Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים רעים שרטו את השמשה הקדמית אם יש למישהו רעיון אך לטשטש או להעלים את השריטות

אשמח לשמוע

בכדי לא לעשות פה פרסום (אלא אם מנהל הפורום יאשר), פנה אליי בפרטי ואני אפנה אותך לחברה שמתקנת סדקים ושריטות משמשות של מכוניות קלאסיות.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור תפרסם אם אתה יכול.

אני אצטרך את זה לפיאט. וחבר צריך עכשיו לחיפושיט.

תודה מראש.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

השתמשתי בשירותיו של האדון. הוא מאוד נחמד, ובחמשת החודשים האחרונים מאז שעבר מענף התיירות לענף הזגגות כבר הספיק לתקן כמה עשרות כלי רכב. עיקר יכולתו לדבריו בתיקון סדקים בשמשה שכבתית. הוא מזריק בלחץ לסדק בשמשה נוזל שקוף שמתקשה כשמוקרן ב UV. לדבריו יכול באופן דומה להעלים שריטות חיצוניות. הוא דורש 300-500 ש"ח לתיקון, אבל לא גובה כסף אם לא הצליח.

אצלי באוטו התיאוריה לא עבדה, והסדק נותר כמעט כשהיה. יתכן והסדק היה מעבר ליכולת השיטה, יתכן ולאדון דרוש עוד נסיון, יתכן והשיטה דורשת עוד פיתוח.

נמרוד

פורסם

את השיטה הזאת אני מכיר מלפני שנים ובהרבה מקרים היא מצליחה וטובה (אך לא בכולם) וגם בתקוני פגיעות אבן כ "כוכבים ופרחים" בנוסף לשריטות.

המדובר ב "שרותי פי. אס סיסטמס" שברח' הזית 10 גן חיים, טל' 09-7601029

או נייד 052-3790111 וניידת התקון מגיעה אליכם לביצוע המלאכה.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...