Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ הגה מעץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לשפץ את ההגה. מדובר על הגה של מוסטנג 65 מעץ.

ראיתי בטלוויזיה איך זה נראה בשלבים, וזה מגיע לרמות יוצאות מן הכלל בשיפוץ.

מישהו עשה, או יכול להנחות אותי בשלבים? בעל עסק שמתמחה בתחום?

אנא ראו תמונה.

תודה

מאיר

wwwheel.jpg

פורסם

כן... תזמין הגה כזה חדש...

כולה איזה 70 $ פחות כאבי ראש ועצבים.

זה הגה ממש פשוט שנמכר על ימין ועל שמאל בכל חברת חלקים און ליין של מוסטאנגים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לא מדוייק.

קימיים שני סוגים של הגה מעץ:

האחד - Reprouduction שולה בערך 99$

השני - העתק למקור - 300$, וזה כבר מחיר שאני לא רוצה לשלם. ראיתי לאיזה תוצאה אפשר להגיע וזה פשוט שווה את זה. אז יש המלצות?

מאיר

פורסם

ההגה של ה 300$+ הוא לרפילקות של שלבי,

אני בכלל ממליץ לך לעבור להגה של 13 אינץ... ההגה 15 כמו שלך פשוט סיוט.

תנסה לעבור באתרים אם לא יש ב summit אחלה הגאים...

והגה ספורטיבי (בטעם) נותן לדש מראה שונה לגמרי

פורסם

אני אוהב את האותנטיות - "13 לא בא בחשבון, אבל תודה בכל אופן.

אגב, לא מדוייק מה שאמרת לגבי ההגה ב$ 300 רק של שלבי. בדוק וראה שזה בעיקר למוסטנגים. שנעלה תמונה?

פורסם

o k

זה אומר האמת כולה שלי, חברו אומר כולה שלי.....אז.....

הראשון שיביא ראיה מצולמת לצידקת דבריו יזכה בסוף שבוע.......

ובא לציון גואל......

שופטים: בני, קובי, וחן.........

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לא מקורי??

למה אתה אומר את זה? ההגה מקורי. מקורי מאוד אפילו.

כי ההגה המקורי לא מגיע מעץ. והוא הרבה יותר דק,

yb.dll?parta~showpic~0000081b~01096~~~

ולא רק זה גם הפנים שלו שונה

לא שזה אומרמשהו לפי דעתי ה aftermarket יותר נעמים לנהיגה.

אבל תשאל את בני אם אני לא טועה הוא גם החליף בזמנו. (יכול להיות שאני טועה)

ואם לו יש לי הגה של 65 מקורי לראות לך במוסטאנג של דייגו.

פורסם

אז ככה:

לא כל המוסטנגים הגיעו עם הגה גומי\פלסטיק "סטנדרטי".

היתה חבילה מהודרת שנקראה Decor Group והנ"ל הגיעה עם ריפוד למושבים מהודר ומפואר יותר, דיפוני דלתות יוקרתים יותר, הגה "עץ" , חלקם אף הגיעו עם קונסולה, וחלקם הגיעו עם ציפוי (כאילו עץ) בקונסולה ובדש בורד.

האמת קובי, קצת תמוהה בעיני שאתה אומר שהגה מעץ לא היה מקורי. אם אני לא טועה, גם לך יש חבילה של ה Decor Group, לא?

אגב, ראיתי את ההגה של בני, והוא יותר קטן בקוטר ופחות אורגנילי במראה לטעמי(במקור, הצפצפה היתה בהגה, כפתור בכל צלע מתכת - ממש כמו בפלסטיק). אולי יותר נוח, אבל פחות אורגינל.

אגב, זזנו מהנושא בכלל!!

אני מחפש לדעת אם מישהו שיפץ גלגל הגה מעץ, אז מי שעשה, אני מחכה לתשובה.

תודה

מאיר

פורסם

כן יש לי את החבילה הזאת.

אבל ההגה לא מעץ.

יכול להיות שאני טועה. אבל לא ראיתי אחת שהגיע כזאת סטנדרטית.

בכל מיקרה זה הגה ממש יפה אבל גדול מידי לטעמי.

בכל מיקרה ניסת אצל נגרים?

פורסם

כן ההגה באמת גדול, אבל לטעמי, הוא יפה וארגינלי.

ביררתי בפורמים אמריקאים איך לשפץ את ההגה, ופעם ראיתי גם בטלוויזיה - מה אני אגיד לך, יוצא מיליון דולר. לא מסובך במיוחד, אבל דורש לעבור כמה שלבים (אפוקסי + לקה + צבע שחור - וקצת שיופים, והופה, יצא חדש)..

פורסם

Restoring Your Wood Grain Steering Wheel

• Your old wheel’s chrome should be fairly rust and pit free. Minor rust and dirt can be cleaned with 000 steel wool. Use steel wool on the entire wheel before starting.

• Sand cracks and remove as much rust from the inner steel supporting frame bar as possible and to give the repair something to adhere to. Clean with grease and wax remover solvent.

• Use “JB Weld” (gray 2-part epoxy available at Home Depot or Lowes) to fill in the gaps. This may take several applications if the gaps are large. You can use masking tape to create a rough mould to hold the epoxy in place while it dries. Sand in between applications to match outline. JB Weld can be sanded or filed after dry. Once dry it is super strong. Another neat trick is to make a mold of a good area of the wheel out of softened wax. Use this over the cracked area to match exactly the wheel contours when epoxying.

• Once your wheel’s cracks are filled in nicely and sanded smooth, use masking tape to tape off the inner and outer edge chrome. Tape and remove excess with razor blade leaving a nice thin edge covering.

• Use an old broken hack saw blade to make wood grain pattern. How much is a matter of preference, but don’t get carried away. A little is good, more is not better!

• Clean wheel with grease and wax remover solvent and paint wheel using plastic modelers paint and brush. You can spray if you prefer using thinned paint in a Prevel sprayer. The correct brown is similar to walnut wood color.

• Let dry overnight or for a couple of days.

• The last step is personal preference. One way to make the wood grain is to use an old tooth brush with most of the bristles removed. Use black modelers paint and paint in the woodgrain. Another way is to wipe the black paint in the wood grain scratches you made with the saw blade. More tricky because you have to work quickly, but will also work nicely.

פורסם

אריק ממועדון הפורדים שיפץ הגה שהיה מפלסטיק ועשה אותו מעץ,

התהליך הוא פשוט על פי אריק, לוקחים נסורת דקה כמו אבקה, מערבבים אותה עם דבק מיוחד שאני לא מכיר, יוצרים שכבה כמה שיותר אחידה על המוט ברזל הפנימי של ההגה, לאחר הייבוש מה שנישאר זה לשייף כמה שיותר לצורה המקורית או לצורה שרוצים, ואחר כך צובעים בלכה,

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...