Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב קריאה לעזרה, אנא פשפשו במחסנים, ארונות, תחת המיטות, בבוידם או בכל מקום שעולה על דעתכם, שניתן למצוא...... מחפש בנרות, קסנון ולפידים, זכוכית קידמית לפנס של הנסיכה....

של ווספה מתאים, פנסי ערפל, או כל רעיון אחר .... תודה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
שוב קריאה לעזרה, אנא פשפשו במחסנים, ארונות, תחת המיטות, בבוידם או בכל מקום שעולה על דעתכם, שניתן למצוא...... מחפש בנרות, קסנון ולפידים, זכוכית קידמית לפנס של הנסיכה....

של ווספה מתאים, פנסי ערפל, או כל רעיון אחר .... תודה-רן

12 ס"מ קוטר? רדיוס?, יש תמונה ?

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

נמצא !!!!!

שוב תודה ליוני מיוני אופנועים, לפעמים הדברים הפשוטים שמונחים מתחת לעין דווקה מהם שוכחים....כמובן שיצרתי קשר עם יוני וזכיתי שוב להצצה נדירה במחסן ההפתעות שלו ונימצאה הזכוכית המבוקשת תוצרת הארץ אומנם אבל במצב חדש....

לכל מי שמשפץ אופנועים ווספות וכלים דו"ג נוספים ממולץ לבקר בחנות של יוני ניתן להשיג שם דברים רבים שלא ניתן למצוא במקומות אחרים......

תמונות של הפנס המושלם בקרוב בשירשור הנסיכה-רן

פורסם

אזעקת שווא !!!!

לצערי הזכוכית מושלמת בגודל, אבל המיגרעת שלה גדולה מהמגרעת של מסגרת האלומיניום.... להמשיך לחפש.....תודה-רן

פורסם

זכוכית מפלסטיק הולך?

עד כמה שזכור לי היא של ווספה והקוטר שלה הוא 14 ס"מ.

אם תרצה היא שלך, אני מנס ציונה.

20051129__00199.jpg

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

שלום לשכן מנס ציונה...

הריקשה שלך חביבה ביותר, אני מקווה רק שרוב

הקליאנטים שלך הם מנס ציונה...

זכוכית מפלסטיק הולך?

עד כמה שזכור לי היא של ווספה והקוטר שלה הוא 14 ס"מ.

אם תרצה היא שלך, אני מנס ציונה.

NSU Club Israel

פורסם
שלום לשכן מנס ציונה...

הריקשה שלך חביבה ביותר, אני מקווה רק שרוב

הקליאנטים שלך הם מנס ציונה...

שלום שלום!

אכן רובם מנס ציונה, אך לפעמים שאין ברירה אני יוצא מהעיר ובעזרת רוח ג?ב?ית מגיע בקלות ל 75 קמ"ש,

ובינתיים נהנה ממוסיקה יוונית משובחה.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

• תוכן חדש...