Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקבץ תמונות של החבורה שהגיעה ראשונה לאירוע ביום שבת האחרון באשדוד ... שמש, ים, מכוניות עתיקות - למה עוד אפשר לצפות?

HPIM2960.JPG

HPIM2961.JPG

HPIM2968.JPG

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הי חברה,

למה לא מפרסמים שיש אירועים כאלה בפורום?

כל פעם אני שומע על טיולים בדיאבד ,

ומספרים כמה טוב היה , ועוד שמים תמונות ...

מה זה רק למיוחסים?

פורסם
הי חברה,

למה לא מפרסמים שיש אירועים כאלה בפורום?

כל פעם אני שומע על טיולים בדיאבד ,

ומספרים כמה טוב היה , ועוד שמים תמונות ...

מה זה רק למיוחסים?

ברוך הבא ידידנו החדש.

ראשית, העניין מפורסם, גם בפורום וגם באתר מועדון החמש.

אולם! המפגשים מיועדים לחברי מועדון החמש.

הם גם מקבלים במייל את ההודעות באופן ישיר.

תשמע, הם מקבלים בנוסף גם את האבטומוביל, וגם בונוסים נוספים . . .

אז אם ברצונך להשתתף בטיולים ובפעילויות, הנך מוזמן להרשם למועדון.

תאמין לי - זה שווה. (ניתן עדיין להרשם במחיר הישן, לפני שעולה ל-80 ש"ח לחודש).

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ראשית, העניין מפורסם, גם בפורום וגם באתר מועדון החמש.

אולם! המפגשים מיועדים לחברי מועדון החמש.

הם גם מקבלים במייל את ההודעות באופן ישיר.

תשמע, הם מקבלים בנוסף גם את האבטומוביל, וגם בונוסים נוספים . . .

בונוסים?? אבטומוביל?

ממש מיוחסים....

:-P

בברכה,

גלעד

פורסם
בונוסים?? אבטומוביל?

ממש מיוחסים....

:-P

ג. יא חנטריש

תודה, תודה שנהנת ביום שישי, אפילו האכלתי אותך בוטנים מכף ידי, קבלת שירות V.V.I.P

הכי מיוחס

אירית

פורסם

אתעלק על השירשור:

אני מעוניין להצטרף למועדון ה5, קראתי את רוב השרשורים על המועדון ואני מעוניין לדעת עם מי אני אוכל לבוא לטיולים שכאלו כי לפי מה שהבנתי רוב הוותיקים חיים בקומונה משלהם בתוך המועדון ואין התערבבות של ממש עם הצעירים, בקיצר אני לא רוצה להרגיש עוף מוזר בטיולים ומפגשים.

כמה עולה חברות לשנה ולאן אני מגיע ע"מ לשלם במזומן?

אני יודע שאני יכול לתרום המון גם בזמן וגם בידע ואני רוצה השאלה היא איך יקבלו אותי ואני רוצה תשובה כנה.

תודה בנצי.

haters will hate

פורסם

תתפלא - אבל יש התחברות עם הצעירים - אפילו כאלו שהם לא חברי מועדון (אני לדוגמה) :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אתעלק על השירשור:

אני מעוניין להצטרף למועדון ה5, קראתי את רוב השרשורים על המועדון ואני מעוניין לדעת עם מי אני אוכל לבוא לטיולים שכאלו כי לפי מה שהבנתי רוב הוותיקים חיים בקומונה משלהם בתוך המועדון ואין התערבבות של ממש עם הצעירים, בקיצר אני לא רוצה להרגיש עוף מוזר בטיולים ומפגשים.

אני יודע שאני יכול לתרום המון גם בזמן וגם בידע ואני רוצה השאלה היא איך יקבלו אותי ואני רוצה תשובה כנה.

תודה בנצי.

בנצי יקר

השירשורים אינם מראים את המצב המדוייק.

לדעתי, מרבית חברי המועדון לא נמצאים בפורום.

במועדון חברים בני גילאים שונים ובטווח נרחב, להערכתי בין 18 ל - 75 פחות או יותר.

יש עשירים ויש פחות, יש בעלי כמה רכבים ויש אלה שאין להם אף לא רכב אספנות אחד.

יש שבאים לראות מכוניות, ויש שפשוט מחפשים הזדמנות לברוח מהאשה לכמה שעות . . .

ברור שלא ניתן למצוא מכנה משותף אחיד ובודד לכל החברים, ולכן, עקב ההבדלים השונים בין החברים,

(וגם בגלל שאין יותר מידי מקום סביב השולחנות בבית הקפה :-) ), נוצרות מעין קבוצות, באופן שכל אחד מתחבר עם אלו שמזדהה איתם.

כמובן שבפעמים הראשונות שתגיע למפגש או הרצאה או טיול וכד' לא תכיר כמעט אף אחד ואולי תרגיש קצת "מחוץ לעניין, לא נעים, מיותר וכד." אולם לאחר כמה פעמים תתחיל להחליף דיעות ורשמים עם החברים ולאט לאט תרגיש בבית.

זה שאתה מכיר חברים בפורום נותן לך יתרון על כאלה שמתחילים (כמוני בעבר) מנקודת האפס.

אתה יכול לקבוע עם אחד או שנים מהפורום (אני מוכן לנדב את עצמי), להפגש, ובעזרתם להכיר חברים נוספים, ותאמין לי שאחרי חודש תשכח את נושא השירשור הזה . . .

פרטים אודות אפשרויות, ומחירי ותנאי ההרשמה, קבל באתר מועדון ה-5 או בטלפון המופיע באתר.

אז, להתראות במועדון - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אתעלק על השירשור:

תודה בנצי.

"אני לא רוצה להרגיש עוף מוזר" - רצית תשובה כנה? זה לא קשור אלינו זה אתה....

"רוב הוותיקים חיים בקומונה משלהם" - הכל פתוח אנחנו מתים על צעירים....הגורו מאשר

"כמה עולה חברות לשנה" - http://www.netvision.net.il/~dror/registration.doc

"ולאן אני מגיע ע"מ לשלם במזומן" - או ישירות למשרד, או לאחד מהנציגים במפגשישי, ניתן גם בכרטיס אשראי בטלפון.

אירית

פורסם
בנצי יקר

השירשורים אינם מראים את המצב המדוייק.

לדעתי, מרבית חברי המועדון לא נמצאים בפורום.

במועדון חברים בני גילאים שונים ובטווח נרחב, להערכתי בין 18 ל - 75 פחות או יותר.

יש עשירים ויש פחות, יש בעלי כמה רכבים ויש אלה שאין להם אף לא רכב אספנות אחד.

יש שבאים לראות מכוניות, ויש שפשוט מחפשים הזדמנות לברוח מהאשה לכמה שעות . . .

ברור שלא ניתן למצוא מכנה משותף אחיד ובודד לכל החברים, ולכן, עקב ההבדלים השונים בין החברים,

(וגם בגלל שאין יותר מידי מקום סביב השולחנות בבית הקפה :-) ), נוצרות מעין קבוצות, באופן שכל אחד מתחבר עם אלו שמזדהה איתם.

כמובן שבפעמים הראשונות שתגיע למפגש או הרצאה או טיול וכד' לא תכיר כמעט אף אחד ואולי תרגיש קצת "מחוץ לעניין, לא נעים, מיותר וכד." אולם לאחר כמה פעמים תתחיל להחליף דיעות ורשמים עם החברים ולאט לאט תרגיש בבית.

זה שאתה מכיר חברים בפורום נותן לך יתרון על כאלה שמתחילים (כמוני בעבר) מנקודת האפס.

אתה יכול לקבוע עם אחד או שנים מהפורום (אני מוכן לנדב את עצמי), להפגש, ובעזרתם להכיר חברים נוספים, ותאמין לי שאחרי חודש תשכח את נושא השירשור הזה . . .

פרטים אודות אפשרויות, ומחירי ותנאי ההרשמה, קבל באתר מועדון ה-5 או בטלפון המופיע באתר.

אז, להתראות במועדון - אבי.

תיקון קל: 17 הצעיר ביותר, והוותיק ביותר בין 87 שיהיו בריאים, אייטם לכתבה הלא כן???

אירית

פורסם

בנציל'ה - לא כל האנשים במפגשים הם גברים...

רובם - אבל לא כולם... :)

חוץ מזה - אין שום קשר לגיל שלי ולאיך שאני נראית - ברגע שאתה בנאדם חברותי שאין לו בעיה לדבר עם אנשים אפילו עם הבדלי גילאים עצומים - אין בעיה.

אני אתן לך דוגמה - בשולחן שבו אני יושבת בד"כ הגילאים נעים בין 18 (אני) ל-60+

וכולנו יושבים בשמחה רבה ביחד :)

פורסם

אגב - יש הנחות לסטודנטים בדמי החבר? :)

הייתי חייבת לשאול...

• תוכן חדש...