Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

מאחר והרכב מושבת בינתיים (השגתי ראש מנוע - תודה לארנון גלס, שיפצתי אותו, מחכה לאטם ראש. האם מישהו מיכם נמצא השבוע בגרמניה???), אני משחזק בו דברים שונים נוספים, וכעת תור הרדיאטור.

הרדיאטור עבר שיפוץ רציני (ויקר) לפני ארבעה חודשים, הוחלפה לו הרשת הפנימית שהיתה מקורית והחזיקה יפה 50 שנה. לאחר מכן נצבע בשחור ועל השחור נצבע בהמרייט כסף מתכתי.

תוך כדי פירוק הראש וחלקים נוספים הקשורים אליו קיבל הצבע של הרדיאטור מכות קלות והתקלף בחלקו.

ראיתי שמתחת לשכבות הצבע יש נחושת, והחלטתי לקלף את כל הצבע ולהשאיר את הנחושת ללא צבע.

בתמונות המצורפות ניתן לראות את השלבים השונים, וגם את המספרים ואת שם היצרן שבעבר כוסו בשכבות הצבע ולא נראו. יש לי עוד קצת עבודת שיוף והברקה וכל החלק העליון יהיה נחושת מבריקה כמו החלק שיש בו את המספר.

שאלתי: האם מישהו יודע בבטחון ויכול להמליץ על לכה או ציפוי אחר, אשר ניתן לצבוע בו את הנחושת כך שתישאר מבריקה ולא תיראה בלויה "ומלוכלכת" לאחר נסיעה קצרה והתחממות?

תודה מראש על התשובות.

בברכה - אבי.

Copy of DSCN2988.JPG

Copy of DSCN2998.JPG

Copy of DSCN3004.JPG

Copy of DSCN3007.JPG

Copy of DSCN3008.JPG

Copy of DSCN3010.JPG

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אההההההההה!!!!!!!!! אני רואה אותך אם פטיש ואזמל עובד על... רדיאטור אספנות?!

שומו שמיים! תניח את הכלים מיד ותשתמש בשיטות פחות מסוכנות (לרדיאטור כמובן)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אההההההההה!!!!!!!!! אני רואה אותך אם פטיש ואזמל עובד על... רדיאטור אספנות?!

שומו שמיים! תניח את הכלים מיד ותשתמש בשיטות פחות מסוכנות (לרדיאטור כמובן)

אל תדאג. סיימתי הכל ואין שום נזק.

הנגיעות אם האזמל הן רק בכדי "לפוצץ" את השכבה הנוקשה של הצבע. אינן חזקות, והאמן לי שעשיתי את העבודה עם הרבה רגש ונשמה . . .(פיוטי - שחבל על הזמן . . .).

אבי.

המקום הנכון:

פורסם

הנגיעות אם האזמל הן רק בכדי "לפוצץ" את השכבה הנוקשה של הצבע. אינן חזקות, והאמן לי שעשיתי את העבודה עם הרבה רגש ונשמה . . .(פיוטי - שחבל על הזמן . . .).

אבי.

למיטב ידיעתי לקה ללא יסוד תתקלף..ויסוד אינו שקוף.. נסה אולי לקה על בסיס דו קומפוננטי..

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם
למיטב ידיעתי לקה ללא יסוד תתקלף..ויסוד אינו שקוף.. נסה אולי לקה על בסיס דו קומפוננטי..

ואם כבר בענייני צביעה ולקה:

איך אני צובע יציקת פלסטיק וגורם לו להיראות כמו עץ????

ובאיזו לקה עדיף לתת את הפיניש?

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אבי ,

אני עשיתי אותו דבר לרדיאטור של המוריס ,

אני יודע שאמיר הבעלים של הפורד אנגליה 46 (היתה השקה בחיפה )

עשה כך גם וזה בינתיים מחזיק .

ימים יגידו .

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אבי.

...ולאיזמל שלום

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
אבי ,

אני עשיתי אותו דבר לרדיאטור של המוריס ,

אני יודע שאמיר הבעלים של הפורד אנגליה 46 (היתה השקה בחיפה )

עשה כך גם וזה בינתיים מחזיק .

ימים יגידו .

בהצלחה

דרור .

דרורי שלום.

אני שמח לשמוע שעשיתם וזה עובד.

אך עדיין לא קיבלתי תשובה - איזו לקה למרוח.

או אולי לא מרחתם כלום, אם כך זה מיד ישחים, לא כן?

תודה - אבי.

המקום הנכון:

פורסם
ואם כבר בענייני צביעה ולקה:

איך אני צובע יציקת פלסטיק וגורם לו להיראות כמו עץ????

ובאיזו לקה עדיף לתת את הפיניש?

משה.

שמים ציפוי פורניר שהוא דק מאוד.. יש כל מיני סוגים ובכול מיני צבעים ועליו אפשר לצבוע עם לקה על בסיס אפוקסי או כמה שכבות של לקה רגילה..(עם פיסטולט כמובן)

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם
שמים ציפוי פורניר שהוא דק מאוד.. יש כל מיני סוגים ובכול מיני צבעים ועליו אפשר לצבוע עם לקה על בסיס אפוקסי או כמה שכבות של לקה רגילה..(עם פיסטולט כמובן)

תודה.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

שלום פוצקין

העיצה שלך ממש לא לעניין. הדבקת פורניר על הפלסטיק איננה פשוטה גם לבעל מקצוע - וברור שבלתי אפשרית לחובב.

איך מדביקים, באיזה דבק, איך ללחוץ על "המוצר" עד לייבוש ועוד כל מיני מוקשים בדרך . . .

הדרך הטובה יותר היא צביעה אומנותית על ידי מי שיודע לבצע זאת, הוא מצייר על הפלסטיק את טקסטורת העץ, ועל זה לקה.

גם בנושא הצביעה - כנ"ל.

הלכה הטובה ביותר למטרה זו היא יכט ורניש, לכה של יכטות, שעומדת יפה גם במים וגם בחום (בקיץ פנים הרכב חם מאד לעיתים), או אז אין הצבע מקבל בחום פיצוצים, ואותה אין צורך להתיז אלא ניתן לצבוע בעזרת מברשת בשכבות נדיבות של כיסוי.

בהצלחה - אבי.

המקום הנכון:

פורסם

אני מאמין שכל ציפוי ע"י לכה יתכלף בחום. ללכה אין את העמידות שיש לצבע ביגלל היותה שיכבה דקה יחסית. כל פיצוץ קטן בפני השטח יגרום לקורוזיה ולקילופים.

אם אתה רוצה גימור "נחושתי" נסה אולי לצפות אותו בפליז. פליז יותר עמיד ויתן לך עמידות לאורך זמן...

חוץ מזה, ישנם מקומות שרואים את ההלחמות עם הבדיל וזה מקלקל את ה"מירקם הנחושתי" שיש שם, ציפוי בפליז יתן לך תוצאה טובה (לדעתי)...

או, לצבוע בצבע עמיד בחום נמוך (150-200 מעלות) בגוון נחושת....

אגב, משה, יש צבעים עם "טקסטורה" כמו של עץ. זה נראה כמו "שפכטל" ואז עוברים עם מיברשת עם שיניים וזה נותן צורה כמו לעץ.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
שבת שלום לכולם.

מאחר והרכב מושבת בינתיים (השגתי ראש מנוע - תודה לארנון גלס, שיפצתי אותו, מחכה לאטם ראש. האם מישהו מיכם נמצא השבוע בגרמניה???), אני משחזק בו דברים שונים נוספים, וכעת תור הרדיאטור.

הרדיאטור עבר שיפוץ רציני (ויקר) לפני ארבעה חודשים, הוחלפה לו הרשת הפנימית שהיתה מקורית והחזיקה יפה 50 שנה. לאחר מכן נצבע בשחור ועל השחור נצבע בהמרייט כסף מתכתי.

תוך כדי פירוק הראש וחלקים נוספים הקשורים אליו קיבל הצבע של הרדיאטור מכות קלות והתקלף בחלקו.

ראיתי שמתחת לשכבות הצבע יש נחושת, והחלטתי לקלף את כל הצבע ולהשאיר את הנחושת ללא צבע.

בתמונות המצורפות ניתן לראות את השלבים השונים, וגם את המספרים ואת שם היצרן שבעבר כוסו בשכבות הצבע ולא נראו. יש לי עוד קצת עבודת שיוף והברקה וכל החלק העליון יהיה נחושת מבריקה כמו החלק שיש בו את המספר

שאלתי: האם מישהו יודע בבטחון ויכול להמליץ על לכה או ציפוי אחר, אשר ניתן לצבוע בו את הנחושת כך שתישאר מבריקה ולא תיראה בלויה "ומלוכלכת" לאחר נסיעה קצרה והתחממות?

תודה מראש על התשובות.

בברכה - אבי.

אבי הי

לדעתי הבעיה העיקרית היא החום במידה ויש לכה עמידה בחום זה עובד אני הברקתי מס אביזרי נחושת ופליז ולאחר מכן לכה רגילה לעץ בספריי ויצא 10

במיקרה הזה אני ממליץ להגיע לרמת הברקה מראה ולימרוח וקס כמו לצבע ולחכות מס שבועות במידה והנחושת תתחמצן תמיד ניתן לצבוע בלכה הבעיה בלכה היא להוריד אותה.

מה שאני עשיתי ...הברקתי את המיכסה שסתומים (אומנם אלומניום אבל אין הרבי הבדל בין המתכות) ווקס לאחר מיכן בנתייםכבר חודשיים ללא שינוי צרפתי תמונות של התוצאה והאמצעים במידה ויש לך שאלות אתה יודע איך למצוא אותי

DSCN1805.JPG

DSCN1803.JPG

DSCN1806.JPG

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

אני ממליץ בחום לנסות לעבור לרדיאטור אלומניום.

גם יש לו בדרך כלל צלעות קירור יותר גדולות וגם הוא הרבה יותר יפה לעיין

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
דרורי שלום.

אני שמח לשמוע שעשיתם וזה עובד.

אך עדיין לא קיבלתי תשובה - איזו לקה למרוח.

או אולי לא מרחתם כלום, אם כך זה מיד ישחים, לא כן?

תודה - אבי.

"עןבד" ימים יגידו אחרי שנניע את הרכב .

ספרי לכה - עמידות סבירה מקווה .

נחייה ונראה .

בי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...