Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק לגיר ידני למנוע 2000 של פיג'ו 505, מהיכן ניתן להשיג ?

זקוק גם לכל הנלווים כגון פדל מצמד, וכל מה שמסביב (הרכב כרגע אוטומט)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אני זקוק לגיר ידני למנוע 2000 של פיג'ו 505, מהיכן ניתן להשיג ?

זקוק גם לכל הנלווים כגון פדל מצמד, וכל מה שמסביב (הרכב כרגע אוטומט)

הרכב היה ועדין נפוץ אצל בני דודינו נסה באזורך פירוקיות אזור טירה טייבה מלא

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

לא תיהיה לך בעיה.

אבל אני ממליץ\לך בחום לנסות ליבא מנוע וגיר של 505 STI ולנסות להשיג גם סרן ומתלים.

פשוט אוטו ממש ממש מפגר.

אני יודע שהיו 3 כאלה בארץ

אחת מהן הייתה ממש משופרת.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

גיר ידני בארץ היה רק לדיגמי הדיזל ששימשו כמוניות,והיה להן 5 הילוכים.

הסרן האחורי היה משותף לכל דיגמי הסאדן-זרועות עוקבות,ורק לדיגמי הסטיישן היה סרן אחורי "חי",מאחר ונועדו למעמס גבוה יותר(7 נוסעים+מיטען).

אגב STI,היה להם מנוע שמקורו בקרייזלר,בנפח 2165 סמ"ק שסיפק 122 כ"ס,והניע גם את המאטרה מורנה.

אותו מנוע בתוספת מגדש טורבו נתן הספק מכובד של 167 כ"ס,0-100 ב 8.4 שניות ומהירות מירבית של 210 קמ"ש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

קובי, חשבתי על אפשרות ליבא מנוע 2.2, ואני עדיין חושב על זה, אבל קודם צריך לשקם את האוטו (בקרוב תראו תמונות תבינו למה)

חן, גיר ידני של דיזל, זה אומר שהוא ארוך ויסרס לי את הרכב ועדיף להשאר עם אוטומט עד למציאת מנוע 2.2 ? או שאפשר לשים את זה ?

פורסם

הגיר הידני של גירסת הדיזל זהה ביחסי ההעברה שלו לזה שבגירסת הבנזין,והוא נעים מאד לתיפעול.

אם מנוע ה 2.0 שבמכונית שלך עייף,כדאי באמת לשקול ייבוא של מנוע 2.1.

אמנם ההבדל בהספק אינו מאד משמעותי,אולם הפעולה שלו נעימה לאין שיעור,הוא שקט בהרבה ומטפס יפה לסל"ד גבוה.

אחת מ 3 הפיג'ו STI היתה משנת 80',והיתה שייכת לאבא של חבר ילדות שלי.

אני זוכר שהיו לה ביצועים טובים והתנהגות מצויינת.

היה נחמד לעמוד ברמזור עם מכונית שזוהתה בעיקר עם אנשים מבוגרים,ולהשאיר מאחור ב.מ.וו 318I.

פורסם

חן אתה טועה , חוץ מלSTI ולמוניות הגיעו גם דגמי 1.8 עם גיר ידני ( ותסלח לי שאני לא זוכר כמה הילוכים ) ראיתי יותר מרכב אחד כזה והם לא היו יבוא אישי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יופי, עזרת לי מאוד חן, אחרי שאני אדע מה מצבו של המנוע, אני אעשה את השיקול האם לחפש גיר רגיל פשוט או מנוע וגיר STI

המון תודה

ועדיין: אם מישהו שמע על גיר כזה במיקום ספציפי, ועשוי לחסוך לי טרטורי חיפוש, אני אשמח לדעת :)

פורסם

בזמנו בבת ים ליד בית של בחור בשם בנצי מהפורום ( שבמפתיע נקרא בנצי AKA האשכנזי :) ) ישבה לה 1.8 ידנית שהיתה למכירה ועל סף עמידה , שווה לשאול אותו אולי היא עומדת עכשיו סופית

למיטב זכרוני בקשו עליה בזמנו 4 אלף כשהיא נסעה ועם טסט ונראתה לא רע.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
חן אתה טועה , חוץ מלSTI ולמוניות הגיעו גם דגמי 1.8 עם גיר ידני ( ותסלח לי שאני לא זוכר כמה הילוכים ) ראיתי יותר מרכב אחד כזה והם לא היו יבוא אישי.

ליביו

ה 1.8 ידניות הגיעו בכמויות זניחות.

לעומת זאת כל הדיזלים הגיעו ידניות,עם 5 הילוכים,וזו היתה הכוונה.

פורסם

דווקא נמכרו כמות לא מבוטלת של ידניות, רובן בגירסת הסטיישן 1800 שלפני 86', יש לי פינה חמה לרכב הזה משום 505GL 1.8 אוטומטית שנת 1984 חדשה מהניילון היתה הרכב הראשון שלי...

כל הידניות (גם בגירסת הבנזין) היו עם 5 הילוכים.

משנת 1986 ואילך (אחרי מתיחת הפנים) לא הגיעו יותר ידדניות בנזין, וגירסת ה-1800 המחוזקת (90 כ"ס עצלים מאוד) קיבלה גיר אוטומטי גם בגירסת הסטיישן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בזמנו בבת ים ליד בית של בחור בשם בנצי מהפורום ( שבמפתיע נקרא בנצי AKA האשכנזי :) ) ישבה לה 1.8 ידנית שהיתה למכירה ועל סף עמידה , שווה לשאול אותו אולי היא עומדת עכשיו סופית

למיטב זכרוני בקשו עליה בזמנו 4 אלף כשהיא נסעה ועם טסט ונראתה לא רע.

ליביו

אשכנזי אה??? ואני חשבתי שתבוא לחומוס-פול בשבת.... סבבה....

הפיג'ו ויתרה על השלט ונוסעת ביום יום כמו חדשה.....

haters will hate

פורסם

אוי לא :)

אם יש משהו שאני מתגעגע אליו באמת, זה ריטה , ואז לחומוס :)

ולחתול

:)

סתם בנצי , אתה יודע שאוהבים אותך באמת... :)

ואני שמח לשמוע שהיא חזרה לסוע.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...