Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מיני השבוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע סופסוף אני לא עובד אז אשמח לקיים איזה מפגשון מיני עדיף באיקאה שאולי ימשיך בנסיעה למפגש של מועדון ה-5 באוניברטיסה

יש תומכים?

פורסם

היי ניב

וכול אוהבי המיני באשר הם

רעיון טוב ניב שניפגש באיקאה מי שגר באיזור ואחרי זה ניסע לאיצטדיון רמת גן שם יש מפגש של סובארו

יהיה יותר נחמד וגם יותר גדול שם כך אני חושב

עידן צריך לחזור מגרמניה מחר או מחרתיים הישארתי לו הודעה בטלפון אני מאמין שהוא יחזור אלי ויביא לנו קצת תמונות מהמפגש מיני שהוא היה בגרמניה

נוכל להיפגש באיקאה אני משער בשעה 13:30 ואז משם ניצא לאיצטדיון

תיתן אישור ונבצע

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם
רעיון טוב ניב שניפגש באיקאה מי שגר באיזור ואחרי זה ניסע לאיצטדיון רמת גן שם יש מפגש של סובארו

יהיה יותר נחמד וגם יותר גדול שם כך אני חושב.

טל גלאפו

הי טל וניב.

מפגש סובארו מתקיים ביום שבת. ונשמח לארח אתכם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=94484

באזור האצטדיון בימי שישי מתכנסים כל מיני ילדים עם המכונית שאבא ואמא קנו להם (איביזה, לאון, פונטו וכל מיני פלסטיקים....) והם גם קצת משתוללים איתן. בתקופה שמועדון ה-5היו נפגשים שם היו שם לא מעט תאונות ולכן יש הנמנעים מלהגיע לאצטדיון בימי שישי. מי שעדין מגיע לאצטדיון זה חברי החיפושיות.

(אם אתם רוצים להגיע לאוניברסיטה ולתפוס מקום תגיעו בסביבות שעה 16:00.)

נשמח לארח אתכם במפגש בשבת.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אני יודע הייתי חבר פעם בMax Tuning (ועכשיו שחזרתי לראות מה הולך שם ראיתי איזה גנון זה...)

אז נסעתי לרמת גן וריאיתי את החיפושיות ודווקא את הילדים לא ראיתי, מה שכן ראיתי זה איזה 15 ניידות :)

בקיצור משה לא הבנתי איפה המפגש שלכם? באוניברסיטה או באיצטדיון?

פורסם

בקיצור משה לא הבנתי איפה המפגש שלכם? באוניברסיטה או באיצטדיון?

יום שישי המפגש הרגיל של מועדון ה-5.

יום שבת המפגש של מועדון "סובארו קלאסי" בשעה

14:00 במקום של החיפושיות.

להתראות במפגש:

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...