Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיוס רכב מצטלם - למה בחינם???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

רציתי להציף שוב את הבעיה של גיוס כלי רכב אספנות לטובת סרטים ופירסומות.

אני בהחלט מבינה את הרצון של " הנגיעה בכוכבים" המפיקים למיניהם מכירים את הערגה הזאת ודיי מנצלים אותה, ההבטחה לקבל קרדיט היא לא ממש "מכסה" את ההוצאות, מישהו פה אמר וסליחה שאינני זוכרת מי "עם קרדיט לא הולכים למכולת".

בפירסומות כמו גם בסרטים יש תקציבים, כולם משולמים מי פחות מי יותר , ולכן אין שום סיבה בעולם שבעל רכב מצטלם לא יקבל תמורה, במיוחד לאור ההוצאות שהיו לו בגין הכנת הרכב והבאתו לסט, וכמובן נושא ביטוח הרכב במקרה של נזק, שנוהגים להקל בו ראש ולהתעלם ממנו.

מותר להשתמש בכלי הרכב לצרכים אילו, העובדה שאתם מוותרים על תגמול, אתם פוגעים באחרים, נכון שזו החלטה אישית, אבל למה להיות פריירים???

חבר מועדון שהשתמשו ברכבו לפתיח של תכנית של ידוען חובב צ'חצ'חים, בשעות הצהריים החליט הידוען לקחת הפסקה, ולקח את הקדילאק הפתוחה והשאיר אותה ברחוב מתחת לדירתו עם התיק והמסמכים של בעל הרכב.... למה??? כי לא בא לו לחכות להסעה..

דרך אגב באותן בעיות מתעסקים עמיתנו בארה"ב, דרוד אני מקווה שאתה מבין אנגלית , שים לב למשפט האחרון

Around NYC they are alwalys looking for cars for movies or print ads. The questions is what is it worth?

Below are some general guide lines, see if your experances are different:

1. You have to drive your car, and blow the whole day with it. Shoots are not fast, and only you will take care of your car.

2. Your paying for Gas, parking, and tolls. You are paying for any damage or wear and tear from the "talent".

3. The car broker is taking 50% or better on the gig.

4. In NYC, you are lucky to get $400 bucks for the day. so, subtract your $2.50 a gallon, and time and your making min. wage. Plus all the risk.

5. So when I tell these people who want an old car that $1,000 a day min., or the car will not leave the garage.

6. You will still get a 1099 tax form, and have to report it as income... another 23% off the gross.

7. You might be tempted to do it to gauk at the "stars", but most of the time it's the "second unit" that shoots the background shots, and all the bikini girls are not in the car wash shot.

--------------------

http://autos.groups.yahoo.com/group/1927buicks/?yguid=91167445

http://autos.groups.yahoo.com/group/1930buicks/?yguid=91167445

http://autos.groups.yahoo.com/group/1942buicks/?yguid=91167445

http://autos.groups.yahoo.com/group/1950buicks/?yguid=91167445

http://www.1958cadillac.com/

שאר התגובות פה:

כמובן, בכל מה שנוגע לסירטים ואירועים למען הקהילה, ההתייחסות שונה, ותמיד נשמח לעמוד לרשותם ללא תמורה ואני בטוחה שאינני מדברת רק בשמי.

אירית

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה בחינם?? כי אסור לפי החוק, והחוק, לא מפרט באיזה אופן אסור לבעליו להתפרנס ממנו.

ראוי כי תתעסקי בעינייניך ולא בכיסם של אחרים...

דרור והספיידר הכי בארץ!!

פורסם
למה בחינם?? כי אסור לפי החוק, והחוק, לא מפרט באיזה אופן אסור לבעליו להתפרנס ממנו.

ראוי כי תתעסקי בעינייניך ולא בכיסם של אחרים...

דרור והספיידר הכי בארץ!!

לא זוכרת שהתעסקתי בעניינך או בכיסך, מעניין מדוע אתה קפצני??? ואתה כל כך החלטי כמו גם לגבי העובדה שהספיידר שלך היא "הכי", אני מכירה כמה שיותר.

אירית

פורסם

דרור - עם כל הכבוד, יש לי שאלה אליך

מה היה קורה אם במהלך הצילומים שבהן השתתפה הספיידר שלך, מישהו מצוות הצילום היה שורט לך את הבובה לכל ארכה? או תולש בטעות את הסמל? או שהיית מקבל דו"ח בגללם?

גם אז היית מוכן לשלם על הכל?

אלו הם פשוט כללי אתיקה כשעובדים עם רכושו של אדם - לא משנה אם זה ביתו, רכבו או חיית המחמד שלו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אם בן אדם רוצה לגבות כסף עבור הזכות לצלם את הרכב שלו, זכותו...

לא לישכוח, זה לא "עיסוקיו"... זוהיא לא פרנסתו וזה לא העסק שממנו הוא חי (והוא לא עוסק מורשה שמשכיר את הרכבים האילו....)

זה כמו שאני אקנה רכב אספנות ב 1000 ש"ח ואמכור אותו ב 30000. זה אומר שעני עובר על החוק? לא... זה אומר שמצאתי פראייר טוב...

אם אני קונה טנדר פג'ו אשר מוגדר כאספנות ואני רושם אותו כהוצאה מוכרת, זו עברה...

"רכב אספנות לא ישמש את עיסוקו של בעליו "

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בראוו גילי!!מן הראוי היה לשמוע מהגברת הנכבדה קצת פירגון לפני שהיא פותחת פה ומושיטה יד לכיס של אחרים לבדוק כמה נישאר להם בסוף היום.........

דרור והספיידר הכי !! ושיחיו הקנאיות יראו ויתפוצצו....:-P

דרור שים לב! אתה גולש לעבירה על כללי הפורום.

ראה הוזהרת

בני, מנהל נפורום

פורסם

מטרה מס 1 של מועדון ה5 כמנוסח באתר היא:

שימור מכוניות ישנות...באמצעות הגברת התודעה הציבורית...

די ברור לפיכך כי האינטרס המפורש של המועדון הוא שישתתפו יותר כלי רכב בסרטים ופרסומות...

את עיניין התמורה ( שמימלא לא ברור אם הוא חוקי) עדיף להשאיר לשיקול בעל הרכב

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מטרה מס 1 של מועדון ה5 כמנוסח באתר היא:

שימור מכוניות ישנות...באמצעות הגברת התודעה הציבורית...

די ברור לפיכך כי האינטרס המפורש של המועדון הוא שישתתפו יותר כלי רכב בסרטים ופרסומות...

את עיניין התמורה ( שמימלא לא ברור אם הוא חוקי) עדיף להשאיר לשיקול בעל הרכב

מסכים. זהו נושא שצריך להיות בין רצון בעל הרכב לרצון מי שמבקש אותו לצרכיו. לעיתים יש כאלו שרוצים שרכבם יהיה בסרט בשביל ה"קטע", כדי לראות לכולם "הנה האוטו שלי בטלוויזיה" ובכלל לא משנה להם נושא התשלום, אין כל פסול בכך. אחים ירצו תשלום כזה או אחר וגם בכך אין פסול.

דבר אחד חייב להיות מעוגן לדעתי בכל הסכם כנ"ל. כל נזק, מכל סוג שהוא, אשר ייגרם לרכב במהלך הצילומים, ימומן וישולם על-ידי אותו גוף/גורם/אדם אשר מעוניין ברכב, לרבות חתימה על שטר-ביטחון (מה שמקובל בהשכרת נכס אחר, למה שלא ימומש גם כאן?) זאת ללא כל קשר לאם הצילומים בתשלום או לא. הסכם זה צריך להיות כתוב וחתום ע"י שני הצדדים לפני תחילת כל התהליך.

זו דעתי...

ליאור.

נ.ב.

באם בעל הרכב אינו עוסק בתחום השכרת מכוניות קלאסיות (הנוגד עקרונית את החוק), השכרת רכבו הפרטי לצרכי צילומים אינה נחשבת ל"עיסוקו של בעל הרכב" אלא כהכנסה נוספת החייבת בדיווח ובמס.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

דברים חכמים אמרתם, ידידי!

רק תיקון קטן: החוק שאסור לקחת תשלום עבור שימוש ברכב יותר חמור מהתקנה שאסור

לרכב אספנות לנוע בין 7ל-9 בבוקר יום חול ולמה?

אם נסעת בשעות אלו והגעת למחוז חפצך ולא נתפסת ע"י המשטרה הרווחת, אבל אם לקחת תשלום עבור שימוש ברכב אספנות, יכולה המשטרה להידפק על דלתך גם ימים ושבועות

אחרי המעשה..... אל תקלו ראש בענין!

פורסם

דרור,

אני חושב שלקחת את הדברים של אורית בחוסר פרופורציה. קראתי את הדברים של אורית ואני לא חושב, אם הבנתי נכון את דבריה, כי הייתה לה כוונה להיכנס לכיסך. בסה"כ היא רצתה להאיר את צומת לב האספנים כי ייתכן ויש אנשים שמנצלים את התמימות של הבעלים של רכב אספנות לצורך עשיית כסף קל על גבם. בכל מיקרה ההחלטה הסופית של אם לקבל תמורה וכמה, היא עינינו הפרטי של בעל הרכב ואין הוא צריך לפרסם זאת. דרך אגב תמורה לא חייבת להיות דווקא כסף.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

ליאור כתב ש"אינה נחשבת ל"עיסוקו של בעל הרכב" אלא כהכנסה נוספת החייבת בדיווח ובמס."

זו פרשנות שלא תתקבל בבית משפט! אם אני משלם מס אני זכאי לנכות הוצאות- וזה אומר עסק!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
בכל מיקרה ההחלטה הסופית של אם לקבל תמורה וכמה, היא עינינו הפרטי של בעל הרכב ואין הוא צריך לפרסם זאת. דרך אגב תמורה לא חייבת להיות דווקא כסף.

שלו.

על-פי חוק, כל תמורה דינה כתמורה השווה כסף. על-פי חוק ועל-פי מס-הכנסה. אין תמורה אשר לא ניתנת להערכה כספית וככזו, היא "תשלום".

grady_dror, הייתי משתמש בשפה מעט פחות עוקצנית ודורסנית, על-מנת שנתייחס לדבריך במידה וברצינות הנכונה. תכבד את אלו האומרים את דעתם ודבריהם, כפי שהיית רוצה שיכבדו את דבריך. יהירות והתנשאות הן לא תכונות אהודות במיוחד על אף אחד.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
ליאור כתב ש"אינה נחשבת ל"עיסוקו של בעל הרכב" אלא כהכנסה נוספת החייבת בדיווח ובמס."

זו פרשנות שלא תתקבל בבית משפט! אם אני משלם מס אני זכאי לנכות הוצאות- וזה אומר עסק!

אני חושב שהנושא צריך להבדק לעומק, כי מה שאנו עושים כאן זה להעלות ספקולציות. על פי ה"חוק היבש", נכון, אין לעשות שום שימוש בעד תמורה. השאלה היא אם ישנם סייגים, כשמדובר לא בעיסוק אלא בהכנסה נוספת לא קבועה או משהו בסגנון.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

רבותי וגבירותי להזכירכם אנחנו עוסקים פה בתחביבים שלנו ולא בפרנסה, לרובנו ככולנו

עולה רכב אספנות מחיר יקר, בין אם בקניה ובין אם בשיפוץ.

היא לכך זכותנו המלאה להיות גאים בו והתמורה? התמורה היא מודעות הציבור והגאווה

הגדולה שלנו.

שלו ידידי היקר, השימוש של אורית במילים כמו מגלומן ושל אחרים כמו פראייר אינם במקומם

וסביר להניח כי מקינאה המה.

דוגמאות מצורפות לא רלוונטיות. בעל הרכב שהשכיר רכבו לחובב הצ'חצ'חים לא דאג לקחת אותו בסיום הצילומים ולכן על הנעשה ברכבו אחריותו בלבד.

משפט לסיום: רכב האספנות להנאה וגאוה- וכסף? עיניינו הפרטי של בעליו.

דרור והספיידר!

דרור, אני מקווה שקראת את ההערה שהשתלתי בהודעה קודמת שלך...

בקיצור, "תרגיע"

בני, מנהל הפורום

• תוכן חדש...