Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במיוחד על אמרקיות מפלצות ששותות דלק כמו שתיין אלכוהליסט

במסיבת שתיה חינם [אחח איך אני מתגעגע לימים]

או אפילו על רכבים רגילים ישנים

כי ידועה שגם רכבים "רגילים" משנות ה70

עד כמה שיהיו רגילים הם גם חובבי שתיה

פורסם

לא ניתן.

עפ"י החוק, מותר רק למכוניות מאמצע שנות ה 90 (אני חושב 96).

חוץ מזה, זה דופק לגמרי את הכל !

גם מקוריות, וגם הכוח מתחרבן.

אז מה עשינו?

רוצה חיסכון בדלק? קנה פיאסטה.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

לפי החוק בארץ ניתן להרכיב מערכת גז לכל רכב בנזין מעל שנת 95 קרונית ניתן להרכיב מערכת גז על רכב ישן אבל רק באופן "פיראטי"שזה מאוד לא מומלץ

פורסם

אם הייתי רוצה חסכון בדלק הייתי נוסע באוטובוס

אבל רציתי ועדיין רוצה את החיוך הדיבילי שלי כול פעם שאני נכנס ונוסע על הבימבושית שלי

אני יודע כן כן זו רק חיפושית

אבל אני מת עליה

ובקרוב מי יתן אני משדרג לכרמן גיאה14 מדהימה ואז איזה חיוך יהיה לי [לא רק חלום]

וכמובן בלי לפגוע בחיפושית שלי אין מצב למכור אותה!!!!!!

אבל אחי יש לו אמריקאית 3100 סמק שנת 94 או משהו בסגנון [גרנד פריקס]

והוא שוקל אולי לעבור לגז

וסתם זה עניין אותי

פורסם
...אבל אחי יש לו אמריקאית 3100 סמק שנת 94 או משהו בסגנון [גרנד פריקס]

והוא שוקל אולי לעבור לגז

וסתם זה עניין אותי

שנת 94, לא תוכל (בצורה חוקית)

מצטער.

אגב, אומרים גראנד פרי. לא מבטאים את ה "קס" בסוף

המילה במקור מצרפתית אם אני לא טועה.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

בחודשים הקרובים יאשרו התקנת מערכת גפ"מ לכל המכוניות ללא הגבלת שנתון. זה יהיה נהדר לכל המכוניות הנורמליות. הבעיה תהיה במנועים בנפחים מאיזור ה 4 ליטר ומעלה.

במקביל הקלו את התהליך הבירוקרטי, ומעתה מספיק אישור של מוסך המורשה להתקנה ולא צריך גם אישור מעבדה מוסמכת.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
בחודשים הקרובים יאשרו התקנת מערכת גפ"מ לכל המכוניות ללא הגבלת שנתון. זה יהיה נהדר לכל המכוניות הנורמליות. הבעיה תהיה במנועים בנפחים מאיזור ה 4 ליטר ומעלה.

במקביל הקלו את התהליך הבירוקרטי, ומעתה מספיק אישור של מוסך המורשה להתקנה ולא צריך גם אישור מעבדה מוסמכת.

יא אללה, אילו מפגרים! אין מילים, פשוט אין מילים! דווקא למנועים הגדולים והישנים הדבר נחוץ ביותר- הם הכי שתיינים, וגם בכי מזהמים את הסביבה! אבל מה - כמובן, התקנה מאפשרת התקנה רק על המכוניות מעל 95, ורק על מנועים עד 2500 ס"ק! מה הקטע?! אפילו ברוסיה לפני 30 שנה, שלכל הדעות קשה היה לקרוא "מדינה מתקדמת", היו מלא משאיות, אוטובוסים ומוניות, שהיו נוסעים על גז! ולא שמעתי על אף מיקרה של פיצוץ, למרות האחזקה הלקויה ביותר של המערכות הנ"ל! אבל לא - אצלינו משרד התחבורה הכי חכם, מה שטוב ובטוח בכל העולם - נחשב למסוכן אצלינו! יופי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש ברשותי ונדורה מודל 90 שעשיתי לה הסבה לגז בעצמי ואין בעיה עם השנה,הבאתי את הקיט מארהב

אה... כן...

אתה נוסע בלי ביטוח!

ואם לא ידעת קודם, עכשיו אתה יודע.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

כמו שכבר אמקתי - לשכן שלי הייתי וואנדורה ארוכה מאוד (לשעבר של תרומות דם או משהו צהוב אחר), היה לה בלון גז ביתי מהסוג הגדול מוסתר מאחור בתוך תיבה מעץ, ב100 ש"ח אתה ממלא את הבלון וזה לדבריו מספיק לבת-ים חיפה ובחזרה ועוד נשאר הרבה גז. הרכב הושבת מתאונה לפני מספר חודשים והרכב נמכר לחלקים.

אני חייב לציין שהפעולה של המנוע על גז הייתה שקטה קצת יותר, עדיין הייתה נהימה אמריקאית בלחיצה על הדוושה אבל הרבה יותר מעודנת, והדבר שהכי אהבתי- הריח שיוצא מהאגזוז...

haters will hate

• תוכן חדש...