Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה לאחר כשבועיים וחצי של המתנה קניתי אתמול מרצדס 190E שנת 84.

הרכב היה אצל אותם הבעלים משנת 84 והוא שמר עליו וטיפל בו במסירות ויש הסטוריית טיפולים מהיום הראשון.

הרכב מכנית במצב מדהים ודורש מעט טיפולי קוסמטיקה.

כאשר ביטחתי אותו אתמול סירבו לעשות ביטוח מקיף ואת זה אני יכול להבין בגלל שגם כלכלית זה לא משתלם. מה שהפתיע אותי היה שהסוכן אמר שמכיוון שזה רכב מיושן אז תהיה בעייה לעשות לו ביטוח גרירה,אבל הוא בכל זאת ינסה. האם מישהו יודע אם יש דרך לבטח רכב ישן בביטוח גרר?

הרכב עם האימובילייזר המקורי ומנעול גיר. משום מה אתמול בלילה לא ישנתי טוב כי הרגשתי שהוא לא מוגן מספיק. חשבתי על להוסיף קודן ומנעול הגה. האם למישהו יש הצעות יותר טובות כיצד למגן אותו?

הדשבורד סדוק לגמרי ומכוסח. קיבלתי הצעה על דשבורד חדש ב 1200 ש"ח האם המחיר הגיוני?

בתודה

אסף

פורסם
האם מישהו יודע אם יש דרך לבטח רכב ישן בביטוח גרר?

אני עם רכב בן אותו הגיל בערך (85), אפשר לעשות ביטוח גרירה, זה עולה בערך 100 ש"ח יותר מהרגיל.

הדשבורד סדוק לגמרי ומכוסח. קיבלתי הצעה על דשבורד חדש ב 1200 ש"ח האם המחיר הגיוני?

חדש? לא משוחזר, משופץ, מפירוק?

אם חדש, קפוץ על זה ב-2 ידיים. מחיר מצויין. להביא חדש מחו"ל יעלה יותר.

הרכב עם האימובילייזר המקורי ומנעול גיר. משום מה אתמול בלילה לא ישנתי טוב כי הרגשתי שהוא לא מוגן מספיק. חשבתי על להוסיף קודן ומנעול הגה. האם למישהו יש הצעות יותר טובות כיצד למגן אותו?

אם אתה מודאג, תוסיף מנעול הגה, לא יזיק.

לא הייתי שם קודנית, כי הדברים הללו גורמים בעיות חשמל (ברוב המקרים) ואינם כל כך יעילים.

גנב מיומן עוקף את הקודנית תוך מספר שניות. אנשים מתקינים את הקודנית משום שזה מה שהביטוח דורש, לא כי זה טוב.

טיפול מונע, הוא לגרום לכך שהרכב לא יבלוט לעיין. הכי פשוט - כיסוי לרכב, כך אף אחד לא רואה מה יש מתחת.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

הרכב משמש אותך לנסיעות על בסיס יומי?

אם לא, אתה יכול להישתמש בסנדלים.. גם מרתיע, וגם יעיל (יותר מכל המנעולים והקודניות ביחד...)

תתחדש!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש מספר אזעקות עם שלט שיש עליו מסך וברגע שמישהו נוגע לך ברכב מסומן לך על השלט והשלט מצפצף לך ו/או רוטט בנוסף לרעש של האזעקה.

מצטרף לרעיון של הכיסוי רכב כדי שימשוך פחות את העין (אבל תמיד יהיו הסקרנים שירצו לבדוק מה זה...)

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

כנראה שאני יקנה כיסוי רכב ומנעול הגה לבינתיים. בהמשך כנראה גם סנדל.

הרכב ישמש אותי לנסיעות יומיומיות אך הק"מ שאני אעשה איתו יהיה די נמוך ( יש לי הסעות מהעבודה ויש עוד 2 רכבים בבית).

דרך אגב הרכב עם 159000 ק"מ מקוריים.

אין לי מצלמה דיגיטלית אלא רק המצלמה של הטלפון אז בהמשך יהיו גם תמונות.

ביטוח גרירה הסתדר. אך מסרבים לעשות לי ביטוח שמשות. מישהו יכול לעזור?

שאלה קצת מביכה:

באיזה דלק אני אמור לתדלק? אני יודע שרכב ישן מתדלקים ב 96 אבל הרכב מוזרק אז אולי 95 בכל זאת?

פורסם
המשך יהיו גם תמונות.

ביטוח גרירה הסתדר. אך מסרבים לעשות לי ביטוח שמשות. מישהו יכול לעזור?

קלאסיקאר, יש להם שם (לליאור) חברת ביטוח שמבטחים רכב "מיוחד", כולל ביטוח מקיף וכו'...

סביר להניח שתקבל גם מחיר טוב יותר (ויחס טוב יותר, בעיקר במיקרה ו...). ככה הוא מבטיח ;-)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...