Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Zaporozhetsמשהוא מכיר את הרכב הזה..?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאהבתי למנועי הקירור אוויר יצא לי לדבר בעבודה על המנועים הנ"ל התגלגלה השיחה.. והוא אמר לי שברוסיה היה להם איזה אוטו קטן בשם זפרציס...(וכמובן שנשאלה השאלה מזה לעזאזל המילה הזאת שהוא מקלל אותי?) אחרי שעה של חיפוש בגוגל הצלחתי באמת למצוא את הרכב ואיך רושמים את זה..

בכול אופן השאלה שנשאלת האם קיימים כאלו בארץ נראה אוטו ממש חמוד בסגנון פיאת 500..

ניתן לתמונות לדבר...

realzaz2.jpg

realzaz.jpg

1961Zaporozhets.jpg

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

ZAPOROZHETZ - זפרוז'ץ

לי לא ידוע על רכבים כאלו בארץ - יכול להיות שהם קיימים אבל הרכב הרוסי היחיד שאני יודעת שיש בארץ זה וולגה גאז (לא כולל אופנועים)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אם אני אכתוב מה האוטו הזה, כבר ימצא כאן איזה גאון, שיגיד לי, שלא הכל מסתובב סביב NSU, ולכן, נתן לגאון הזה להסביר מה זה זאפארוז'ץ.

NSU Club Israel

פורסם
אם אני אכתוב מה האוטו הזה, כבר ימצא כאן איזה גאון, שיגיד לי, שלא הכל מסתובב סביב NSU, ולכן, נתן לגאון הזה להסביר מה זה זאפארוז'ץ.

טוב, נו, אם אתה מתעקש - אני מוכן לקחת על עצמי את התפקיד של "הגאון"! :-):loco::silly:

אז זהו, שדגם הספציפי הזה, לדעתי, ויתקנו אותי אם אני טועה, הועתק, או לפחות בוצע ניסיון להעתיקו, מפיאט, לפחות חיצונית.

אבל דגם אחר, "מתקדם" יותר - הועתק, שוב, לפחות חיצונית, במידה רבה מהפרינץ, עד כדי כך, שבמכס, כשראו אחד כזה- רשמו לו בניירות מכירה "NSU-PRINZ"!:-) אין לי מושג, אגב, מה קרה לו מאז, אבל לכבישי ארצינו מסכן לא עלה מעולם! אבל, ראיתי אחד אדום, במצב חדש לגמרי, מסתובב בבת-ים לפני הרבה שנים, עם מספרים זרים - לא יודע, מה זה היה ולמה, אבל ראיתי אותו רק פעם אחת, וזהו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתה גאון בלי מרכאות, תודה... :-P

טוב, נו, אם אתה מתעקש - אני מוכן לקחת על עצמי את התפקיד של "הגאון"! :-):loco::silly:

אז זהו, שדגם הספציפי הזה, לדעתי, ויתקנו אותי אם אני טועה, הועתק, או לפחות בוצע ניסיון להעתיקו, מפיאט, לפחות חיצונית.

אבל דגם אחר, "מתקדם" יותר - הועתק, שוב, לפחות חיצונית, במידה רבה מהפרינץ, עד כדי כך, שבמכס, כשראו אחד כזה- רשמו לו בניירות מכירה "NSU-PRINZ"!:-) אין לי מושג, אגב, מה קרה לו מאז, אבל לכבישי ארצינו מסכן לא עלה מעולם! אבל, ראיתי אחד אדום, במצב חדש לגמרי, מסתובב בבת-ים לפני הרבה שנים, עם מספרים זרים - לא יודע, מה זה היה ולמה, אבל ראיתי אותו רק פעם אחת, וזהו...

NSU Club Israel

פורסם

לאבא שלי היה כזה, זפארוז'יץ, בברה"מ דאז, לפני עלייתנו לארץ בסוף שנות ה 70. האוטו הראשון שלו.

אני לא ממש זוכר הרבה, אבל הרכב היה משעשע במיוחד. לפעמים בעליות היה צריך לצאת מהאוטו וללכת לידו כדי שלא יתחמם, ופעם בשבוע-שבועיים אבי היה פותח את המנוע לאוברול קטן.

ניסיונות להסיע 4 אנשים הפכו מהר מאד ממצחיקים לעצובים.

אחרי העליה לארץ קנינו אסקורט ברנדה עם מנוע 1100, מייד אין נצרת. דווקא סחב לא רע יחסית לזפארוז'יץ ההוא...

• תוכן חדש...