתי מתחת לתמונת הבניין , זוהי תמונת הבניין (לימודי הנדסה-כיתות), חפשו את בניין הקשתות:

B122.jpg

http://www2.tau.ac.il/map/unimapl1.asp

אוניברסיטת תל אביב.jpg

פורסם

כעיקרון עזבתי לפני סוף ההרצאה אבל הנקודות החשובות ביותר היו בגדול:

העברת בעלות לרכב אספנות ללא טסט - הקונה חייב להצהיר במשרד הרישוי על כך שהוא מודע לעובדה שהרכב ללא טסט חותם על איזה מסמך שמאשש את זה ומעביר בעלות כמו גדול

רישום רכבים אשר אינם נמצאים במחשב של משרד הרישוי - רכב אספנות אשר נמצא בבעלות אדם ואינו רשום במשרד הרישוי - באם יש לאותו אדם מסמך המעיד על כך שהרכב עבר טסט בארץ (לא משנה כמה זמן עבר מאז..), אפשר לרשום אותו ולקבל רישיונות חדשים (במקרה הצורך גם מספר חדש)

זה כל מה שעולה לי בראש עכשיו..

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
כעיקרון עזבתי לפני סוף ההרצאה אבל הנקודות החשובות ביותר היו בגדול:

העברת בעלות לרכב אספנות ללא טסט - הקונה חייב להצהיר במשרד הרישוי על כך שהוא מודע לעובדה שהרכב ללא טסט חותם על איזה מסמך שמאשש את זה ומעביר בעלות כמו גדול

רישום רכבים אשר אינם נמצאים במחשב של משרד הרישוי - רכב אספנות אשר נמצא בבעלות אדם ואינו רשום במשרד הרישוי - באם יש לאותו אדם מסמך המעיד על כך שהרכב עבר טסט בארץ (לא משנה כמה זמן עבר מאז..), אפשר לרשום אותו ולקבל רישיונות חדשים (במקרה הצורך גם מספר חדש)

זה כל מה שעולה לי בראש עכשיו..

אני חושב שהנושא צריך להכתב בצורה מסודרת בחוברת האובטומוביל המחולקת חינם לחברי מועדון החמש .

יש בערך 800 חברים , בהרצאה היו ודאי 80 איש (הלוואי ואני צודק )

והשרות הזה מגיע לכל החברים שלא השתתפו בהרצאה .

חומר למחשבה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
אני חושב שהנושא צריך להכתב בצורה מסודרת בחוברת האובטומוביל המחולקת חינם לחברי מועדון החמש .

יש בערך 800 חברים , בהרצאה היו ודאי 80 איש (הלוואי ואני צודק )

והשרות הזה מגיע לכל החברים שלא השתתפו בהרצאה .

חומר למחשבה .

דרור .

עד כמה שהבנתי זה בדיוק מה שיקרה.

שבת שלום-זאב

zeev

פורסם

מה שנאמר כוון לרכב שאיננו אספנות. ברכב אספנות אין כל בעיה להעביר בעלות גם אם אין טסט, והוא גם איננו צובר אגרות. הבשורה המשמעותית היא כפולה:

1. אין צבירת אגרות אחורה יותר משנתיים גם על רכבים שאינם אספנות.

2. החסימה על העברת הבעלות בדואר ניתנת להסרה בכל סניף של משרד הרישוי אם המוכר והקונה מתייצבים שם אצל הפקידה והקונה חותם על טופס שמאשר שידוע לו שלרכב אין טסט.

לגבי רישום של רכב ללא רישוי, מה שהיא אמרה זה שהם זקוקים לאסמכתא כלשהי שמחברת בין מספר השלדה ורישוי בארץ בעבר, כדי להוכיח שעבור הרכב שולמו המיסים בעבר. אם אין אסמכתא כזו, הם מפנים למכס שקובע את שיעור המס ונותן אישור למשרד הרישוי לרשום אותו עם מספר חדש.

נמרוד

פורסם
הבשורה המשמעותית היא כפולה:

2. החסימה על העברת הבעלות בדואר ניתנת להסרה בכל סניף של משרד הרישוי אם המוכר והקונה מתייצבים שם אצל הפקידה והקונה חותם על טופס שמאשר שידוע לו שלרכב אין טסט.

:shock:

ממתי שני אלה נכנסו לתוקף?

כי נדמה שרבים, כולל אותי, לא ידעו ולא שמעו על משהו דומה.

משכנתא זה קל

פורסם
מה שנאמר כוון לרכב שאיננו אספנות. ברכב אספנות אין כל בעיה להעביר בעלות גם אם אין טסט, והוא גם איננו צובר אגרות. הבשורה המשמעותית היא כפולה:

נמרוד

WOW, ענק!

תקנות חשובות מאוד! מתי הן תיכנסנה לתוקף? ואם כבר אנו בנימה אופטימית זו האם יש אולי שינוי בתקנות שיבטלו ו/או יקלו בעיניין של בדיקת מכון תקנים לרכב מיושן שאין לו מעל שנה טסט בתוקף?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
WOW, ענק!

תקנות חשובות מאוד! מתי הן תיכנסנה לתוקף? ואם כבר אנו בנימה אופטימית זו האם יש אולי שינוי בתקנות שיבטלו ו/או יקלו בעיניין של בדיקת מכון תקנים לרכב מיושן שאין לו מעל שנה טסט בתוקף?

שלו.

נדמה לי שאמרו שזה עכשו שנתיים-זאב

zeev

פורסם

לגבי רישום של רכב ללא רישוי, מה שהיא אמרה זה שהם זקוקים לאסמכתא כלשהי שמחברת בין מספר השלדה ורישוי בארץ בעבר, כדי להוכיח שעבור הרכב שולמו המיסים בעבר. אם אין אסמכתא כזו, הם מפנים למכס שקובע את שיעור המס ונותן אישור למשרד הרישוי לרשום אותו עם מספר חדש.

נמרוד

אפשר לחדד את הנקודה הזו ? איזה מקרים זה נועד לפתור ?

האם אפשר להבין מכך שניתן להוציא רשיון לכל רכב נטול מסמכים, אם משלמים עבורו מסים מחדש ?

הרי שינוי מספר שלדה (לרכב שרשיונותיו בוטלו\אבדו\אינם קיימים) די פשוט לביצוע. ואז מה ? הולכים למכס, מקבלים הערכת שווי על הגרוטאה, משלמים מס ומשיבים אותה לחיים ?

:roll:

פורסם

נמרוד

זה, נכון לעכשיו, או שאמור להכנס לתוקף? אם כן אמור, מתי?

בתודה, אור.

פורסם

אין לי כל מידע נוסף פרט למה שכבר כתבתי. שמענו אתמול דברים מפי שוקי שדה שהוא מנהל בכיר של אגף הרישוי, ומפי בלהה טל שהיא מנהלת תחום רשוי ומחשוב באגף הרישוי.

מר שדה נתן סקירה "ממעוף הציפור" על התנהלות אגף הרישוי ומגמות וחידושים שונים, שרובם אינם ספציפים לרכבי אספנות. גב' טל התמקדה ב"תכלס" של תקנות הרישוי לגבי רכבי אספנות, וענתה על הרבה שאלות של הקהל. מדבריה למדנו את מה שציטטתי, ומי שרוצה לעשות עבודה מועילה לכולם, יכול לקבל הקלטה של הכל, ולתמלל עבור כולנו את מה שנאמר מילה-במילה.

נמרוד

• תוכן חדש...