Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שידרוג 144

jlavi2002
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שידרגנו את ה144- האמת שקנינו164 שנת 1971

רושם ראשוני : צריך כנראה לקנות עוקב דלק! ( שותה 1:4.9)

בשכונה עוד יהרגו אותי עם "צי רכב אספנות"

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

תתחדש,אוטו יפה.

זה מה שמנע ממני לקנות כזה גם.

אם היה אפשר להשתיל את המנוע של ה144 היה יכול להיות יותר נחמד.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

ממש תודה לכל המברכים רק אצלנו בשכונה "בוכים"...

לא לא שדרגתי בפלמחים

הלבנה מאזור עתידים.

קצת צבע על פחחות

ותהיה "אחלה" אספנות.

ורק על ה144 הזנוחה- ממש כואב

לראות אותה עומדת- קורע את הלב...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

כמי שראה את שתי המכוניות, גם את זאת של מריו וגם את זאת שיוסי קנה לבסוף, אני יכול לומר ש:

1. המכונית של מריו בהחלט יפה ושמורה יחסית (ויש לי גם סטימנטים אליה כי היא יוצרה כנראה באותו יום שיוצרה ה-164 שלי, מבדיקה שעשינו הסתבר שיש הבדל של 12 מכוניות בין מס' השלדה שלו למס' השלדה של ה-164) א-ב-ל ה-164 שקנה יוסי היא שנת 1971 והרבה יותר קלאסית מה-164 שלי או של מריו ה-164 של שנת 1974/1975 הרבה יותר קרובה לדרת ה-240 מאשר לסדרת ה-140. זה אמנם מקל מאוד על מציאת חלקי חילוף אבל כפי שציינתי מוריד ממדד הקלאסיות של הרכב.

2. המכונית שיוסי קנה נוסעת עם טסט, של מריו עומדת כבר לא מעט זמן.

3. המחיר שנדרש עבורה היה נמוך משמעותית מהמחיר ההתחלתי של מריו.

בכל מקרה אשמח לסייע לכל מי שיקנה את הרכב של מריו - הוא זהה לרכב שלי, ויש לי ספרות ענפה ומעמיקה על הדגם, וגם קצת ידע...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...