Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוב תודות !

דרור
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוב מפגשי השישי אנו פוגשים את החברים , מציגים מכוניות חדשות מידי פעם

מחליפים חוויות , מתייעצים ובוודאי נהנים מהאווירה .

לא בכל יום שישי הופך המפגש לשיעור מעשי בכיוון מנוע , שהרי החברה לבושים

לא "במדי עבודה" וודאי לא התכוננו לשיעור מעשי במכונאות .

במפגש אתמול - שישי , היה שונה .

אופל הקדט הצהובה שלי "מגמגמת " כבר זמן רב , למרות שנוסעת די יפה

אבל בטורים נמוכים המנוע בקושי עובד , ותצרוכת הדלק הגבוהה נכרת עליו .

זאב , בעל הקורטינה הכחולה מכרמיאל שמגיע מידי פעם למפגש בצפון הביע נכונות "לראות" - יודעים מה זה נקרא: לראות מה קורה שם ....

מהר מאוד ארגז כילים היה בחוץ וגם שעון וואקום , והעבודה התחילה .

אורן קיפניס המוכר לכולם (עם הסאאב הכחולה ) שהיה אורח אצלינו בצפון

אף הוא לא נשאר עם ידיים נקיות והוציא מרכבו שעון כיוון הצתה ושאר עזרים והחגיגה בעיצומה ..... :-)

תארו לכם את שני החברה האלה עובדים על האוטו , מכוונים פלטינה - או יותר נכון - אורן עשה לפלטינה "טיפול נמרץ" שייף וכיוון , זאב מצד שני עם צינורות וואקום , קרבורטור , דיסטרביוטור בדיקת הצתה יניקה וכ' וכ' .

חשבתי לעצמי באותו רגע , לא יכולתי לבקש משהו יותר טוב מזה , שני מקצוענים מטפלים באטו שלי , ובלי קיצורי דרך , ממש כמו שכתוב בספר ,

שלב שלב , בדיקה אחר בדיקה , כיוון , ניסיון , משהו מקצועי למדי !

וברור ,שאחרי טיפול כזה שלקח זמן לא מבוטל , והחברה לא נטשו את המלאכה

ואמרו לי מה עלי לעשות אלא , לא עזבו , עד שהמנוע עבד יפה , גם בטורים נמוכים ולא גמגם .

תודה לכם מקרב לב חברים על הרצון לעזור , על הנחישות להגיע לתוצאה הרצויה , על הזמן הרב , וכמובן על התוצאה הטובה !!!

זאב ואורן , תודה לכם , וכן - עזרה הדדית בין החברים רק מועילה ועושה טוב על הלב :-)

שוב תודה לכם מקרב לב .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

זה כנראה היה שישי מיוחד גם בצפון וגם במרכז...

אני מעריץ את הנכונות של חברי הפורום להושיט יד ולעזור...

בנצי, שאין לו מה לעשות בחיים חוץ מלחכות לשישי הבא... :wink:

haters will hate

• תוכן חדש...