Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה מטרו תורמת למיני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

1.אילו חלקים מכניים חוץ מהמנוע והגיר תואמים בין מטרו משנות ה 90 ומיני 79 ?

(בלמים,צמיגים+גאנטים, מתלים ...)

2.האם המושבים הקדמיים של מטרו מתלבשים על המסילות של המיני ללא שינויים?

בתודה

ניר.

NIR .Y

פורסם

הדרמים של המטרו מתאים למיני יושב בול אבל בתנאי שאתה מרכיב ג'אנט 12"

גם הברקס דיסק מקדימה מתאים

במיני אין מסילות יש שני ברגים שתופסים את הכיסא מקדימה ומאחור עם וו שאפשר להרים את הכיסא

ככה שאם אתה רוצה להחליף אתה צריך לבנות מטלה חדש לכיסא

אם אתה יצירתי אז אתה תוכל לקחת ולשנות כמה דברים מהפנים ולהרכיב במיני

המנוע של המטרו ושל מיני בכלל מגיע ביחד עם הגיר הגיר מחובר מתחת למנוע והוא גם בטור עגן השמן של המנוע,במנועים של המטרו או מיני יש רק סוג של שמן אחד שניקרא בימנו שמן מנוע

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

שלום טל

אני חושב שאתה טועה

תתקן אותי אם אני טועה , אבל על מינת להתאים את מערכת הבלימה של המטרו למיני , אתה צריך להחליף את ההבים של המיני , וכן להחליף את הצינור הבורר שיש במיני שפיצול של שתי צינורות במטרו .

אני במיקרה עובד על פרוייקט כזה בימים אלו , וזה מה שעשיתי , אשמח לצלם לחברים את החלקים שנירכשו על מינת שנוכל כולנו ללמוד מזה .

בברכה

מינימן

הדרמים של המטרו מתאים למיני יושב בול אבל בתנאי שאתה מרכיב ג'אנט 12"

גם הברקס דיסק מקדימה מתאים

המנוע של המטרו ושל מיני בכלל מגיע ביחד עם הגיר הגיר מחובר מתחת למנוע והוא גם בטור עגן השמן של המנוע,במנועים של המטרו או מיני יש רק סוג של שמן אחד שניקרא בימנו שמן מנוע

טל גלאפו

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם
שלום טל

אני חושב שאתה טועה

תתקן אותי אם אני טועה , אבל על מינת להתאים את מערכת הבלימה של המטרו למיני , אתה צריך להחליף את ההבים של המיני , וכן להחליף את הצינור הבורר שיש במיני שפיצול של שתי צינורות במטרו .

מינימן

אתה צודק מיכאל

אבל מה שאמרתי נכון וכך אני עשיתי במיני שאני מרכיב במטרו יש מפצלי קטנים בצד שמאל וצד ימין את הצינורות אפשר ליצור זה צינור גמיש יחסית למזלי שקניתי את המיני קיבלתי משאבה מרכזית עם שלוש יציאות כמו שיש במטרו

כך שנוצר לי מצב רק להעביר את הברקס דיסק ולחבר את הקליפר כמו שהיה מחובר במטרו עם שני צינורות ולא רחד כמו שיש ברוב מיני בארץ שמרכיבים קיט צינורות שאין אותו בארץ

אם תירצה פירוט יותר דבר איתי בטלפון ...........

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

• תוכן חדש...